跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

活動 : 英雄爭霸戰

標題: [其他] 如何測試昆狗。。。
sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
Bid 0 Points
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,
&],~$v3Q$k/t3p&o!A!j/g Iforum.talesrunner.com.hk答案是在比他昆過一次以後跑online6|2~$O3}/S#p(W0n/Y _ J/l
唔好意思,又係我跑online&m#|;r!]#_*F
我又比人昆左
0v$k+G;I(~6_原來係跑真係唔可以太信人
:h1H'f+?-c%c#i9R唔可以對人有少少既心軟,信任
#C'Y1j4T$m/`forum.talesrunner.com.hk你或者會覺得我好笨
7V%W1N:~%D8G我都好憎自己點解會咁易信人
4k:j3e5L0C2`7~跑online原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值
1{5l7@#\9X7l跑online咁算啦,我都冇野好講forum.talesrunner.com.hk.O-x9T1c/D)t
跑名: 破壞王勁人
3v)v4a4@(S,V/D;l$k&U跑Online官方討論版由於我關左機,所以用fb交易
.c3s'B'v+i6^%E2H(w$V以下係對話
:l4L$V%h)x%p&u8K7h跑Online官方討論版
$k0L2M"^5X/Q-e
,Y"A+M.\#c&S:sforum.talesrunner.com.hk跑Online官方討論版-C3o B F&H6t

9L,d-`8\7W;Q2B6X#Q$y!D跑online跑Online官方討論版-].d7m4Z-o!y#a7X

8A6A+N#R*Tforum.talesrunner.com.hk跑online-@9W0{5c*F%N4B,Z*H

v7o.a"I0Q跑Online官方討論版
0w3T2b;m"\2_+g'w跑online我善良,但唔代表我好欺負+f&];m&b0x;g
唔排除報警求助&_;`&U"I7u$q8h0i!K
仲有一個質疑左好耐既事
#H"k;b.k1?;p5x跑Online官方討論版點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,
?;A2_$D0N但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-6
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
咦我又見到有我
8m-Z6v8B3[7~5k/Y;x跑online又比人昆

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

狀態 離線

活動: 魔幻合成機

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表 跑online#O)v3v8q"t)t1j
咦我又見到有我
4W/@ k H'l+~!};k.L6{$m又比人昆

J/H$?"t9Z;g/Q8uforum.talesrunner.com.hk我知你實保我@@
.u0n:])Z$V(C,h4X8F跑online嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222 (ビヨンド・バースデイ)
黃飛鞋
Beyond the Limit ~EviL13

UID 494822
精華 0
積分 2994
帖子 2940
經驗 2994 點
讚賞 50 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶
組織 Break this World
物品 1 件
殘舊的鎖匙x1
來自 `#Crusade
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...
0g)v:D#h&A.e0m8}9r%_我都比人昆左唔少跑online1j z4f4A p(w2U;}
記得搵壇有信譽既人交易
6y7H&g+C:B6k1A1I5{forum.talesrunner.com.hk咁你小心啲以下人士:跑online l'e+g9q-w
跑online%]%a1^.B*Y2N+]
跑名:跑online&l V+o7T9V

1A!P$D$o'F$g;Mforum.talesrunner.com.hk違規更名839
)W B*K [,K"R1L!f)Xforum.talesrunner.com.hkoO細芳芳Oo <-比人永封左跑online2b"p/~!E(r+q
樂少v3v
8Q8@/J1W;T;h7E"M2R跑online乂小恢龍乂/k-u.D9w5A0v*u.k2o;x/L
ParkSoYeen
4I(Z#?%j5j&~)Uhiufung
.Q#x.}#t%f9u7_8Q*x跑online玩跑好廢的人跑online*\1U%w*F1u+?+Y;J6D#e
放大量魔卡人
5P3G&~*S F5T K0h)R.]"V跑onlineforum.talesrunner.com.hk;?&Y+i#q&H5T/v6y2W2B
壇名:
(Q#Z)U;{-J$w)Z5z.u跑Online官方討論版黑色bb月餅

哀しみを癒す幻の中
        風の調べ 呟いてみる
頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘
8d5r8}7[2D下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表 2M-]6D!q*G#x1O0Z.?
唉跑真太多昆狗...
4c:@:j;C)u.u!l6`0h,bforum.talesrunner.com.hk我都比人昆左唔少2q7z6d+R1O%l/q
記得搵壇有信譽既人交易
"d*w a/W"@+W%t咁你小心啲以下人士:
*l)r!R!y%R8b5G)X跑online跑online8f E ~/@,G:s:U*k
跑名:跑Online官方討論版+D$a:l4_*H0\0s
跑Online官方討論版-Z!Y#P-G-K
違規更名839跑online0\8z3\-U;w7A+Y,u
oO細芳芳Oo  

-J'r J%D!V"M7l `6v我會月小心forum.talesrunner.com.hk,U0V#S!w&G!s0`:L*x$I2T
下次唔同人交易!!

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 83364
帖子 47659
經驗 83214 點
讚賞 807 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 84 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1
狀態 離線
01唔值咁多!e4o9y*M:w&]&g6g+F
Btw 上次收卡見到佢

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表
$b.S)} A a:O3r2H&l跑online紫紫好慘 跑Online官方討論版#W5{:Z3Y'S&F*w!Z:]
下次要小心d啊

)A+h#U3Z7P!c&U
哭,點解我可以咁笨(J(x%X)v K5i7n
真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...
#V$i$Y#\$m(y9M/K+o.Cforum.talesrunner.com.hk唔好再咁笨妳比先喇跑Online官方討論版1}&D6s4S7`"D&X(Q
佢係唔肯既咪算..forum.talesrunner.com.hk&_4Y%g-u7B#l#S%C!S
我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop
紅魔鞋

UID 489783
精華 0
積分 6428
帖子 20273
經驗 6428 點
讚賞 51 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2013-3-4
角色 AbyssalShop
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表
.X6C+k-t5O&d.I3B跑online01唔值咁多
(p7]3e6X*[(_&T5i%_!RBtw 上次收卡見到佢

"j y.v:u;p)n9P'B+J跑online神神我已經中左招
#w%R$|6V4G-R!W3S5kforum.talesrunner.com.hk有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
淺藍天使鞋

UID 463958
精華 0
積分 43823
帖子 29447
經驗 43823 點
讚賞 3091 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-3
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
紫天使鞋
我就係行雷!

UID 488189
精華 0
積分 89476
帖子 45917
經驗 89236 點
讚賞 1460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 29 件
八週年雪姬物品x1八週年映雪物品x1奔出滿Fun橙色碎片x1
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 83364
帖子 47659
經驗 83214 點
讚賞 807 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 84 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點
'\3x8q7{!V)Q:l(C(k好彩冇收

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表 跑online s;T'a!p)^
妳依家咁多次經驗...*W8L.i.l!u(I%a
唔好再咁笨妳比先喇0_8`4W;N"J$l7H)_
佢係唔肯既咪算..跑online"n$w%u/S!H$E+W/s
我又唔信搵唔到第2個買家

"N*{/H$T1A$P#l)L-x.j/Uforum.talesrunner.com.hk真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉$G,u;|,\#z:B-T
我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐跑online#n'c8v8Z0U%B!l8r)A8d,u&[!f
紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表 -@#Z1i6B2{!p:d
我咁高lv一定唔係

,\$@9_/D"n,Z$^*jforum.talesrunner.com.hk比人昆晒喇~&b m1J:c0k2D9N(r2o,h

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表 %~3v%H%e/F"]%@
樓主真是巧7

&@&_,l*C'U0Q4`跑online不嬲7開~跑online:I&t3g3^5B2_

!\9l.x7H%B2P#W跑Online官方討論版re 神神
8a)~3g5w:j(Z"T跑Online官方討論版你真係好彩跑Online官方討論版1b(w+q3K$~

#b*M!b1p/A+j#S)~跑onlinere小耳耳
.G"\%N5t#f$T跑online好傷心丫點算>_<

頂部
春夏.夜祭
橙波鞋

UID 492274
精華 0
積分 657
帖子 552
經驗 657 點
讚賞 2 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 40
註冊 2013-5-2
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
chocobun
紅天使鞋

UID 232673
精華 0
積分 20495
帖子 9276
經驗 20495 點
讚賞 225 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2008-4-22
角色 谷到我成肚戲
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
火車頭店
-O%`5H;S(a7c$p8@5P8a'Pforum.talesrunner.com.hk
8k4`0J5W;r跑Online官方討論版聽都未聽過

頂部