跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: [暫不招生] Lv.11 - TranquiL.♥` 2.26 六週年快樂♥
本主題由 System 於 2019-9-14 05:00 解除限時高亮
YinG❤ (5096♥)
橙魔鞋
快樂的方包!!

UID 497977
精華 0
積分 4750
帖子 3049
經驗 4750 點
讚賞 75 點
答中 20 題
學分 0 分
Bid 0 Points
閱讀權限 39
註冊 2013-10-27
角色 寂寞難透v3v
伴侶 王牌Ace智孝
組織 - RUNNING MAN♥`
物品 32 件
紅色小丑印章x1白色小丑印章x1懷舊黑木材x1潮流白木材x3珍貴的木材x1
心滿意足的亨利三世x1驚訝的蒂蒂x1
狀態 離線

[暫不招生] Lv.11 - TranquiL.♥` 2.26 六週年快樂♥

TranquiL♥`
TranquiL♥`
TranquiL♥`
TranquiL♥`
TranquiL♥`

LOVE YOU ALL

TranquiL 五週年快樂♥!

✿TranquiL小簡介✿

✉: 一個2013年2月26號開既團~
✉: 一個有好多動物同外星人既團~
✉: 一個好搞笑既團~
✉: 一個做左好多團任都無獎品既團(你仲好意思講)~
✉: 一個比左好多好多好多回憶大家既團~
✉: 一個大家都好重視既團~
✉: 多謝你地入黎TranquiL呢個團~
✉: 多謝當我地係朋友既你地~
✉: 多謝大家有做到團任~
✉: 要多謝既野其實多到數唔哂~
✉: 雖然唔知個團會維持到幾耐~
✉: 但都多謝你地入過/仍然留係到既你地~

✩✩✩合成呢個團既元素:
英文類♕: qq , mk , no qq , momo , oldest , ff , uccu , no ff ,  ymesoqq , mv , ...
數字類♕: 87 , 88 , ...
動物類♕: 貓 , 雞 , 鴨 , 烏鴉 , 兔 , 魚 , 豬 , 鵝 , 牛 , ...
人物類♕: 太公 , 王 , 魔 , 神 , 土豪 , 伯伯 , 婆婆 , 鬼鬼 , 作家 , ...
不明類♕: 賣假奶粉 , 無記性 , 放歌 , ...
食物類♕: 粟米 , 方包 , 薯片 , 鴨乾 , ...
形容詞類♕: 奸 , 天真 , 可愛 , 變態 , uma ,  錯字王 , 自戀 , 大方 , 灰 , 嘔心 , 肥 , 重 , 輕 , u88 , ...
居住既星球♕:  火星 , qq星 , 貓星 , 鴨星 , 優星 , 水星 , 火水星 , 粟米貓星 , ff星 , 自戀星 , 囧星 , 變態星 , ...

✿TranquiL資料簿✿

♥qq們在多番努力後成功沖上LV.11♥
♥我地日後一定會更齊心嫁♥
♥期待升上LV.12的一天♥

✿TranquiL紀念冊✿

♥隨機送讚♥
♥中意既就睇埋落去♥
♥以後會不定期更新♥
♥暫不招生♥

本帖最近評分記錄
懵智孝♥ 2013-11-16 09:26 讚賞 +1 感謝分享!
乂雪糕 2013-11-15 20:20 讚賞 +2 HI
路過的貓 2013-11-12 16:19 讚賞 +1 ずっと一緒に < 日文好像是這樣(?) ...
`BabYLovE↖♭ 2013-11-11 19:56 讚賞 +1 希望壹直都咁啦;D
`﹡Lemon;! 2013-11-11 19:54 讚賞 +1 貓貓真係好得意;D

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!特別慶祝!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[2015/8/4]

不知名3人組成立紀念日!!!!!!!!!!!!!

頂部
路過的貓
橙極速小飛鞋
似曾有歡聲笑言縈繞這高軒 ...

UID 490980
精華 0
積分 19539
帖子 11002
經驗 19539 點
讚賞 484 點
答中 13 題
學分 0 分
閱讀權限 53
註冊 2013-4-3
角色 貓囡琪
伴侶 o咖啡走糖o
組織 ღ、愛護幽貓協會
物品 57 件
劇毒牛奶x1紅色小丑印章x1橙色小丑印章x2綠色小丑印章x2淺藍色小丑印章x1
深藍色小丑印章x2白色小丑印章x1黑色小丑印章x1
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
本團宗旨:QQEST團長講既野就係真理。請各位謹記

美麗可愛的團員s ((不過好奸好邪惡...

2016/9/8 - 23:05:31

再放一張QQ琪 and QQ幽貓 ((唔關事

本帖最近評分記錄
`﹡Lemon;! 2013-11-11 20:20 讚賞 +1 頭香肆讚.
-虛情假意;( 2013-11-11 20:20 讚賞 +1 頭香参讚.
`BabYLovE↖♭ 2013-11-11 20:19 讚賞 +1 頭香貳讚.
- Horizon` 2013-11-11 20:19 讚賞 +1 頭香壹讚.

頂部
MMMιni.﹒♥
萌 - 版主
   너뿐일 것 같아.

UID 494881
精華 0
積分 1958
帖子 1918
經驗 1958 點
讚賞 63 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 80
註冊 2013-7-23
角色 微米Mini
伴侶 蘋果綠茶o3o
組織 INFINITE
物品 等待更新
來自 L-SAMA ♥
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
你係咪我識個個ying

頂部
tommyto9918
TranquiL. - 版主

UID 383946
精華 0
積分 15262
帖子 10982
經驗 15262 點
讚賞 945 點
答中 2 題
學分 0 分
閱讀權限 80
註冊 2010-6-12
角色 TommyTo8999
伴侶
組織
物品 15 件
狀態 離線
我都入黎湊下熱鬧.

The darkest of night falls around my soul
And the hunger within loses control

頂部
橙魔鞋
快樂的方包!!

UID 497977
精華 0
積分 4750
帖子 3049
經驗 4750 點
讚賞 75 點
答中 20 題
學分 0 分
閱讀權限 39
角色 寂寞難透v3v
伴侶 王牌Ace智孝
物品 32 件
紅色小丑印章x1白色小丑印章x1懷舊黑木材x1潮流白木材x3珍貴的木材x1
狀態 離線

估唔到泥個帖已經有2年了
無諗過自己開既吹水帖竟然仲生存緊
果然係得來不易
好多謝泥2年一直陪住我既人
係你地令到我個帖多左咁多帖數
就如帖名一樣-->謝謝妳們在我身邊♥
無你地就無今日 真係唔知點報答你地
其實個帖名係泥兩年只係改過兩次
無咩改既原因係因為諗唔到一個比較好既名
加上自己無咩創意T^T
如果你地有好既建議記住話我知

咁就到左8月啦
今年暑假可以見番D朋友真係好開心呀
之前見你地少左ON真係有D失落
會驚你地唔記得左我
好彩都無唔記得-V-
不過8月既來臨
亦即係代表暑假既日子就快要結束啦
我唔知泥個係好定壞
因為我將會暫時離開
要努力準備考DSE
你地要支持我呀OAO
我怕係離開既泥段時間會同你地無咁FD
所以一定一定要同我保持聯絡<--好似打緊遺書咁= =  
我唔知之後會唔會有人退跑
但係我一定會記得你55..
其實當朋友一個一個咁離開既時候
自己會有唔捨得既一刻
但係自己又可以做D咩去阻止人地作出既決定~
所以你地每一個既出現
代表住我地既相遇亦都係一種緣份
不在乎天長地久 只在乎曾經擁有✿
不要在失去後才懂得珍惜✿
♥LOVE YOU ALL♥

囧仔♥ 貓♥ Ty♥ 鬼鬼♥ 文仔♥ Lod♥ MC♥  宜♥ 唯獨♥ SUNNY♥
識到你地班壇友真係好幸福
就好似同現實中既朋友一樣無分別
亦都可能因為大家唔需要面對面
所以大家相處得好好
有時會覺得如果無左你地
我既生活會唔會少左D樂趣(?)
有你地陪我傾計吹水玩已經係一件好開心既事
一齊玩跑笑死我 真係好耐未試過OAO
希望我地以後都係咁啦~
錫哂你地♥

我既好團友呀♥♥♥♥
大家成日都一齊玩跑做團任
如果當初我無入泥個團
我諗我都未必識到你地o3o
泥個團已經愈來愈多我識既人了
相信我地一定會更齊心
絕對要一齊成日玩8心呀OAO
同你地講我泥世都唔退團嫁
一齊沖上lv.10吧=v=

貓貓貓♥♥♥♥♥
時間話咁快就兩年啦
仲記得第一次識你就係七彩區果度
依家諗番起如果當初無識到你
我可能已經放棄左玩跑同壇
你知嗎 你係我第一個壇友泥嫁
我好興幸自己識到你呀
其實你係一個會為人著想既人泥
知道我唔開心又會安慰我
根住講一大堆金句tum我開心
真係好多謝你曾經咁樣做過
自從入左你個團之後
我地就多左一齊玩
仲比我識到霖 ty si mc佢地
係泥段時間我覺得好幸福
好多白痴野記在心中啦;)
近排仲開左隻情侶壇名-->快樂的薯片 快樂的方包
我好中意泥個組合
可惜我地一齊既時間唔多啦
唔知道我地仲可以一齊玩到幾時呢
得閒就叫我玩多d啦 我好怕羞嫁
仲有仲有..你之後唔好唔記得我呀._.
我一定會買好多衣架比你嫁

囧仔啊♥♥♥♥♥
我覺得識到你係一種緣份
我地本來係可能唔會識到大家嫁
但係就估唔到偏偏結左做情
可能就係因為智孝既力量啦<--我係度講緊咩lol
呵 我真係無諗過會識到個男仔係中意kpop嫁
大家中意既韓星仲要差唔多一樣
特別係智孝同APINK♥
泥樣野好令我驚訝OAO
我要繼續慢慢發掘一下有咩係一樣嫁
係啦 原來我地係好少一齊玩
多D搵我跑下啦 我地仲要升情介嫁
努力沖上LV.15-v-
仲有我最近發現依家好難同你影相
個黑色心心實在太搶鏡啦 討厭
有咩方法可以影靚相x_x
最後最後2016年就一齊考DSE啦
應承我大家一齊考好佢呀~

MC♥♥♥♥♥
我既乖乖仔
今個暑假見你上線多左我巧開心呀
實在係太掛住你啦
好中意同你一齊玩呀
成日叫你陪我做任 你都會幫我手
真係好好呀你 我依家好似依賴左你OAO
好多謝你之前幫我拎波板糖呀
仲有陪我回接龍帖
真係辛苦哂你 一直怕麻煩到你._.
係啦 係泥一年同你影左好多相
成日係團農同你偷偷地影左合照
可能你唔知啦 但係有d都幾靚嫁
得閒同你分享下
唔知暑假之後你會唔會仲係度呢
我會掛住同你做日任同影相既日子嫁xd
MCMC記住多D搵我~

lod♥♥♥♥
之前聽到你話會退跑
我即刻幾唔開心呀
好彩你依家都未走炸
如果唔係喊死我
我唔比你再走嫁啦OAO
你呀 係咪識左新朋友就唔要我地呀>_>
記得多d番泥搵我地玩
我仲記得我地以前玩跑好fd嫁
你成日掛機都會入我農
你知啦 平時都無人搵我既
所以好多謝你成日搵我呀T^T
不過唔知係咪因為我之前少左上線
依家見少左你好多
所以有D唔憤55..
仲有呀 我好掛住同你影相
你要搵多D我呀 知嗎T^T
識你咁耐最記得就係泥句xd
我這傢伙的答案是你~
我這傢伙的答案是你~
我這傢伙的答案是你~
lodbb<3`

鬼鬼♥♥♥♥
我既好妹妹.3.
好多謝你係我有難既時候幫我呀
係泥個暑假你陪我回左好多帖
辛苦哂你呀
真係唔知點報答番比你
仲因為咁比之前FD左好多
係啦 你隻印度豬要乖D呀
唔好成日蝦ME 我老嫁啦唔嚇得lol
妹妹係我既新情人
我會對你好好 錫哂你嫁啦
睇你仲敢唔敢走 你走唔到嫁啦
因為我會捉番你番泥
所以唔好成日話要走啦
家姐會唔捨得嫁._.
我地係跑都仲係影唔夠相呀
我決定一得閒就要捉住你泥影相相
好驚會唔見左你>_>

Ty大油雞♥♥♥♥
哈哈哈 好耐無見你做夜貓啦
以前成日見你兩三點就會回一回帖
依家都少左見了~
識左你之後先知原來你係一個土豪
好多謝你成日送野比我呀
對我太好了吧 好幸福呢~
呵 家陣成個禮物盒差唔多都係你d禮物啦~
仲記唔記得你曾經幫我改過個名叫GOD YING呀
雖然唔知點解會咁叫
但我好中意泥個名-v-
我發現原來我地影既相得好少
得閒要影多D我地兩個人嫁.3.
仲有要多d一齊玩55..
題外話你同霖真係好襯呢>_>

宜♥♥♥♥
同你係LING個吹水帖度識嫁
果時同你都唔算係熟
就算係吹水都係回左幾句就走人個隻
但係之後加左你跑就多左D互動
有時做壇任大家又會幫下大家咁0v0
跟住得閒既話又會係LING果帖度吹一陣咁樣
但都係好似FD唔到咁
不過自從6月尾到7月頭果幾日我地係咁影相同玩
的確係fd左好多-v-
好記得有一晚我地玩小飛俠既時候係咁爆人
果晚我真係好開心
我真係未試過玩跑可以笑到成個傻婆咁
係你地令我搵番以前小學雞玩跑既時候個種感覺OAO
就係咁好似係玩完個晚訓教發夢既時候都見到自己仲玩緊跑/口\
睇泥我真係開心得濟;))))))
終於我同你都有合照啦*V*
之後我地再一齊玩過跑啦.3.

文仔♥♥♥♥
好耐無見你係我個帖出現啦
以前好中意同你吹水嫁
可能你又細個啦
我已經當左你係我細佬嫁啦
同你都影左唔少相
充滿左好多回憶呀-v-
不過唔知你去左邊呢
跑你都少上了
希望之後會見番你啦-v-
唔好要姐姐擔心呀

唯獨♥♥♥
我地好似係6月幾先識嫁@@
果時你加入我地既吹水帖 我絕對歡迎
好耐都未試過係個帖度識到新朋友
估唔到就係咁識到你~
聽講你好似淨係會幫人代升
成日見你升到好辛苦咁-0-
不過你真係有好多吹水帖回
見你回完一個又回另一個 真係忙呢~
我覺得唯獨有時諗野好悲觀嫁._.
我有時都唔知講咩去安慰你好
知你有好多壓力
特別係你呀媽成日都嘈你OAO
搞到你有好多野煩
但係我會係你身邊支持你嫁>_<

SUNNY♥♥♥
其實都係最近泥個暑假先見番你
之前我地又係泥個帖度識嫁
不過果時同你都唔係咁熟
好多野都唔記得了-0-
依家見你回多左帖
你唔會又走嫁可>_>
同你仲未認識夠嫁
得閒多D搵我吹水同玩啦;))))

徐佳瑩 [ 突然好想你 ] Official Music Video]

最怕空氣突然安靜 最怕朋友突然的關心
最怕回憶 突然翻滾絞痛著不平息 最怕突然 聽到你的消息
想念如果會有聲音 不願那是悲傷的哭泣
事到如今 終於讓自己屬於我自己 只剩眼淚 還騙不過自己

突然好想你 你會在哪裡 過得快樂或委屈
突然好想你 突然鋒利的回憶 突然模糊的眼睛

我們像一首最美麗的歌曲 變成兩部悲傷的電影
為什麼你 帶我走過最難忘的旅行 然後留下 最痛的紀念品

我們 那麼甜那麼美那麼相信 那麼瘋那麼熱烈的曾經

為何我們還是要奔向各自的幸福和遺憾中老去

突然好想你 你會在哪裡 過得快樂或委屈
突然好想你 突然鋒利的回憶 突然模糊的眼睛

最怕空氣突然安靜 最怕朋友突然的關心
最怕回憶 突然翻滾絞痛著不平息 最怕突然 聽到你的消息

最怕此生 已經決心自己過沒有你 卻又突然 聽到你的消息

陳柏宇-告別之前

不捨得望你 一雙眼睛
才特意喝酒 輕鬆的説笑 逃離宿命
放低當天的約定 很冷清 心不懂反應
不可見你 連思想都暫停

應該講但我 不想說謊
情願我遠走 轉身不再見 逃離失望
看得出雙方心中 無聲在痛
承諾怕變空 不出口說愛 扮作不懂

明天將你我分離 明知感覺會疏離
誰可知道我心事 以告別來當我在廻避
無物証對應真誠 誰容易放棄感情
時針可割破心靈 直到絶嶺

應該講但我 不想說謊
情願我遠走 轉身不再見 逃離失望
掛於心中的不安 誰可代我
承諾當結果 衝出口説愛 但要怎講

明天將你我分離 明知感覺會疏離
如果想到我的話 要笑著來當我在原地
無辨法看到將來 含著淚眼説出來
回憶終變作傷害 未算是愛

明天將要隔天地 明知將與你分離
晨曦把雨點飄離 我約定來找你在原地
時日要見証將來 年月代我說出來
時光給我的傷害 就當是愛

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!特別慶祝!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[2015/8/4]

頂部
橙魔鞋
快樂的方包!!

UID 497977
精華 0
積分 4750
帖子 3049
經驗 4750 點
讚賞 75 點
答中 20 題
學分 0 分
閱讀權限 39
角色 寂寞難透v3v
伴侶 王牌Ace智孝
物品 32 件
狀態 離線
已經無野睇LU~

[2015/8/4]

頂部
路過的貓
橙極速小飛鞋

UID 490980
精華 0
積分 19539
帖子 11002
經驗 19539 點
讚賞 484 點
答中 13 題
學分 0 分
閱讀權限 53
註冊 2013-4-3
角色 貓囡琪
伴侶 o咖啡走糖o
組織 ღ、愛護幽貓協會
物品 57 件
劇毒牛奶x1紅色小丑印章x1橙色小丑印章x2綠色小丑印章x2淺藍色小丑印章x1
狀態 離線

- 回憶錄目錄 -

頂部
橙魔鞋
快樂的方包!!

UID 497977
精華 0
積分 4750
帖子 3049
經驗 4750 點
讚賞 75 點
答中 20 題
學分 0 分
閱讀權限 39
角色 寂寞難透v3v
伴侶 王牌Ace智孝
物品 32 件
狀態 離線

金句貓我愛你♥♥♥

-16.8.2014-
今日發生左D我好唔開心既事
好耐都未試過心情咁差
可以話我一定唔會忘記泥件事
簡直係受左好大既屈辱
嬲係真心的嬲
當你地叫我唔好理D咁既人
我心入面係覺得邊有咁易做到
相反若果係你又會點做?
我話無嬲 你地又會信嗎?
雖然我唔知有幾多人會見到
但希望你地原諒我心情差亂講野
我知貓今日已經盡哂佢既能力去安慰我
有你開解又真係好似好D
你又放左首歌tum我開心
又打格言又送禮物
你既心意我真係收到嫁
總之真係好多謝你~
時間會會解決一切<-你教的;)))))

[2015/8/4]

頂部
橙魔鞋
快樂的方包!!

UID 497977
精華 0
積分 4750
帖子 3049
經驗 4750 點
讚賞 75 點
答中 20 題
學分 0 分
閱讀權限 39
角色 寂寞難透v3v
伴侶 王牌Ace智孝
物品 32 件
狀態 離線

之前POST過既圖

送讚記錄
#10000送2讚[tommyto9918]已比
#10200送1讚[a299299]已比
#10400送1讚[♥`呀峰.ω. ]已比
#10700送1讚[姜gary`]已比
#11100送1讚[姜gary`]已比
#11400送1讚[乂大愛RM乂]已比
#11600送1讚[cchin ]已比
#12500送1讚[lodyanna]已比
#13000送1讚[cchin ]已比
#13500送1讚[姜gary`]已比
#14000送1讚[lodyanna]已比
#14500送1讚[*L0vEHTL✿ ]已比
#15000送1讚[ljhmjjn]已比
#15500送1讚[乂大愛RM乂]已比
#16000送1讚[ljhmjjn]已比
#16500送1讚 此讚取消
#17000送1讚[乂大愛RM乂]已比
#17500送1讚[ljhmjjn]已比
#18000送1讚[*L0vEYinG✿]已比
#18500送1讚[♥`윤아 ]已比
#19000送1讚[小歐xD]已比
#19500送1讚[`RM✰小貓咪 ]已比
#20000送2讚[`2014PerfectRM]已比
#20500送1讚[`2014SundayRM ]已比
#21000送1讚[`2014SundayRM ]已比
#21500送1讚[`2014SundayRM ]已比
#22000送1讚[乂大愛RM乂]已比
#22500送1讚[lodyanna]已比
#23000送1讚[lodyanna]已比
#23500送1讚 此讚取消
#24000送1讚[lodyanna]已比
#24500送1讚[路過的貓]已比
#25000送2讚[路過的貓]已比
#25500送1讚[小全]已比
#26000送1讚[烏鴉先生]已比
#26500送1讚[♥Captain]已比
#27000送1讚[透明的幽貓]已比
#27500送1讚[choman084 ]已比
#28000送1讚[-siumpy]已比
#28500送1讚[藍海≧︿≦]已比
#29000送1讚[-`雨淚飄零. ]已比
#29500送1讚[keroroho98 ]已比
#33000送1讚[唯獨乂雪]未比
#33500送1讚[-`Tiramisu]已比
#33000送1讚[唯獨乂雪]未比
#33500送1讚[-`Tiramisu]已比
#34000送1讚[-siumpy]已比
#34500送1讚[★﹏よしの]已比
#35000送1讚[路過的貓]已比
#35500送1讚[RoyalFSAir° ]未比
#36000送1讚[粟米貓]已比
#36500送1讚[ljhmjjn]已比
#37000送1讚[osunnyo]已比
#37500送1讚[ThereYouAre]已比
#38000送1讚[凱‵ ]已比
#38500送1讚[追憶似水❤]已比
#39000送1讚[εїз珍寶珠]已比
#39500送1讚[凱‵]已比
#40000送4讚[♥민아ˇ]已比
#40500送1讚[u88lol ]已比
#41000送1讚[keroroho98]已比
#41500送1讚[NEYEYS]已比
#42000送1讚[路過的貓]已比
#42500送1讚[藍海≧︿≦]已比
#43000送1讚[NeverShouldMeet]未比
#43500送1讚[lodyanna]已比
#44000送1讚[lodyanna]已比
#44500送1讚[EunJi♥]未比
#45000送1讚[✎_詩。 ]已比
#45500送1讚[Nivea.♥]已比
#46000送1讚[✎_詩。]已比
#46500送2讚[`  羽衣.]已比
#47000送2讚[`  羽衣.]已比
#47500送2讚[(´σ-`) ]未比
#48000送2讚[(´σ-`) ]未比
#48500送2讚[]未比
#49000送2讚[]未比
#49500送2讚[]未比
#50000送4讚[]未比

[2015/8/4]

頂部
路過的貓
橙極速小飛鞋

UID 490980
精華 0
積分 19539
帖子 11002
經驗 19539 點
讚賞 484 點
答中 13 題
學分 0 分
閱讀權限 53
註冊 2013-4-3
角色 貓囡琪
伴侶 o咖啡走糖o
組織 ღ、愛護幽貓協會
物品 57 件
狀態 離線

<- 我最中意呢張

<- 孤單的團丑

<- 我地最齊人既一次

<- 綠色名果隻兔仔唔知點解愈睇愈順眼

<- 有隻鹿入左黎

<- 可愛既兔仔s

頂部
MMMιni.﹒♥
萌 - 版主
   너뿐일 것 같아.

UID 494881
精華 0
積分 1958
帖子 1918
經驗 1958 點
讚賞 63 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 80
註冊 2013-7-23
角色 微米Mini
伴侶 蘋果綠茶o3o
組織 INFINITE
物品 等待更新
來自 L-SAMA ♥
狀態 離線
回復 #6 YinG❤ 的帖子

有個又係叫YinG T.T..
好耐無見佢..

頂部
橙魔鞋
快樂的方包!!

UID 497977
精華 0
積分 4750
帖子 3049
經驗 4750 點
讚賞 75 點
答中 20 題
學分 0 分
閱讀權限 39
角色 寂寞難透v3v
伴侶 王牌Ace智孝
物品 32 件
狀態 離線
回復 #10 路過的貓 的帖子

我好似入左鍊金開發會-3-

[2015/8/4]

頂部
橙魔鞋
快樂的方包!!

UID 497977
精華 0
積分 4750
帖子 3049
經驗 4750 點
讚賞 75 點
答中 20 題
學分 0 分
閱讀權限 39
角色 寂寞難透v3v
伴侶 王牌Ace智孝
物品 32 件
狀態 離線
回復 #11 MMMιni.﹒♥ 的帖子

喔 泥度有好多個YinG

[2015/8/4]

頂部
o咖啡走糖o (潛水咖啡♪)
床單幽靈貓咪 - 版主
ღ` 床單幽靈貓咪控ˇ

UID 496611
精華 0
積分 5102
帖子 2264
經驗 5102 點
讚賞 36 點
答中 14 題
學分 0 分
閱讀權限 80
註冊 2013-8-26
角色 o咖啡走糖o
伴侶 貓囡琪
組織 ღ、愛護幽貓協會
物品 37 件
紅色小丑印章x1橙色小丑印章x2綠色小丑印章x0
狀態 離線

- 薯片之舞

✉: 以上薯片只用作推開廣告及觀賞之用.
✉: 薯片仔即將拯救世界!! (好似係)
✉: 然後我無野講了(嗯嗯)

- MkMoMo!  

✉: 順應囧仔所言a_a
✉: mk~!mk~!

- 有夠型!!  

✉: 以上Gif由囧王qq王製作 a_a
✉: 圖入面既人都好可愛<3

本團CP表:
Lod x Mc(於2015/8/21結婚)
Momo x Ty
貓 x 農丑(唉)
Momo x Si
Mc x Cm (xDDD)
囧 x Ying
Ty x Mc
囧 x Lod

- 維拉小隊!!  

✉: Ying子生日影既圖
✉: 大家都好可愛:)
✉: 又係幾難得既相:)
✉: 件衫真係好qq:)

- 團相登場! :) 

✉: 十年難得一見既團相.
✉: 希望可以再多啲人 :)
✉: 也許是最後一張團相(?)

- TranquiL.

✉: 一個2013年2月26號開既團~
✉: 一個有好多動物同外星人既團~
✉: 一個好搞笑既團~
✉: 一個做左好多團任都無獎品既團(你仲好意思講)
✉: 一個比左好多好多好多回憶我既團.
✉: 一個我好重視既團.
✉: 多謝你地入黎TranquiL呢個團~
✉: 多謝當我係朋友既你地~
✉: 多謝你地有做到團任~
✉: 要多謝既野其實多到數唔哂~
✉: 雖然唔知個團會維持到幾耐~
✉: 但都多謝你地入過/仍然留係到既你地~
✩✩✩合成呢個團既元素:
英文類♕: qq , mk , no qq , momo , oldest , ff , uccu , no ff ,  ymesoqq , mv , ...
數字類♕: 87 , 88 , ...
動物類♕: 貓 , 雞 , 鴨 , 烏鴉 , 兔 , 魚 , 豬 , 鵝 , 牛 , ...
人物類♕: 太公 , 王 , 魔 , 神 , 土豪 , 伯伯 , 婆婆 , 鬼鬼 , 作家 , ...
不明類♕: 賣假奶粉 , 無記性 , 放歌 , ...
食物類♕: 粟米 , 方包 , 薯片 , 鴨乾 , ...
形容詞類♕: 奸 , 天真 , 可愛 , 變態 , uma ,  錯字王 , 自戀 , 大方 , 灰 , 嘔心 , 肥 , 重 , 輕 , u88 , ...
居住既星球♕:  火星 , qq星 , 貓星 , 鴨星 , 優星 , 水星 , 火水星 , 粟米貓星 , ff星 , 自戀星 , 囧星 , 變態星 , ...

✩✩✩✩✩(遲啲有再補充~)✩✩✩✩✩

[2015/8/4]

- 唔知點解會變左簽名既簽名 :)

✉: 當初都係是但亂打的(喂)
✉: 啲圖都係CAP得好求其(喂x2)
✉: 方包仔升隻ac升到紅飛而我仲係綠拖(?)(哭)
✉: 我地啲icon真係好可愛!!(嗯嗯)

- 可愛的貓仔 (*´д`)~♥

✉: 貓貓真可愛♥
✉: 圖文無關,純粹愛貓 (♡˙︶˙♡)

- 能變成圖中那樣嗎.?

✉: 我好中意橙色(喂)
✉: 好想做一個好正面既人.
✉: 希望可以帶比人歡樂.
✉: 雖然我試完都係做唔到..

- 夢醒了該結束了. -

✉: 再好的東西,都有失去的一天,
✉: 再美的夢,也有蘇醒的一天.
✉: 照咁睇黎我既夢最終也要醒來了,
✉: 生命有限,所有得到既野最後必會失去,
✉: 人生本來就是在得到與失去中輪迴,
✉: 所以更需要要善待每一個遇見珍惜每一份情緣.
✉: 因為總有一天,我們最終會成為彼此的曾經.

✉: 一直都好中意呢張圖♡
✉: 我發覺我同宜得好少合照.口.
✉: 呢張圖好有意境 (嗯嗯)

花生粟米蛋糕懶粟米貓星Ying.

估唔到咁快要打呢篇文喇(?)
(wo唔識打字海見諒q_q
知道你就黎要DSE,要加油呀!
QQCAT永遠支持你嫁!!
萬大事有貓在!雖然我唔係好幫得手LOL
溫書溫到累果時可以上黎跑到搵下我嫁55(我諗我應該都係到既55

不知不覺同你識左差唔多2年鳥(?)
之前個吹水帖仲比我Keep住左((#
`# TiMe To SaY Go0dByE ;D
我記得我地係七彩區果到識既~
回帖有雙分AuA (重點錯##
我地更加係果個帖到傾熟左:)
你果時好似幫緊FD代升緊(?)(唔記得lu唔好打我(#
如果無果個帖,我地都可能唔會好似依家咁OAO
之後11月11日(?)吹水帖大屠殺,
最後你就開左呢個帖了=v=
-# Happy Memory♥ - 自由討論區 - 跑Online官方討論版 - Powered by Discuz!
哼哼係咪好叻呢,我記得最初既帖名(應該是吧?
((好啦其實係我之前加左個帖入我的最愛XD,所以顯示到果時既帖名XD
當時既:
目前既:
個帖仲未沉真係太好了;)
((雖說之前有個殺帖危機x_x
希望可以一直咁回落去啦;)
要去到好多好多頁!!XD
最近我地開左隻AC叫快樂的薯片同埋快樂的方包,
果時唔記得做咩轉左iconXDD
又好突然咁開左隻新壇帳XDD
一切都太突然了XDD
依家你升到隻方包變左紅飛,我果隻仲係綠拖炸t_t(好啦其實係我懶升(#
第一隻同其他人既情侶AC (有點型B-)
之後我會努力升嫁喇:)
有心機先55((#
另外仲多謝你陪我癲XDDD
例如自定義頭銜果到打左花生粟米蛋糕懶粟米貓星Ying -v-
又一齊轉新icon -v-
我之前都唔睇RM的說._.
依家有睇唔多唔少都係比你影響到
(雖然我仲未係智孝迷XD
但RM真係好好睇=v=
無介紹錯55XDD
之前係我生日果日有改到帖我真係好感動=v=
我仲特登cap左落黎:)

難得有生日帖^qqqq^ ((#
感覺超爽der (喂w
好多謝你:)
記得之前我唔知發咩神經del左你,霖,si,ty..
之後你有加番我好多謝你t_t
仲問番我發生咩事t_t
真心感動t_t
識到你真係好t_t
Ying子帖既魔力B-)
之前唔開心只要睇下#1就會開心番哂XD
雖然你會因為DSE離開跑一段時間,
雖然我份人又真係無咩記性,
但我絕對!!!唔會唔記得你!!
QQCAT信心保證!
我都一定會買好多好多衣架比你嫁XDDD
另外唔洗怕回流番跑果時會融入唔番XDDD
我會用唔同方法令你融入番TranquiL呢個大家庭B-)
好似霖momo咁..0x0
好快玩番埋XDD
同之前一模一樣XDD
既然你決定左要專心DSE!
咁就盡全力!
唔好比自己後悔!
Ying子加油~!加油~!
出到黎咩成績都好~
問心無愧就OK!
最後祝你科科5** B-)

--------------------QQCAT絕筆。
講笑喇XDDD
Ying子考完DSE我地再係跑同壇見啦;D
目前黎講係:
你們回來,我就會在XD

Never left without saying goodbye.

-完-

頂部
釹釹 (bibibibibi♥)
深藍閃電小飛鞋
只要你☻還在﹒我願意等♪♬ ... . ...

UID 34542
精華 0
積分 48249
帖子 37919
經驗 48249 點
讚賞 3622 點
答中 30 題
學分 0 分
Bid 305 Points
閱讀權限 64
註冊 2007-2-11
角色 siumingbibi
伴侶 癲小骸xP
組織 婬婬♥釹
物品 21 件
綠色小丑印章x1黑色小丑印章x1懷舊黑派成員x1
來自 啊媽個肚(^3^)☆☆
狀態 離線
做埋攝影師 :0000

頂部
o咖啡走糖o (潛水咖啡♪)
床單幽靈貓咪 - 版主
ღ` 床單幽靈貓咪控ˇ

UID 496611
精華 0
積分 5102
帖子 2264
經驗 5102 點
讚賞 36 點
答中 14 題
學分 0 分
閱讀權限 80
註冊 2013-8-26
角色 o咖啡走糖o
伴侶 貓囡琪
組織 ღ、愛護幽貓協會
物品 37 件
紅色小丑印章x1橙色小丑印章x2綠色小丑印章x0
狀態 離線
PO相PO相

貓~~~~~耳~~~~~~~~~~~~~真~~~~~~~~~~~~~~~~係~~~~~~~~~~~~好~~~~~~~~~~~~~~萌~~~~~~~~~

頂部
釹釹 (bibibibibi♥)
深藍閃電小飛鞋
只要你☻還在﹒我願意等♪♬ ... . ...

UID 34542
精華 0
積分 48249
帖子 37919
經驗 48249 點
讚賞 3622 點
答中 30 題
學分 0 分
Bid 305 Points
閱讀權限 64
註冊 2007-2-11
角色 siumingbibi
伴侶 癲小骸xP
組織 婬婬♥釹
物品 21 件
綠色小丑印章x1黑色小丑印章x1懷舊黑派成員x1
來自 啊媽個肚(^3^)☆☆
狀態 離線
有眼福啦 ;))  哈哈

頂部
♥﹏智孝ツ
橙飛鞋

UID 497949
精華 0
積分 2006
帖子 1927
經驗 2006 點
讚賞 34 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 32
註冊 2013-10-26
角色 王牌Ace智孝
伴侶 寂寞難透v3v
組織
物品 等待更新
狀態 離線
嗚嗚。。。
冇我份既

頂部
﹑CastIELˇ
深藍襪子

UID 497982
精華 0
積分 149
帖子 149
經驗 149 點
讚賞 1 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 15
角色 繁星落淚
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #16 o咖啡走糖o 的帖子

你好自戀的說.

頂部
橙魔鞋
快樂的方包!!

UID 497977
精華 0
積分 4750
帖子 3049
經驗 4750 點
讚賞 75 點
答中 20 題
學分 0 分
閱讀權限 39
角色 寂寞難透v3v
伴侶 王牌Ace智孝
物品 32 件
狀態 離線
回復 #10 路過的貓 的帖子

好啦 我會將你D相放係#1的-V-

[2015/8/4]

頂部