跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

活動 : 我最想要的遊戲角色 - 讚好、登入、免費送活動 : Hot Time萬聖節之夜活動 : PC帝國戰 (秋季戰)

標題: [其他] 如何測試昆狗。。。
sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
Bid 0 Points
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

活動: 魔幻合成機
如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,
5C6@(z%l$X+E#W答案是在比他昆過一次以後跑online2v.t)f6{;@3d%C;K8Y
唔好意思,又係我
'm&I!a3b.E%C%]6p7V o我又比人昆左 跑Online官方討論版 V._7q _'m;i1U6E
原來係跑真係唔可以太信人跑online0g&~$O.s#t:R0z/I
唔可以對人有少少既心軟,信任跑online+x$J$F5Q9D/`8q7?
你或者會覺得我好笨 [(L/w1s:I
我都好憎自己點解會咁易信人
8F2J$\8q1J*nforum.talesrunner.com.hk原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值跑online/q#?+~,G8B(O.l&z#x
咁算啦,我都冇野好講
%Z/R&f4Z&I&Y/W;o跑online跑名: 破壞王勁人forum.talesrunner.com.hk7S/R8|$x!j*r8l)x*V6s/V
由於我關左機,所以用fb交易跑online7](L8z)i-u&[0J#t
以下係對話
:K$k,n(M0s+p#n3T$j跑online跑online"q+K.L&[4B9}+d%t'r$L

6v)B%Q!F-{:e+y x4Q$T跑online
$r5c.[6}+l$]跑online/{,w'q#z2i'C.l;X4k

-Z7d6k9{'v9L-_0e跑online
$d A$?2J!B;m:A跑online-A)U6j/U U4`9[
跑Online官方討論版2v8W)y,o"T1g6U
跑online"|3` V7u"@,q2|3s9~#j%C
我善良,但唔代表我好欺負
%y(D)L'Q7g:a/`/V/n跑Online官方討論版唔排除報警求助
7z;K6x @6N.v'g&_:s跑Online官方討論版仲有一個質疑左好耐既事,P&_.K;d!D-H!F*q7F
點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,
)L;w;y9L!M$@1S-d跑online但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-6
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
咦我又見到有我forum.talesrunner.com.hk4i1v s4@8m3c
又比人昆

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

狀態 離線

活動: 魔幻合成機

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表
+l'Z'B9a'n&K,{咦我又見到有我
3u5?$\:x%X5J7R#X,~)f0?跑online又比人昆

2x3X,H4Z"v+p2F,@4Q
我知你實保我@@
#}8f%A0M,d2Y/M;E跑Online官方討論版嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222
黃飛鞋

UID 494822
精華 0
積分 2995
帖子 2941
經驗 2995 點
讚賞 50 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶
組織
物品 1 件
殘舊的鎖匙x1
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...跑Online官方討論版7t*S;P3B2J"Q)w$o"K
我都比人昆左唔少
#C0}/x-T7r)T/N記得搵壇有信譽既人交易%c$S,b1R5K+n
咁你小心啲以下人士:
#d*H6S5H+}0o%F跑Online官方討論版跑online1S)x+T+a)Z*Y
跑名:跑online _1z*L*_8a%x2[9g
跑Online官方討論版9O C7s9]1D
違規更名839跑online6H-R1h4d$n3P7U*r:[2B0H
oO細芳芳Oo <-比人永封左6E+a:?$@(f6q#e1C1Z
樂少v3v
(k2q#Z'[1j/b5Z3u&b8m$Vforum.talesrunner.com.hk乂小恢龍乂跑online)]/s1V3z%B0}
ParkSoYeen
(Q'G"Y7O,~;C;F1W!yforum.talesrunner.com.hkhiufung
9T+c6j7E$M*x!u)P跑online玩跑好廢的人跑Online官方討論版!`.P0c)I)r/o'i3H'l-|
放大量魔卡人!N1|+H8D;e
跑online%a)C'G%q$H-_/|
壇名:
.o.M7t:A5O$N4N跑online黑色bb月餅

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘
&E3Q&F'T6]1W跑online下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表
+^-Q-I(s,Z"r跑online唉跑真太多昆狗...跑online7Q/O'T5g+g
我都比人昆左唔少跑online9I9B%|+r*K/P0o3d&J
記得搵壇有信譽既人交易跑online5z+f$E9i(}0Y
咁你小心啲以下人士:
&V)w1L3v0p6h/o
5N0Y3Z0P2P'm"v+u8M)|跑名:跑online.g"R6K;_;\)J+f
跑Online官方討論版%S6O!B3D#n.K)t'{/f
違規更名839
3x9n'B,L,i6O跑Online官方討論版oO細芳芳Oo  

跑online*b-m5X!h9@.w5w"\
我會月小心
4J"L5q*Q3H跑online下次唔同人交易!!

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 86480
帖子 49723
經驗 86330 點
讚賞 848 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 84 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1
狀態 離線
01唔值咁多
3a!p%|0s k8k3n4{5z"~Btw 上次收卡見到佢

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表
1O%x7i"p6_9Pforum.talesrunner.com.hk紫紫好慘
Q-X){;c9U6Q)I跑online下次要小心d啊

跑online;r9['S1w!^3f
哭,點解我可以咁笨
.^!k7}(z2f+H.Y"e真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...跑online'w)G(\.\6Q8K%c0a"S*l(}"@
唔好再咁笨妳比先喇跑Online官方討論版2e)B7A/S7[#H2_8t7c6j
佢係唔肯既咪算..跑online3G+v/}:Y)_7~:g(A8s,t
我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop
紅魔鞋

UID 489783
精華 0
積分 6428
帖子 20273
經驗 6428 點
讚賞 51 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2013-3-4
角色 AbyssalShop
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表
9I8_0]*L"X7I9t/g7g*F#Eforum.talesrunner.com.hk01唔值咁多
%H*L ~6C-S/v(U7x9o跑onlineBtw 上次收卡見到佢

forum.talesrunner.com.hk${5{3m1d%Q
神神我已經中左招
$R;l%c#V/O(o(q2eforum.talesrunner.com.hk有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
淺藍天使鞋

UID 463958
精華 0
積分 43852
帖子 29476
經驗 43852 點
讚賞 3091 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-3
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
紫天使鞋
我就係行雷!

UID 488189
精華 0
積分 89498
帖子 45965
經驗 89258 點
讚賞 1460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 29 件
八週年雪姬物品x1八週年映雪物品x1奔出滿Fun橙色碎片x1
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 86480
帖子 49723
經驗 86330 點
讚賞 848 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 84 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點
/s"u:X:m2s%L:Y#S0N#gforum.talesrunner.com.hk好彩冇收

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表 跑online$U8b1]5I l
妳依家咁多次經驗...
0j)~:w9}&y#k跑online唔好再咁笨妳比先喇
:d3t'v,j7q佢係唔肯既咪算..forum.talesrunner.com.hk't!G,T"`#m#j"Z
我又唔信搵唔到第2個買家

(X6u:N;h2_,Y9o9U'G/m;S跑Online官方討論版真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉跑online4Y1h.W'F*q;V*T
我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐forum.talesrunner.com.hk2~'N)B/t,_(Y%s+g9\
紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表
#S-K3f2J9j#A y"j"c9C*Bforum.talesrunner.com.hk我咁高lv一定唔係

)m X3o9l7R"@跑online比人昆晒喇~跑online9F%`'q f;r#?-_

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表 *n6s&N!B/t$W#x
樓主真是巧7

0n2n8d-L)S$x1k;D0Q跑Online官方討論版不嬲7開~
1?)y J-c7W)?,R"w)H跑Online官方討論版
$d3i'_-a(@ b)E%O:x跑onlinere 神神;Q5y)S1j*M:N-O$[${,s;{*K
你真係好彩
'T&s(G%^)Z$L.A!q(x跑Online官方討論版
8_3z-_!}.a(l2h5jre小耳耳4R1N7G0]6\(W)j4_'T
好傷心丫點算>_<

頂部
春夏.夜祭
橙波鞋

UID 492274
精華 0
積分 657
帖子 552
經驗 657 點
讚賞 2 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 40
註冊 2013-5-2
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
chocobun
紅天使鞋

UID 232673
精華 0
積分 20495
帖子 9276
經驗 20495 點
讚賞 225 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2008-4-22
角色 谷到我成肚戲
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 在線
火車頭店 跑Online官方討論版:x8C:x,g!~;i;M9{,Y)~

8Z$W#A4E'W;Z8[跑online聽都未聽過

頂部