跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

活動: 復活節『黃金秘寶』活動 : 復活節飛樂棋活動 : 《過三關 ‧ 賞三關》

sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
Bid 0 Points
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

活動 : Tales一番抽抽樂
如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,跑online#E6F%|4Z!C:^3y
答案是在比他昆過一次以後
"J4X2^-Q#@&s跑Online官方討論版唔好意思,又係我跑online*W-O(O6Y'V8i$A4u7p
我又比人昆左
&h,B#O F3T(P+O7F7k(x(P3S.t跑Online官方討論版原來係跑真係唔可以太信人
*z$W1f6M!Z(S1K.^跑online唔可以對人有少少既心軟,信任+W3t)q1T*W#_"G$C&x
你或者會覺得我好笨
7X9U*D;L1~+K/N&Q我都好憎自己點解會咁易信人
:~0~6o7Q"?&K(`跑Online官方討論版原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值跑Online官方討論版!H7F)R6y&|:U"a3X4],A"@3Q
咁算啦,我都冇野好講
'M6o/M6U8p)O:`跑Online官方討論版跑名: 破壞王勁人
)y4A b.D/P;Uforum.talesrunner.com.hk由於我關左機,所以用fb交易跑online'Q6G e(c+o5` r
以下係對話跑Online官方討論版$?0Z }5\ n/v/v3X
跑Online官方討論版2f"O/?,S4O
A'`%x,`8i7f1~
跑online+p4U.f/X3i;z

$s$n-Q,c;`'J.E/j3M1v8g#z/h
+V5y7M(M"f跑online$a7w4R+`#Z(b6o0s

)u M-`9q2w.p跑onlineforum.talesrunner.com.hk7k'b2L)t;^%E;B"@!J#s8l9v0[,C

0w'I%L+l1s(Q.F跑online我善良,但唔代表我好欺負forum.talesrunner.com.hk.h!G9~;O!N7j#F3]8o"P
唔排除報警求助跑Online官方討論版#|+i3B)J2o:U
仲有一個質疑左好耐既事 L _1].G#~-Y&N
點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,跑Online官方討論版;W$N,K!B'O&q1[
但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64751
帖子 41439
經驗 64721 點
讚賞 890 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
註冊 2011-12-6
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線

咦我又見到有我forum.talesrunner.com.hk5j"E)K.Q2u,\!q
又比人昆

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表
8O-@/A-_-r*j*T:M跑online咦我又見到有我
/x/n%z"a&R$u X5|;Zforum.talesrunner.com.hk又比人昆

2{)^8h0A+?5W&q-q
我知你實保我@@4E#m.^7i.Q s3H
嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222 (ビヨンド・バースデイ)
黃飛鞋
Beyond the Limit ~EviL13

UID 494822
精華 0
積分 2985
帖子 2924
經驗 2985 點
讚賞 49 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 50
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶 一Legend乂聰
組織
物品 等待更新
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...
0g'W.A/A"_6{4Y我都比人昆左唔少
1M-W%j1`&U2r-h.E跑online記得搵壇有信譽既人交易跑Online官方討論版0m9i!|+I3X!X-m5N2t
咁你小心啲以下人士:
0~"c0u0g*]6D3V'^!Qforum.talesrunner.com.hk
/f0v6U+x${3b2H;F(c7?跑online跑名:
*u(R O6k.S5J跑Online官方討論版forum.talesrunner.com.hk1L1`0T:p#],g7[+{
違規更名839
1U6}*c6t2\0K5m6xforum.talesrunner.com.hkoO細芳芳Oo <-比人永封左
4D"_-w.{,H7\)s4Q跑online樂少v3v跑Online官方討論版/Y'{)m;@'l
乂小恢龍乂
*[%\.z:C6{2kforum.talesrunner.com.hkParkSoYeen$o4G"k"M5^+S3R1~4Y2l0I
hiufung跑Online官方討論版-Y6_"^;O2w'N*\/d7f
玩跑好廢的人跑online0G$V8w0j9`9G
放大量魔卡人8O*o/?8n5F%X!I$B

2O0m"G&C.H7}.Y跑online壇名:跑online!v&j5A(l:y1a-Y#s5]1l,h
黑色bb月餅

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘 :h5D3b"B!O#t:?#~'c0^
下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表
%[6f:S(I-D T:D跑Online官方討論版唉跑真太多昆狗...*K2G:c5S'r+o*P,q(Z
我都比人昆左唔少
4F9O%A/o(z.l跑online記得搵壇有信譽既人交易跑Online官方討論版&Q*m(C.H4r'|)a6Z
咁你小心啲以下人士:
%a!},s!E.eforum.talesrunner.com.hk
9h%I0c:{9]:V:k"x跑名:
1]+A-s'A$k ?(m*}){
5|#Q%{7d-l,E'd*z跑online違規更名839
:\*U4y$]3N6X+?oO細芳芳Oo  

forum.talesrunner.com.hk,c+s&n%i&x#A,B
我會月小心forum.talesrunner.com.hk5c;G N0e2e1M$U;l
下次唔同人交易!!

頂部
Kami.
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 76569
帖子 43315
經驗 76419 點
讚賞 628 點
復活蛋 4 顆
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 63 件
擊敗版主之証x1奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1
奔出滿Fun淺藍色碎片x1奔出滿Fun深藍色碎片x1
狀態 離線
01唔值咁多forum.talesrunner.com.hk,}!J$D4J9J,A.h
Btw 上次收卡見到佢

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表
*` r0Z;y8]2@;N跑online紫紫好慘
#r'L!L-p+a,S/c$V下次要小心d啊

跑Online官方討論版-c/\2J;z0c0m4e5H
哭,點解我可以咁笨'W J"U8L+P4o2g&S
真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64751
帖子 41439
經驗 64721 點
讚賞 890 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...
/F"G8Q(F v7I-m'|唔好再咁笨妳比先喇8^#k-\;z"t j)F
佢係唔肯既咪算.. [(W({&u$e
我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop (LOL橪)
紫飛鞋

UID 489783
精華 0
積分 6320
帖子 19740
經驗 6320 點
讚賞 43 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 50
註冊 2013-3-4
角色
伴侶
組織 BIGBANG
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表
&Y#b&\(I9}8_,g"]跑online01唔值咁多
([3r"Q2}+rBtw 上次收卡見到佢

跑online-t$W%H-b6R
神神我已經中左招'\ Y7l9S,q1S*F.C
有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
淺藍天使鞋

UID 463958
精華 0
積分 42927
帖子 28544
經驗 42927 點
讚賞 3088 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
註冊 2011-12-3
角色 MISSblol
伴侶
組織
物品 9 件
作好準備的修孟x1醒來的白雪公主x1
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
紫天使鞋
扮豬食老虎!

UID 488189
精華 0
積分 78120
帖子 39480
經驗 77920 點
讚賞 955 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 23 件
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami.
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 76569
帖子 43315
經驗 76419 點
讚賞 628 點
復活蛋 4 顆
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 63 件
擊敗版主之証x1奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1
奔出滿Fun淺藍色碎片x1奔出滿Fun深藍色碎片x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點
3P.P"x9{7e$@:O6?/n*X5?forum.talesrunner.com.hk好彩冇收

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表
4Y-v+M g3o,r!~+H妳依家咁多次經驗...
6f!y n'U)C3}*a;k9p-u)f)_跑online唔好再咁笨妳比先喇
2P2m-O&A&J3`3j0[9Q跑online佢係唔肯既咪算..6a#|7@$d0\
我又唔信搵唔到第2個買家

forum.talesrunner.com.hk&k-n4r)}&O-l8C.j
真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉
'G&r&R(U7J;|5C*W:J%C跑online我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64751
帖子 41439
經驗 64721 點
讚賞 890 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐
&W5_,Q0}+U6r跑online紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40503
帖子 30971
經驗 40453 點
讚賞 703 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表 forum.talesrunner.com.hk#Y8K.y0@/A'B-r0h*I
我咁高lv一定唔係

-T:X5Q7H*sforum.talesrunner.com.hk比人昆晒喇~
"n&?)u2E1f+n"Z.F;W:i1p m跑online

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表 3F;U)h$d6P3\,U
樓主真是巧7

跑Online官方討論版4r/i+d;}#D*u3T2S
不嬲7開~跑online4B*S*V4d%R:C3C0d"c

-^+`'L;f)Z)u+qre 神神
9l5I.j,J&v*_.M跑online你真係好彩跑online$w&e/}8w y*J.r!a8F0k6\$m
跑online(K5]7d:}0v
re小耳耳forum.talesrunner.com.hk4V*|4^1N9H"V$C(L
好傷心丫點算>_<

頂部
春夏.夜祭
橙波鞋

UID 492274
精華 0
積分 657
帖子 552
經驗 657 點
讚賞 2 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 40
註冊 2013-5-2
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
chocobun
紅天使鞋

UID 232673
精華 0
積分 20494
帖子 9275
經驗 20494 點
讚賞 225 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 70
註冊 2008-4-22
角色 谷到我成肚戲
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
火車頭店 /_-q!t3e1a

7^'n+E.x*G!X;dforum.talesrunner.com.hk聽都未聽過

頂部