跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: [活動] [作到4068丨閒聊]求作句|謝變色卡
本主題由 System 於 2018-2-9 05:00 解除限時高亮
`Ra (TingTing)
紅極速小飛鞋
存在於異世界的紅心A

UID 418877
精華 0
積分 19142
帖子 13723
經驗 19142 點
讚賞 221 點
答中 39 題
遠古石塊 2697 塊
Bid 2 Points
閱讀權限 52
註冊 2010-12-19
角色 xTxIxNxGx
伴侶
組織
物品 31 件
湛藍水晶石x1月宮仙子嫦娥.桂魄x1月宮仙子嫦娥.玉鏡x1白色小丑印章x1白朱古力棒棒仔x1
饕餮之鼠x1月宮仙子嫦娥.嬋娟x1迷彩綠小丑印章x4月宮仙子嫦娥.玄兔x1
狀態 離線

[作到4068丨閒聊]求作句|謝變色卡

睇完#1既遊戲玩法就直接睇下面個quote

QUOTE:
試以以下句子為結尾作一個故事: 你明啦 吊
(FREESTYLE 英雄農場地形 明明 收成)

QUOTE:
號外
#8123,8276,8964有讚
之後會再更

唔知大家仲記唔記得小學果時做既改寫句子/按照例句造句(?)
大概係喺句子入面加D野減D野改D野咁
依個遊戲正正參考左我地當年既童年回憶。

由於依個遊戲比起之前既填字遊戲更為複雜,
所以大家要認真睇認真聽

填字遊戲按: http://forum.talesrunner.com.hk/ ... p;extra=&page=1[/colo
==========================================
玩法如下

1) 我係#1出題(詞性)比#2 (詞性有機會係跑既野,有機會係形容詞/副詞/量詞...)
2) #2答題
3) 我係#3出題(詞性)比#4(詞性有機會係跑既野,有機會係形容詞/副詞/量詞...)
4) #4答題 (如此類堆到#N)
5) 之後我就會比句子同要做既野比#5
6) #N跟據佢樓上提供既資料,我比既句子同要求改寫句子
7) 我再放返大家既句子上#1

爆字數既關係,第1-10題請按LINK: https://docs.google.com/document ... 6gbiTGvre3yGIc/edit

QUOTE:
題11)
擴張句子: 踢
(魔王城 博士回歸 掛機狗 困難)

答11)
魔王城、博士回歸~呢啲都係掛機狗最中意逗留既地方!遇見呢種情況你以為對付佢地好困難??其實唔係!只要郁一郁你隻唔知係歐洲定非洲既手 !係佢地人仔按一按右鍵,就可以踢佢地走架啦~ (前提你係場主)
(by @@@甜甜圈 )

題12)
改寫句子: 全村人等緊你
(巨浪衝擊 67 fk u f9 la 小福)

答12)
小福最近買左部非常"熱爆"既67(note 7) ,唔知係咪因為太好用既關係~用到連入左大白鯊洗卡場洗卡既佢,都唔記得f9。
眾人眼見差一個人先可以開場,就忍唔住爆左句:「__ u f9 la小福,我地全村人都等緊小福你條__f9架!又唔係唔知大白鯊既巨浪衝擊出曬名難出,我仲要合裝架大哥! 」

(by @@@甜甜圈 )

題13)改寫句子: 電話正在使用中
(閣下可稍後時間再致電 天使寶箱 雙魚座姿勢)

答13)
是咁的,呀邊個邊個無人識果個有日就見到跑online有
買雙魚座姿勢就會送天使寶箱既活動。點知發現
「_!原來無雙魚座姿勢買」

於是諗住online搵客服啦...
點Q知又系統維護
咪唯有打比佢地
一通左就一句
「現在蛇王中 閣下可稍後時間再致電。
如有急事,可先輸入電話號碼,然後按#號。
客戶服務員將於蛇王完整後致電閣下」

於是呀邊個邊個留底左佢電話
但由於呀邊個邊個好_多朋友將佢電話放上HK_ov_ _ _
所以佢成日都收到有人打比佢
咁岩有次客服打比佢果陣
呀邊個邊個既電話正在使用中...

跟住劇情發展係點唔洗我多講啦(?)

題14)
擴張句子:sorry for 1999
(夢之城學會 尋找遠古寶石之旅 1)

答14)
跑壇serects #1
夢之城學會話要係尋找遠古寶石之旅拎第一
sorry for 1999
(by 臭西布朗)

題15) 改寫句子: 廢SER又DELAY
(完成上線時間120分鐘 高手模式 雞)

答15)
小城係一個熱衷玩家,即使係高手模式遇到雞仔仍能大發慈心地讓第一比雞仔玩家。
即使任務要求玩家完成上線時間120分鐘,他仍能靜心等候領取獎勵。
但唯獨有一種情況,小城是不可忍受的~就是....:「 媽的貢丸!跑個廢SER又再次DELAY啦!!!」
(by @@@甜甜圈)

題16)擴張句子: 加油~加油~
(67 軒少支持者 斬首吧)

答16)
條67係軒少支持者,有一日,條67準備去軒少進行跑步比賽既場地,作為支持者,當然要講加油~加油呀,
結果係講加油~加油既一剎那,軒少突然被一名恐怖份子從後襲擊,並把打的頭斬首吧,最近,他的支持者為軒少的死大受打擊,然而心臟病發死亡
(by luipooluijoe)

題17) 試以以下句子起首,作一篇文章:
經過這件事後,我明白到「必要的沈默」的道理。
(青蛙王子卡包 升級系統 全部人同我行開~呀!)

答17) 經過這件事後,我明白到「必要的沈默」的道理。
事情是這樣的,那天我想洗青蛙王子卡包。
卡包獲得條件如下:
不能遇見任何玩家

於是我就講左句「你地全部同我行開~啊~」
跟住就比其他想洗卡包既玩家嘈...

結果卡包又拎唔到,個名又臭左...
仲要比我發現原來係升級系統入面係有得換青蛙王子卡包架...

我覺得自己好_7,早知果時唔_出聲
(大家要求樓主作既~)

題18)
擴張句子: so 9 sad
(紅色小雞 藍色花 等級再唔係主宰)

答18)
小城係第一次挽跑既玩家,但個陣時巧合撞正系統有問題
結果小城的等級由「紅色小雞」出錯轉變為「藍色花」,正當小城抱住非常興奮的心情入場挽的時候
眾玩家看見小城的等級是藍色花的時候,玩家紛紛吐血!有些玩家自言自語地說:「嗚.....等級再唔係主宰」有些就同朋友說「你地看!!這個傢伙居然同我地與眾不同,so 9 sad」
多年後的小城得知事實的真相後,以心已死的心情,拎起一盒長條型既包裝盒,然後拆開個盒!
拿起一條百力滋,然後將餅乾部份含在口中,不久後食指同中指夾起口中的百力滋,口裡吐出霞氣。
然後小城含著淚說:「該死的戲谷!」
(by @@@甜甜圈)

題19)
擴張句子:
停一停 諗一諗
(軒少 明明 67 67 小福 細小的 跑)

答19)
細小的明明,高大的軒少以及矮小的小福,他們3個都是好朋友,有一天,他們因跑步比賽一事
而發生爭執,因此..他們互相對著對方大叫67,因為明明很討厭67這兩個數字,結果,明明決定要同軒少和小福絕交
呢個故事教訓我地係講野之前要停一停 諗一諗

QUOTE:
題20)
擴張句子: 借錢緊要還,咪比錢中介
(鍊金大叔 9 0 狼人戰魂上衣 8)

答20)
阿鍊金大叔見到有8蚊既狼人戰魂上衣就好想買。
問題係佢手頭上得9毫子
見到唔知邊到有個0手續費借錢服務,
就去左借錢...以下係當時既對話

叔: D錢,洗唔洗還架?
借: 緊係要還啦!第一日借錢?
叔: 有無野要比你?
借: 身份證,咪比假既我

就係咁,鍊金大叔就借左1萬蚊...
點知發現原來係大富翁入面既1萬蚊
覺得中伏既佢跳樓不成,
介手自殘。
(有人叫樓主作)

題21)改寫:
今日,2016年4月16日下午2點15分。
我企係到等咗你半個鐘。
我唔知你有無因為我對住依半個鐘,
但我只係想同你講句
「快_啲啦_!」
(今日 2017年 9月 8739 898  520 加油~加油~ 占)

答21)
今日,2017年9月8739又898日
我為你打氣左半個鐘.
占我唔知你有無因為依半個鐘
而開始留意我.
但我只係想同你講句
「520! 加油~加油~!」

QUOTE:
題22)
擴張:
個制香L咗啊
(z 天外有天 偵測不當程式)

答22)
天外有天每一日都會登入跑Online,而佢每一次玩都會禁Z按鍵去跑步,突然佢個制香L咗啊,
然而戲谷認為佢用第三方程式跑步,以偵測不當程式黎彈佢game

題23)
擴張句子:
是A也是0是A0
(日奈森亞夢 完成上線時間30分鐘 可愛的)

答23)可愛的日奈森亞夢每一次完成上線時間30分鐘都會唱一段是A也是0是A0的歌詞

題24)擴張:媽的智障
(升級系統 電腦中毒 世界地圖王 阿努比斯)

答24)
樓主頭先玩完世界地圖王同阿努比斯,諗住去升級系統換獎,媽的智障佢部電腦藍屏,應該係電腦中毒
(by 臭西布朗)

題25)
擴張:警方正在通緝一名疑犯
(神獸寶箱 藍火頭 藍火鞋 異魔神藍火上衣 9588)

答25)
警方正在通緝一名疑犯,他有9588的稱號,當時他手手持神獸寶箱,頭髮是身上穿著異魔神藍火上衣,藍火頭同藍火鞋

題26)
擴張: 你睇緊既係...GAGMODE.COM
(小雞相框 KURURU 高手們來這邊)

答26)
你睇!KURURU比人困左係小雞相框入面...
因為佢食得太多咖哩飯.個相框對佢泥講實在太緊啦~~~
咁唯有叫高手們來這邊幫幫佢啦!
只但係個最大既問題係呢...依到係無高手既GAGMODE.COM

題27)
擴張:
搵食姐!犯法啊?
(明明 邁向雪女之國 灰色獎盃翅膀

答27)
從前有一位叫明明既小朋友,在出生於一個叫邁向雪女之國既國家,但身無分文,
只好出售身上的灰色獎盃翅膀,突然有位警察過吧,以販賣不良物品罪名拘捕佢.
明明就說,搵食姐!犯法啊?
(by 毒L城)

題28)
擴張:
好眼訓
(博士回歸 斬首吧 可憐的)

答28)
可憐的博士有日覺得好眼訓,於是就回歸一個叫「斬首吧」既地方

題29)
擴張句子:
從前明月光
(368891 四人同心 對不起我超厲害)

答29)
從前,係 368891光年前,有四個人,分別叫明日,月亮,光碟,講錯,3個人先岩。
佢地同心合力咁講左句「對不起...我超~厲害」
(BY FFFSSS)

題30)
改寫句子:
我爸是李剛
(克服諾夫外傳 活動紀錄查詢 女王)

答30)
為做克服諾夫外傳任,
與友同玩踩死。
0傷完場,
到活動紀錄查詢,
現:完任0次
氣憤,找服理。
服遊園之,我憤斥到
「我媽是女王」

QUOTE:
題31)
擴張:
一蚊一隻雞
(占 栗子色 糖果屋冒險)

答31)
占係糖果屋冒險,執到一蚊同一隻栗子色既雞
(BY FFFSSS)

題32)
擴張:
人嚇人嚇死人
(大隻仔 黃金母雞 嗯~景色不錯)

答32)
大隻仔一個人諗住嚇黃金母雞
大隻仔:「嗯~依到啲景色不錯」
母雞:「嚇死人咩?」
(BY FFFSSS)

題33)
擴張:
此地無銀三百兩
(童話小丑上衣 夏魯 橙雞 童話寶箱 只接受新手喔)

答33)
橙雞既夏魯見到童話寶箱上有字條寫住
「此地無銀三百兩」
就唔知點解覺得只
於是就用盡九牛二虎之力去開
佢著完童話小丑上衣再開
然後又除左件上衣繼續開
係依個時候,微風輕輕吹過...
張字條飛走左,
只見寶箱上刻住
「只接受新手喔」

題34)
擴張:
請勿超越黃線
(章魚媽媽 力 山羊鞋子 21800000)

答34)
章魚媽媽有電,請勿中電...山羊鞋子加21800000力,超越最大力度21800000-16,所以突左條黃線。
(BY FFFSSS)

題35)
擴張:
一加一等於二
牛魔王 納魯西斯 飄蟲鞋子 生命力 %)

答35)
一個納魯西斯加一隻可以加1點生命力既飄蟲鞋子,
等於九十九分之二%既牛魔王

題36)
擴張句子:我分手總要在雨天
(亨利國王 689565464 條 烏列爾髮型 莉娜)

答36)
同莉娜分手之後,
亨利國王總係要在床上等雨天既來臨,
數數烏列爾髮型有幾多條頭髮...
就係咁...佢數左689565464日

題37)
擴張句子:
3得個3 6得個6
(光光 活動紀錄查詢 重置卡 克服連環跨爛吧)

答37)
光光為左克服由連環跨欄重置卡出比佢既難題—連環跨欄吧,玩左3場,去活動紀錄查詢果時亦係得3張重置卡,玩多6場,最後得到6個自己。
(FFFSSS)

題38)
擴張: 求人潮
(時空旅人套裝 抵吊的 白雪公主 提升卡 v)

答38)
話說跑有個新場叫白雪公主,
聽聞新場有活動,
於是某個著住時空旅人套裝既人
開左個場,
場名叫「求人潮」...
然後擺左個好抵吊的v手勢後,
用提升卡推場。

題39)
擴張句子:
廢柴 食塞米
(星淚 keroro 鴨屎綠 X陷阱 機械小熊 一億人 小木偶 章魚媽媽 合作頻道)

答39)
以星淚、keroro、小木偶三人為首,
合共一億人既廢柴大軍,
係合作頻道入面一齊踩左個X陷阱之後,
就見到一隻唔知咩事發生突變而變左鴨屎樂既章魚媽媽
同埋一隻食緊塞米既機械小熊。

QUOTE:
題40)
擴張句子:
我有一個夢想
(火熱的 忘情森巴舞 神奇高跟鞋 小氣公鞋帽子 全新跑online...你唔係驚下話)

答40)
聽到有個傻仔大叫「全新跑online,你唔係驚下話」之後,戴住小氣公雞帽子,著住神奇高跟鞋既我,突然有一個跳火熱的忘情森巴舞既夢想。
(FFFSSS)

題41)
擴張: 毒於壇中為真毒
(莉娜 夏魯 1833183 我們一起加油吧 魔神結晶)

答41A)
好毒既毒L—夏魯一身想打比佢女神莉娜,
點知打左去1833183, 我們一起加油吧熱線。
於是佢就唯有講「壇中有班真毒為左魔神結晶...」
然後,佢痴左線
(清新口氣)

答41B)
莉娜同夏魯為左粒魔神結晶竟然要係壇要毒到1833183分
果然毒於壇中為真毒,點知雄心大志既夏魯頂唔順要投降
莉娜一聲:「我們一起加油吧!」其溫暖人心,令夏魯為之動容
(低胸狗才BB)

QUOTE:
題42)
擴張:
我是一個空姐
(綠色小丑印章 xxx招gay 一天提升卡 招gay)

答42)
我是一個有綠色小丑印章的空姐。
有一天有一位把一天提升卡當作是VIP卡的卡客,
坐在位置上大叫
「我是XXX,招GAY」
然後旁邊的乘客就大叫
「XXX招GAY」
我整個傻眼貓咪

題43
擴張:
新年快樂
(大隻仔 電氣熊貓 amazing Christmas)

題44)
擴張:
你所打既電話號碼暫時未能接通
(HOTTIME R 西瓜 一天變色卡)

答44)
R有事要打去西瓜熱線
點知佢無電話卡...
咁岩HOTTIME前排送左張一天變色卡比佢
佢咪拎泥當電話卡用
然後對方講左句
「你所打既電話號碼暫時未能接通,請唔好將變色卡當做電話卡」

QUOTE:
題45)擴張:
紅心A
(電氣熊貓 KAY 黑色小丑 隨機 糖果屋大冒險)

答45)占係新年既時候约左KAY去跑挽
佢問KAY想挽咩場
阿KAY話佢好想挽接力隨機
但等左半個鐘
都無人入佢地個場
之後佢地又去左八心
開左個糖果屋大冒險既場
不過KAY話佢都係想挽電氣熊貓
占就陪左佢去公園
點知小遊戲執左
佢地就去左搵占卜師
咁岩就撞到黑色小丑
佢拎住張紅心A問佢地挽唔挽鋤大D
最後就變左搵黑色小丑一齊挽
(TeddySop)

題46)
擴張: 落雨好收衫啦
(占 聖誕探險者 中紅電 1.9878)

答46)
「天文台錄得氣溫1.9878度(corr to 5 sig.fig)...
依加落緊大雨...」
係依個時候,占同一眾聖誕探險者玩緊極惡,
由於地滑同低溫既關係,
淨係著左條泳褲既占凍到薑哂
嗯.
薑到跳唔到,
中紅電死左...
遺言?
「好....痛.....收....衫....」
旁邊既聖誕探險者聽到黑人問號

題47)
擴張:404 not found
(技女 迷宮冰樹 #FF10433 黃金母雞 雙性)

答47)
有日呀唔知邊個送左404棵迷宮比樹比唔知邊個
好似話係想搵個雙性既技女
咁岩唔知邊個就行開左
咁佢隻家禽...
無錯!就係黃金母雞就頂唔知邊個...
唔識聽人話又唔識字既黃金母雞
就求其打左「#FF10433」
最終結果:result not found

題48)擴張:警方現正通緝一名疑犯
(淺藍星神鞋 火球 跳 納米 911 生存者上衣)

答48)
係爆火球現場到,著住淺藍星神鞋既警方正係到通緝緊一個名為生存者上衣,身高911納米既疑犯
(FFFSSS)

更到

頂部
臭西布朗
西布朗維奇 - 版主

UID 534874
精華 0
積分 4706
帖子 1792
經驗 4706 點
讚賞 10 點
答中 4 題
遠古石塊 0 塊
Bid 0 Points
閱讀權限 80
註冊 2017-1-21
角色 臭西布朗
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
請玩家自行研究

頂部
紅極速小飛鞋
存在於異世界的紅心A

UID 418877
精華 0
積分 19142
帖子 13723
經驗 19142 點
讚賞 221 點
答中 39 題
遠古石塊 2697 塊
閱讀權限 52
伴侶
組織
物品 31 件
湛藍水晶石x1月宮仙子嫦娥.桂魄x1月宮仙子嫦娥.玉鏡x1白色小丑印章x1白朱古力棒棒仔x1
饕餮之鼠x1月宮仙子嫦娥.嬋娟x1迷彩綠小丑印章x4月宮仙子嫦娥.玄兔x1
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
樓下留言遊戲物品

頂部
Luno8183
深藍襪子

UID 537107
精華 0
積分 153
帖子 140
經驗 153 點
讚賞 8 點
答中 0 題
遠古石塊 15 塊
閱讀權限 15
註冊 2017-1-28
角色
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
白金淨化水

琴弦斷了緣盡了 你也走了
頂部
紅極速小飛鞋
存在於異世界的紅心A

UID 418877
精華 0
積分 19142
帖子 13723
經驗 19142 點
讚賞 221 點
答中 39 題
遠古石塊 2697 塊
閱讀權限 52
伴侶
組織
物品 31 件
狀態 離線
樓下留言角色

頂部
臭西布朗
西布朗維奇 - 版主

UID 534874
精華 0
積分 4706
帖子 1792
經驗 4706 點
讚賞 10 點
答中 4 題
遠古石塊 0 塊
閱讀權限 80
角色 臭西布朗
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
光光

頂部
紅極速小飛鞋
存在於異世界的紅心A

UID 418877
精華 0
積分 19142
帖子 13723
經驗 19142 點
讚賞 221 點
答中 39 題
遠古石塊 2697 塊
閱讀權限 52
伴侶
組織
物品 31 件
狀態 離線
樓下留言副詞

頂部
臭西布朗
西布朗維奇 - 版主

UID 534874
精華 0
積分 4706
帖子 1792
經驗 4706 點
讚賞 10 點
答中 4 題
遠古石塊 0 塊
閱讀權限 80
角色 臭西布朗
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
  好似係副詞

頂部
紅極速小飛鞋
存在於異世界的紅心A

UID 418877
精華 0
積分 19142
帖子 13723
經驗 19142 點
讚賞 221 點
答中 39 題
遠古石塊 2697 塊
閱讀權限 52
伴侶
組織
物品 31 件
狀態 離線
樓下留言形容詞

頂部
臭西布朗
西布朗維奇 - 版主

UID 534874
精華 0
積分 4706
帖子 1792
經驗 4706 點
讚賞 10 點
答中 4 題
遠古石塊 0 塊
閱讀權限 80
角色 臭西布朗
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
樣衰

頂部
紅極速小飛鞋
存在於異世界的紅心A

UID 418877
精華 0
積分 19142
帖子 13723
經驗 19142 點
讚賞 221 點
答中 39 題
遠古石塊 2697 塊
閱讀權限 52
伴侶
組織
物品 31 件
狀態 離線
樓下留言形容詞,不得與#10相同

頂部
臭西布朗
西布朗維奇 - 版主

UID 534874
精華 0
積分 4706
帖子 1792
經驗 4706 點
讚賞 10 點
答中 4 題
遠古石塊 0 塊
閱讀權限 80
角色 臭西布朗
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
美麗

頂部
臭西布朗
西布朗維奇 - 版主

UID 534874
精華 0
積分 4706
帖子 1792
經驗 4706 點
讚賞 10 點
答中 4 題
遠古石塊 0 塊
閱讀權限 80
角色 臭西布朗
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
樣衰同美麗會變左咩

頂部
紅極速小飛鞋
存在於異世界的紅心A

UID 418877
精華 0
積分 19142
帖子 13723
經驗 19142 點
讚賞 221 點
答中 39 題
遠古石塊 2697 塊
閱讀權限 52
伴侶
組織
物品 31 件
狀態 離線
擴張句子:請玩家自行研究
(光光 白金淨化水 樣衰 美麗 很)

頂部
小星園
紅極速小飛鞋

UID 481564
精華 0
積分 19384
帖子 4427
經驗 19384 點
讚賞 290 點
答中 10 題
遠古石塊 135 塊
Bid 58 Points
閱讀權限 52
註冊 2012-9-2
角色 小星園
伴侶
組織
物品 61 件
月宮仙子嫦娥.桂魄x1月宮仙子嫦娥.玉鏡x12017中秋節快樂x12008中秋節快樂x12009中秋節快樂x1
月宮仙子嫦娥.嬋娟x1月宮仙子嫦娥.玄兔x1
狀態 離線
光光問專家如何幫很樣衰的蒂蒂變回整容前美麗的樣子,專家指: 請玩家自行研究,於是他向蒂蒂潑了一桶白金淨化水。

拯救非洲難民──長乞檯燈、花盆
1燈/1盆=1祝福
頂部
紅極速小飛鞋
存在於異世界的紅心A

UID 418877
精華 0
積分 19142
帖子 13723
經驗 19142 點
讚賞 221 點
答中 39 題
遠古石塊 2697 塊
閱讀權限 52
伴侶
組織
物品 31 件
狀態 離線
回復 #15 小星園 的帖子

終於有白金淨化水既用法啦

樓下留言地圖

頂部
nahcviv4 (Masai<3)
紫拖鞋

UID 393832
精華 0
積分 543
帖子 610
經驗 543 點
讚賞 16 點
答中 6 題
遠古石塊 21 塊
閱讀權限 23
註冊 2010-7-24
角色 雲雀恭彌xP
伴侶
組織
物品 6 件
2017中秋節快樂x1與兔兔共度中秋x1月宮仙子嫦娥.嬋娟x1月宮仙子嫦娥.玄兔x1
來自 魚團
狀態 離線
回復 #16 `Ra 的帖子

神秘公寓

頂部
紅極速小飛鞋
存在於異世界的紅心A

UID 418877
精華 0
積分 19142
帖子 13723
經驗 19142 點
讚賞 221 點
答中 39 題
遠古石塊 2697 塊
閱讀權限 52
伴侶
組織
物品 31 件
狀態 離線
樓下留言角色

頂部
臭西布朗
西布朗維奇 - 版主

UID 534874
精華 0
積分 4706
帖子 1792
經驗 4706 點
讚賞 10 點
答中 4 題
遠古石塊 0 塊
閱讀權限 80
角色 臭西布朗
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
再光光

頂部
紅極速小飛鞋
存在於異世界的紅心A

UID 418877
精華 0
積分 19142
帖子 13723
經驗 19142 點
讚賞 221 點
答中 39 題
遠古石塊 2697 塊
閱讀權限 52
伴侶
組織
物品 31 件
狀態 離線
樓下留言npc

今晚找數 今晚先改#1

頂部