跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

活動 : 復活節飛樂棋活動: 混沌反擊戰.大送遊戲點數活動 : 《過三關 ‧ 賞三關》

sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
Bid 0 Points
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,跑Online官方討論版"_*z)w4U/i8_0X3h1J5v
答案是在比他昆過一次以後&Y1I+^!|1P.S&d7t9l4b
唔好意思,又係我
9Z r.D6N2f4@'l9D跑online我又比人昆左 跑online8u7S*s8R7F$E5c.G;~8v8S
原來係跑真係唔可以太信人跑online,Z:n+s:a'A4P
唔可以對人有少少既心軟,信任跑Online官方討論版*j4E!s1`5t/s:I9d6O
你或者會覺得我好笨
'r#H8L)d;]6}/|!x我都好憎自己點解會咁易信人
&E0b7F"Q0W(](S原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值跑Online官方討論版&k,^%V4`)x!]/h1` O
咁算啦,我都冇野好講
'd8V.D+P)b)r+_0c7L'S跑名: 破壞王勁人跑online%O8|8f)i)k/E)E6h$S
由於我關左機,所以用fb交易跑online3w7O9l7E3M0v;`
以下係對話"]*\)z&I!T0}+x ]#E
,i9b9a6T$x!h8f'|-} s.z:[

,_1^&I8|6u,z6H s0R:\/B+\.a2\"r0[:d5|.o
+b7v$h%s0\ U(P

-D3x'K)S)I9h跑online
)Y-R#w#R%Z1d跑online跑online"I%O7g w7~;g&h

&h5G;R L3R7O6l2j'}跑Online官方討論版跑Online官方討論版(G%u g L;Q:w#?,F
我善良,但唔代表我好欺負
,s.g*C$I"j0};?3t.qforum.talesrunner.com.hk唔排除報警求助跑Online官方討論版%P4['i.A6D;y;O,U(n2G
仲有一個質疑左好耐既事
,o%v X!`,@0^跑online點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,'r6Q&M4H$u9s8i.b
但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64751
帖子 41439
經驗 64721 點
讚賞 890 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
註冊 2011-12-6
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
咦我又見到有我
/C5|4s/l5[ J7F"H0O2|又比人昆

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

狀態 離線

活動 : Tales一番抽抽樂

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表 2H6l+P(U/j(c-j,J,O/m2o
咦我又見到有我跑online x#C9Y+R6T/]"R5t'H+h u
又比人昆

)r*}6b O4|,u跑online我知你實保我@@
%F+F"T9Q;C-Y"L/H#j0C4u3?forum.talesrunner.com.hk嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222 (ビヨンド・バースデイ)
黃飛鞋
Beyond the Limit ~EviL13

UID 494822
精華 0
積分 2987
帖子 2926
經驗 2987 點
讚賞 49 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 50
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶 一Legend乂聰
組織 Break this World
物品 等待更新
來自 Dead x End x Less
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...跑Online官方討論版 Q.N/a5|.A3m1f:a%h+o
我都比人昆左唔少跑Online官方討論版"C"q,A+U2C0O+V
記得搵壇有信譽既人交易forum.talesrunner.com.hk/b2B5s:s.G&E
咁你小心啲以下人士:跑Online官方討論版/?8|7t&?(_'T%B1y.A5J

(r/F5j;Y'd)Y跑online跑名:
;u#D/Z6Q2pforum.talesrunner.com.hk跑online$]1a)b8P9m#n(h:x
違規更名839
*H-A5B&k"O)v'y'_跑onlineoO細芳芳Oo <-比人永封左
5}!e"W3b(f/A2c'E跑Online官方討論版樂少v3v跑online5b'm-Q!E:g9S(~
乂小恢龍乂跑Online官方討論版 n1M7I'C%Z,G.I
ParkSoYeen
0s$\/f(t0j6bhiufung
4S.d(h3q&V,b;k-|/D;f跑online玩跑好廢的人
#w!L*K1F"G9c0^%i'U:|3H$c5u跑online放大量魔卡人
#i(~5~)@"z0{+d.s跑online跑online$F'e!~2Q&o1i5j)N!h,g*f
壇名:
&v:i){ P K+V4O跑online黑色bb月餅

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘 0h/L0c(Y-F
下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表 +k"e0|-u:C!F
唉跑真太多昆狗...跑online+m0i9o)C$[$h:R.M!g
我都比人昆左唔少跑Online官方討論版7@/\#m8u,D
記得搵壇有信譽既人交易5Y/C)z;U#T*}5~$t$N
咁你小心啲以下人士:6Y'}2?3Z0[2T"j*x/K
跑online,r0Z'`,s3g;L8H*g"@'E5K1n
跑名:跑online&a:n9F5{ P;D-G;]/S \7N%`-Z

2N$y'h-L9W;i9E跑Online官方討論版違規更名839forum.talesrunner.com.hk!k'h/t(F'@*P
oO細芳芳Oo  

j$o1c D2v&P&z$O8t:Z/g我會月小心
4]!v9]"[;u4M.M:y5Y"_(sforum.talesrunner.com.hk下次唔同人交易!!

頂部
Kami.
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 76637
帖子 43362
經驗 76487 點
讚賞 628 點
復活蛋 16 顆
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 63 件
擊敗版主之証x1奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1
奔出滿Fun淺藍色碎片x1奔出滿Fun深藍色碎片x1
狀態 離線
01唔值咁多
/v0{6^5n U;?({跑onlineBtw 上次收卡見到佢

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表 R3S4p0K"@;c5z
紫紫好慘
3O*J5{.z9a3H#n跑Online官方討論版下次要小心d啊

'|7`'e1|$\-{:p&?跑online哭,點解我可以咁笨
9a.N6z$^+T1C g5^9C.i跑Online官方討論版真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64751
帖子 41439
經驗 64721 點
讚賞 890 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...
7h5O2~0G0b"j6E跑online唔好再咁笨妳比先喇/X+V2q1Z*?8]1R f3i
佢係唔肯既咪算..
:y1i&P({*u#L5t跑online我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop (LOL橪)
紫飛鞋

UID 489783
精華 0
積分 6320
帖子 19740
經驗 6320 點
讚賞 43 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 50
註冊 2013-3-4
角色
伴侶
組織 BIGBANG
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表
0A7g6y1f9[!@跑online01唔值咁多
2y.e(a1Q+DBtw 上次收卡見到佢

跑Online官方討論版2e!V$F8[*U2j,z.X
神神我已經中左招forum.talesrunner.com.hk"{*x7f3r7l3y
有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
淺藍天使鞋

UID 463958
精華 0
積分 42927
帖子 28544
經驗 42927 點
讚賞 3088 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
註冊 2011-12-3
角色 MISSblol
伴侶
組織
物品 9 件
作好準備的修孟x1醒來的白雪公主x1
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
紫天使鞋
扮豬食老虎!

UID 488189
精華 0
積分 78162
帖子 39504
經驗 77962 點
讚賞 955 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 23 件
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami.
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 76637
帖子 43362
經驗 76487 點
讚賞 628 點
復活蛋 16 顆
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 63 件
擊敗版主之証x1奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1
奔出滿Fun淺藍色碎片x1奔出滿Fun深藍色碎片x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點
9J0e'v!s;\7G好彩冇收

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表
7\ ]6?6@ a!k2t跑Online官方討論版妳依家咁多次經驗...forum.talesrunner.com.hk/H%i"]7M,k7C8w/n&_0b8T
唔好再咁笨妳比先喇forum.talesrunner.com.hk(^#K.Y0v8X6V#\
佢係唔肯既咪算..*V+g'f$Q-U#m+?1S0g
我又唔信搵唔到第2個買家

forum.talesrunner.com.hk/u%T!U&f2w&k"s
真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉
(b&W)q/N-`/l1s!]forum.talesrunner.com.hk我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64751
帖子 41439
經驗 64721 點
讚賞 890 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐
2T4H,?'t0a!|"S7w%l紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表 跑online$d7\)I'N3P(t1o
我咁高lv一定唔係

2?!{,n+o(z'd#h跑online比人昆晒喇~
3P1\ Q%_'l1w跑online

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表
3b&})?2n6G,E+n#W3d [*G樓主真是巧7

$|#S:M'b#j$C3K)_/{$F*L9j2H
不嬲7開~
$m*A)x"t-Y;Vforum.talesrunner.com.hk跑online&V0i2p$j6T0M*^:f:u
re 神神
"D$V l2c!{3E%W3S8Q-l Dforum.talesrunner.com.hk你真係好彩
!G0@4r!d s.k.H;G/v跑Online官方討論版
/C8i&g.h&M/fforum.talesrunner.com.hkre小耳耳#h.R4I!n+s$H)h l
好傷心丫點算>_<

頂部
春夏.夜祭
橙波鞋

UID 492274
精華 0
積分 657
帖子 552
經驗 657 點
讚賞 2 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 40
註冊 2013-5-2
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
chocobun
紅天使鞋

UID 232673
精華 0
積分 20494
帖子 9275
經驗 20494 點
讚賞 225 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
註冊 2008-4-22
角色 谷到我成肚戲
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
火車頭店
9P'|*B.C-L跑online
0Z7h'j"R0M2I4o U6O跑online聽都未聽過

頂部