跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

星座商店 - 處女座活動 : 寶石鑄魂師活動 : 電子領域爭霸

標題: [其他] 如何測試昆狗。。。
sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40554
帖子 31005
經驗 40504 點
讚賞 704 點
Bid 0 Points
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,跑online6\"a.v1t4U.k*^1G6a
答案是在比他昆過一次以後forum.talesrunner.com.hk8?0~"} k/a7x-H
唔好意思,又係我
1u(C6[;{!{9N4I%J跑online我又比人昆左
2f"W5|8O%m&Z6J跑Online官方討論版原來係跑真係唔可以太信人7T:`8Y)Q7j*_*E*D#r
唔可以對人有少少既心軟,信任
:h/a5Q%K*X5Z2t)a6R3k#y你或者會覺得我好笨跑online,@ `!q%H8L+I8e
我都好憎自己點解會咁易信人跑online!s7R4s-q&M$G-i$S4i8a+V
原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值
'@(t&q"J;q#y&o&P跑online咁算啦,我都冇野好講
#u6b O7z"|3i0_9P$T m*xforum.talesrunner.com.hk跑名: 破壞王勁人
5|/B,J*W%n"}(A(S由於我關左機,所以用fb交易跑online;c-X(z,k-I$`(x
以下係對話
3M&D5s0\1P Y.F%Q%q8@0@2\ O!h1c!\

)X!q4_8W)m$r;e&m
.q(~'K8`;Q)R+S8j V
/]&n/_3v(A n%Y&Q }5w&?跑online7d5I5{,q;C6e+n
forum.talesrunner.com.hk7z;r:R*G,m:M-r3A

*C4H'm$B5q1T9A(n;Q跑Online官方討論版
5K9s(L4Y4t5F跑online
*]'T+D;B9X0f*hforum.talesrunner.com.hk我善良,但唔代表我好欺負跑Online官方討論版'Y0J,M4?'Y.H-~
唔排除報警求助
*D/[,K.x;pforum.talesrunner.com.hk仲有一個質疑左好耐既事,[ H2H-S'P4z6S
點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,
)P)v#U"Z7m0E Nforum.talesrunner.com.hk但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-6
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
咦我又見到有我
1A,\5A)X!D8l `.t&A/r跑Online官方討論版又比人昆

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40554
帖子 31005
經驗 40504 點
讚賞 704 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

狀態 離線

活動 : Tales一番抽抽樂

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表 跑Online官方討論版5X!B$V/K8R-P2]
咦我又見到有我
;c-u/E)a.Q4['{forum.talesrunner.com.hk又比人昆

+w9T!@%c)W4N
我知你實保我@@跑online-?3q6e,z1S8p(e3l3u*e
嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222 (ビヨンド・バースデイ)
黃飛鞋
Beyond the Limit ~EviL13

UID 494822
精華 0
積分 2996
帖子 2938
經驗 2996 點
讚賞 50 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶
組織 Break this World
物品 1 件
殘舊的鎖匙x1
來自 `#Crusade
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...跑Online官方討論版,s9~"A,G+v/\'[
我都比人昆左唔少跑online([%S;\)y1F
記得搵壇有信譽既人交易
(A.w/m(o3H7x4b咁你小心啲以下人士:forum.talesrunner.com.hk8K2\,B*G6C5r2u-~%])E

#|'J-L+|)W5w,x9n,r*o跑名:
6{(`1O6v0p1t!h跑online0s!|#t,}%u
違規更名839
1\4E$|"~4R+D8S&p6K.G#c-kforum.talesrunner.com.hkoO細芳芳Oo <-比人永封左forum.talesrunner.com.hk#F B1F:g3P&S
樂少v3v跑Online官方討論版.c e8{;C*d
乂小恢龍乂forum.talesrunner.com.hk,}*c(L.p2M5u!J
ParkSoYeen
3k)j2y$D+X,d4?%]/lhiufung"b&V7J'^5E;N
玩跑好廢的人跑online,K"K:W"E1{/u
放大量魔卡人
$G4R7U.|:G1}'A8{跑Online官方討論版跑online1U3P9P.E0v-Q+~0u#z4x'R
壇名:跑online1J$m#d*a0@/@9e-I3H
黑色bb月餅

哀しみを癒す幻の中
        風の調べ 呟いてみる
頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘
/p9t"@!G-P-r6N*]7q+h下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40554
帖子 31005
經驗 40504 點
讚賞 704 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表 &S#r)i9g)n)C+m
唉跑真太多昆狗...
0d,R)]#Z/A"Y跑online我都比人昆左唔少!~"O7B,y/H;Z*W$?
記得搵壇有信譽既人交易forum.talesrunner.com.hk*G/]&C.b G)v
咁你小心啲以下人士:(O.P(q9v8B
跑online#v3\6V;X0D0K5S&m.P7y
跑名:
$M(G9Y/R4u6^+_forum.talesrunner.com.hk
2p1P4|!a#j3Y)T違規更名839
+I2~9A4d.o'W;K8`8]forum.talesrunner.com.hkoO細芳芳Oo  

跑online$m+U'^9O.}-C3O2J4}
我會月小心forum.talesrunner.com.hk$?0{4m0D+P*s
下次唔同人交易!!

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 80434
帖子 45498
經驗 80284 點
讚賞 712 點
週年翡翠幣 272 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 83 件
擊敗版主之証x1奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1
奔出滿Fun淺藍色碎片x1奔出滿Fun深藍色碎片x1
狀態 離線
01唔值咁多
._#U0K5c)j,L4SBtw 上次收卡見到佢

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40554
帖子 31005
經驗 40504 點
讚賞 704 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表 3j4q8T;e5m;F%W![
紫紫好慘
.B*P:|.M:h+s!J跑Online官方討論版下次要小心d啊

-_4O'G(]+],_
哭,點解我可以咁笨
&L4j*~5}6q.~-\跑Online官方討論版真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...
3E9O9X8m ]3r跑Online官方討論版唔好再咁笨妳比先喇
)B7S"Y0P*Z&H$_1Z跑online佢係唔肯既咪算..跑Online官方討論版-~'v$c6^-Z:m
我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop (死銅牌)
紅魔鞋

UID 489783
精華 0
積分 6431
帖子 20158
經驗 6431 點
讚賞 45 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2013-3-4
角色 AbyssalShop
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40554
帖子 31005
經驗 40504 點
讚賞 704 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表 %t(T5n$W8r3f6G0];M7F7T
01唔值咁多
0R.b4u#Z+j a$Hforum.talesrunner.com.hkBtw 上次收卡見到佢

9A,F3O+?.^1e神神我已經中左招跑online4v0n;Z1z#u
有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
淺藍天使鞋

UID 463958
精華 0
積分 43666
帖子 29290
經驗 43666 點
讚賞 3091 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-3
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
紫天使鞋
我就係行雷!

UID 488189
精華 0
積分 86576
帖子 43990
經驗 86336 點
讚賞 1453 點
週年翡翠幣 169 枚
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 29 件
八週年雪姬物品x1八週年映雪物品x1奔出滿Fun橙色碎片x1
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 80434
帖子 45498
經驗 80284 點
讚賞 712 點
週年翡翠幣 272 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 83 件
擊敗版主之証x1奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1
奔出滿Fun淺藍色碎片x1奔出滿Fun深藍色碎片x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點 跑Online官方討論版9s w*V2g.\!q!y-W6a1h!p
好彩冇收

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40554
帖子 31005
經驗 40504 點
讚賞 704 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表
#S({-c6T&`"w9V%E跑online妳依家咁多次經驗...%`-h1b'd&J)f0E
唔好再咁笨妳比先喇
6a#L6I!A!K&i/b5h"F9J佢係唔肯既咪算..
'k&P$m2^5I-C3Y"e0R我又唔信搵唔到第2個買家

forum.talesrunner.com.hk.J$l&n0h/^2u)?
真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉
6q*Y)I ])c7l跑online我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐forum.talesrunner.com.hk/G)O'D6w6X
紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40554
帖子 31005
經驗 40504 點
讚賞 704 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表 forum.talesrunner.com.hk*x;T-~9k)i1G1r%r
我咁高lv一定唔係

0q,?.L+Z)]1e(H8a3^跑online比人昆晒喇~跑online4b0M.]*p/^1\ U0f!L(D

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表 跑online L)V"?'F7m(D6x
樓主真是巧7

跑online5G2d#p G8h)U'l,b
不嬲7開~
R)@1U1T#d F跑online
4F2y0D.A6G1_-[8r跑onlinere 神神跑Online官方討論版 b&Y!w9e+v%V7m(c
你真係好彩跑online1O+V/B/I'N"Y7h4p

:m1l;d3R.Y"N2B7I跑Online官方討論版re小耳耳forum.talesrunner.com.hk&[)\6L/{+v3f(L1X8l)|
好傷心丫點算>_<

頂部
春夏.夜祭
橙波鞋

UID 492274
精華 0
積分 657
帖子 552
經驗 657 點
讚賞 2 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 40
註冊 2013-5-2
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
chocobun
紅天使鞋

UID 232673
精華 0
積分 20495
帖子 9276
經驗 20495 點
讚賞 225 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70