愛是永恆♥當所愛是你 - Nothing's Gonna Change My Love For You - 論壇活動專區 - 跑Online官方討論版 - Powered by Discuz!
跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

leemelody (明明@x@)
陪我長大 - 版主

UID 60876
精華 0
積分 9587
帖子 2315
經驗 9587 點
讚賞 49 點
答中 27 題
學分 0 分
Bid 36 Points
閱讀權限 80
註冊 2007-5-1
角色 leemelody
伴侶
組織
物品 84 件
紅色小丑印章x0橙色小丑印章x0黃色小丑印章x0綠色小丑印章x2澳多布達院徽x1
淺藍色小丑印章x1深藍色小丑印章x1紫色小丑印章x0迷彩綠小丑印章x3奔往幸福的氣球x1
來自 香港
狀態 在線

愛是永恆♥當所愛是你

[我對跑Online角色明明嘅愛係永恆不變♥]
如果愛有一個期限,我希望可以將個期限取消,然後變成永恆
-
由2007年開始玩呢隻game,嗰時只係一隻咩都唔識嘅小學雞,轉眼十二年仍然係一個無技術嘅跑者。
廣告成日都話:「有技術先係皇者」,可惜我玩跑一直係彿系咁玩,冇咩特別研究技術。
而且跑Online吸引我嘅唔係要成為皇者,而係遊戲入面嘅角色同埋地圖。
當中最令我著迷就係明明呢個角色,點解一定係明明而唔係其他?
其實其他角色我都鍾意,但唯獨明明,我覺得我同佢之間有一種聯繫感。
因為我本名都有個明字。唔知大家會唔會有一種感覺係如果搵到一個角色同自己有一啲關聯嘅話(例如係同名、同生日等),就會有一種莫名嘅雀躍同埋興奮。
我就係因為呢個可能對你黎講好無聊,但對我黎講非常有意思嘅理由開始鍾意明明 <3

最近睇番以前啲野,發現自己以前都有畫明明,但係畫風真係醜到不能直視
所以2018年嘅我決定試下洗黑,希望可以改善到冇咁醜。我知道明明一定會原諒我架

之後黎個【考古現場】
分別有遠自八年前至近自兩年前嘅黑歷史作品
眾觀咁多年嘅畫功,畫風好明顯係好飄忽同埋冇咩進步過٩(๑~▽~๑)۶

-
<----------------我是分格線-------------->
-
【2018年洗黑版本!!!】

點都好最重要嘅緊係呢張2018年嘅電繪洗黑版本!
我應該盡左力畫架喇,嗯!
背景都係因為唔知畫咩好所以隨便地處理了(。•́︿•̀。)
下次要洗黑山羊裝,因為山羊裝太可愛,以前畫得太崩 真係好對明明唔住(哭)

明明真係點睇都咁可愛!你哋話係咪?!

頂部
miffy919 (めうだよーっ!! ★)
深藍魔鞋
都会も世界も私んだしっ~ ... .. ...

UID 85212
精華 0
積分 7886
帖子 4807
經驗 7886 點
讚賞 266 點
答中 35 題
學分 0 分
Bid 1 Points
閱讀權限 43
註冊 2007-6-21
角色 miffy919
伴侶 Ming2568
組織 恐怖副團@_@
物品 等待更新
來自 廢宅星球(๑˃̵ᴗ˂̵)
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
明明畫既明明好可愛啊

それぞれが好きなことで頑張れるなら

在此紀念係小月農場掛左24小時既前程-v-+
頂部
陪我長大 - 版主

UID 60876
精華 0
積分 9587
帖子 2315
經驗 9587 點
讚賞 49 點
答中 27 題
學分 0 分
閱讀權限 80
註冊 2007-5-1
伴侶
組織
物品 84 件
紅色小丑印章x0橙色小丑印章x0黃色小丑印章x0綠色小丑印章x2澳多布達院徽x1
淺藍色小丑印章x1深藍色小丑印章x1紫色小丑印章x0迷彩綠小丑印章x3奔往幸福的氣球x1
來自 香港
狀態 在線

跑Online Facebook專頁
回復 #2 miffy919 的帖子

因為明明(不是我)可愛先可以畫到佢咁可愛

頂部
翔烈帝劉備 (博士亨利教教主)
綠魔鞋
青山院長

UID 360116
精華 0
積分 6373
帖子 5215
經驗 6373 點
讚賞 306 點
答中 0 題
學分 0 分
Bid 0 Points
閱讀權限 41
註冊 2009-12-12
角色 劉備高達881
伴侶 x月藍乂小月x
組織 青山醫院
物品 3 件
女忍者徽章x1六週年派對邀請函x1卡查雅思院徽x1
來自 博派
狀態 在線
發表於 2018-5-21 10:57 資料 短消息 加為好友 添加 翔烈帝劉備 為MSN好友通過MSN和 翔烈帝劉備 交談
三年起步 最高死刑。

任未來存在哪個可能
和你亦是 最後那對變更
唯願在剩餘光線面前
留下兩眼為見你一面
頂部
陪我長大 - 版主

UID 60876
精華 0
積分 9587
帖子 2315
經驗 9587 點
讚賞 49 點
答中 27 題
學分 0 分
閱讀權限 80
註冊 2007-5-1
伴侶
組織
物品 84 件
來自 香港
狀態 在線
回復 #4 翔烈帝劉備 的帖子

唔怕啦,佢哋會明白我架

頂部