跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

活動 : 阿努比斯.史詩對決活動 : 聖誕齊齊跑過界!【跑Online+】x【瘋狂計程車】活動 : 賢者的時間囊 - 聖誕篇

標題: [其他] 如何測試昆狗。。。
sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40792
帖子 31114
經驗 40742 點
讚賞 711 點
Bid 0 Points
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,*E,{*_2\:}4k%_
答案是在比他昆過一次以後'l4m;\$q*X&l
唔好意思,又係我
4^-Q8X.K"`%Zforum.talesrunner.com.hk我又比人昆左
0I)|0A4o _3Z跑online原來係跑真係唔可以太信人)z8U8Z8J)V&O!H9b#k4\&B
唔可以對人有少少既心軟,信任
9v$p,\2t0I$M1L跑online你或者會覺得我好笨
0b&b1j%e,I8Z&I6p9h跑online我都好憎自己點解會咁易信人跑online-h)[&j${1a*g
原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值
)l N6H#g,t9p,H4j.n5^跑Online官方討論版咁算啦,我都冇野好講
#D!_5E2j6B4e _,y-w2Z跑名: 破壞王勁人:K4m$V+e'X6I G8a5u7O
由於我關左機,所以用fb交易跑online(N4_.]-I&y6B"c j
以下係對話
5[4x7I5y g)H4^6R
/L'b5v7l$i&P跑online
"c#P9d3M9u跑online
/W+}-r8y-w跑online跑Online官方討論版&~5Q2x.c/H,U4X v$l

&B0p1l7V6f%I6q,p$u
(['H5T.c9b!n!d)o跑Online官方討論版-u)l)F+Q1f2u/V

'V"p-X:_2L4]9[2j&u跑online!V#m*y(M&N+?
我善良,但唔代表我好欺負"g$`9f&[0X6J%X(n8}9@$W2p
唔排除報警求助跑online!E(Z,A"\)Y4x0H"F
仲有一個質疑左好耐既事跑online*Q+{6E2P3{5S![ J0j6I
點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,forum.talesrunner.com.hk2^*|7[(F+^:U
但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-6
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線

咦我又見到有我跑Online官方討論版(}8F,S8_#h
又比人昆

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40792
帖子 31114
經驗 40742 點
讚賞 711 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表
;Y8b&_)Z3}6s4Z咦我又見到有我
-Y Z"q.R7O0v跑online又比人昆

跑online4O9R)V&H8y2W3E8~0D1c
我知你實保我@@
!n"V+]1j0]2J$S-c3t嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222
黃飛鞋

UID 494822
精華 0
積分 2995
帖子 2941
經驗 2995 點
讚賞 50 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶
組織
物品 1 件
殘舊的鎖匙x1
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...
0_"i-F-G'L我都比人昆左唔少7}2s5\;?&J6O&I2^,C
記得搵壇有信譽既人交易跑Online官方討論版(S.b+J,E(U&C#d
咁你小心啲以下人士:-A:?;~-I:|0N

:t6f8B1T$~"K)m.c$L8})h"?跑名:forum.talesrunner.com.hk#o2r'@%o-r&X/Y:G0R)L-o
forum.talesrunner.com.hk+S7q&i's-k/a+{.B3V9V;J
違規更名839-y#F(L2o/b-l*U#Y1l
oO細芳芳Oo <-比人永封左跑Online官方討論版/M2F3N9L*t:Z-H3i
樂少v3v跑Online官方討論版5I6k)o/S'X'e3R%S*D
乂小恢龍乂
1L"J&v(V&i$[跑onlineParkSoYeen跑online&Y&v8F*N:B3W7J6Z*G*}
hiufung跑online#e/S&N+f-`
玩跑好廢的人跑online1G$C:D#I#_!z j
放大量魔卡人跑online5T.H-X5h1X:C+](O
!@;m6b&D6^8_(j*x
壇名:*h8H#Y(T1N([8x-v7a
黑色bb月餅

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘 跑online*\,R5U(_8d4P#^0}
下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40792
帖子 31114
經驗 40742 點
讚賞 711 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表
%d3M"I6{%A*v'O-F0~1j唉跑真太多昆狗...
:w3J(T*P)k;b3n3Y跑Online官方討論版我都比人昆左唔少forum.talesrunner.com.hk3?%X:]'v/v1@
記得搵壇有信譽既人交易
4G,e'{"n M6b)X咁你小心啲以下人士:
&s&a6]6g-{/X/D4E
#@%P*y&n*^:A"|$I9W8K7K跑online跑名:+v,k0?+M P!o,P,s(m+Y

.J9K9R&} _跑online違規更名839
/A3];P.d;g0]7E!^跑onlineoO細芳芳Oo  

跑Online官方討論版&X&R/u3Q5S5V2r
我會月小心
%k1M-g c8V5c5i3Q下次唔同人交易!!

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 91871
帖子 52803
經驗 91721 點
讚賞 889 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 87 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1
狀態 離線
01唔值咁多
&q"x(l8g6K3]6p/j i跑onlineBtw 上次收卡見到佢

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40792
帖子 31114
經驗 40742 點
讚賞 711 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表 跑online9v#L:W/d%A.S
紫紫好慘
)[6|1^)a3a,k*`6C跑Online官方討論版下次要小心d啊

跑Online官方討論版%O/F8p C7y,_
哭,點解我可以咁笨
(j!T*S8F b;W跑Online官方討論版真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...
(o/}'w5p.t$H#{.C6G跑Online官方討論版唔好再咁笨妳比先喇
8u!i/]!S![.L)T,V跑online佢係唔肯既咪算..
7T'}8a-a8l'{:?跑online我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop
紅魔鞋

UID 489783
精華 0
積分 6423
帖子 20274
經驗 6423 點
讚賞 52 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2013-3-4
角色 AbyssalShop
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40792
帖子 31114
經驗 40742 點
讚賞 711 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表
:z1m5`1J3G0`2F'R)j;R跑online01唔值咁多
2`9?:}-F0N-Q6k跑Online官方討論版Btw 上次收卡見到佢

$s J$H3w8])w3b)q'u$z*`6Xforum.talesrunner.com.hk神神我已經中左招
+z5t3F1?/P8g.h0~;|3{&Iforum.talesrunner.com.hk有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
淺藍天使鞋

UID 463958
精華 0
積分 43882
帖子 29506
經驗 43882 點
讚賞 3093 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-3
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
紫天使鞋
我就係行雷!

UID 488189
精華 0
積分 89604
帖子 46044
經驗 89364 點
讚賞 1461 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 33 件
八週年可愛小豬x1
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 91871
帖子 52803
經驗 91721 點
讚賞 889 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 87 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點
0k;|:H$V g,c"K*K(R0W(H5k跑online好彩冇收

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40792
帖子 31114
經驗 40742 點
讚賞 711 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表 )y#j,S(@:a;S
妳依家咁多次經驗...跑online+c$_8~'m$t4R(T:x
唔好再咁笨妳比先喇跑Online官方討論版9y8N,Y E9\4|"G3V;[
佢係唔肯既咪算..跑online:\7j#v0s:n0f1K"O E$h;Z
我又唔信搵唔到第2個買家

跑online-o.p#A C%a6k
真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉跑online#I8o'}!U1\
我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐
-s;?.f C(D$c9L5G:W跑Online官方討論版紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40792
帖子 31114
經驗 40742 點
讚賞 711 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表
"l;b;b.y)c6r我咁高lv一定唔係

*M(Z4[8r6g7L%U跑Online官方討論版比人昆晒喇~
+S9B8e)F S0E.P(S!A$f2X跑Online官方討論版

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表
)z(\;D"v2v樓主真是巧7

,G2u!k:J$y)}&h6
  • S不嬲7開~
    -F.]4r9{ b3I:A,|+t-N(F+~+D"a {:?
    re 神神跑online"o3r7\'c-?3N8|4k
    你真係好彩'K/G!S.r$p8O

;r:^:y!_4|4Nre小耳耳
    .i+D*B,X-^:R.~8hforum.talesrunner.com.hk好傷心丫點算>_<

• 頂部
    春夏.夜祭
    橙波鞋

UID 492274
    精華 0
    積分 657
    帖子 552
    經驗 657 點
    讚賞 2 點
    週年翡翠幣 0 枚
    閱讀權限 40
    註冊 2013-5-2
    角色
    伴侶
    組織
    物品 等待更新
    狀態 離線
    001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
    chocobun
    紅天使鞋

UID 232673
    精華 0
    積分 20493
    帖子 9275
    經驗 20493 點
    讚賞 225 點
    週年翡翠幣 0 枚
    閱讀權限 70
    註冊 2008-4-22
    角色 谷到我成肚戲
    伴侶
    組織
    物品 沒有物品
    狀態 離線
    火車頭店 跑online8H:]:n9D9[ a&r

-D)l"t2`+W聽都未聽過

頂部