跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: [其他] 如何測試昆狗。。。
sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
週年積分 0 分
閱讀權限 61
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,forum.talesrunner.com.hk5Z5c9l+n1o:f)u#P#F,c
答案是在比他昆過一次以後forum.talesrunner.com.hk'Q)a"[3c4k*a#o&x
唔好意思,又係我forum.talesrunner.com.hk)A'z6l l'~#K6K*Y.S
我又比人昆左
,a*a-E Y6V8e5f(y原來係跑真係唔可以太信人
/D&a8F3_(J9F M5}跑Online官方討論版唔可以對人有少少既心軟,信任
"e)S,m3p6{+v;u1d2W你或者會覺得我好笨
(z4u.X5]1|forum.talesrunner.com.hk我都好憎自己點解會咁易信人
$_%?$n!e7Pforum.talesrunner.com.hk原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值
!H/z*u(?8k0Z;R咁算啦,我都冇野好講
*`"~#a*r#k*p'b!n-d,a跑online跑名: 破壞王勁人
$q;`:h+t9?5C:g+V3@由於我關左機,所以用fb交易
#d*W"}%G7Q#}跑online以下係對話
-D"h!K,k0a)I3Bforum.talesrunner.com.hk
5u1t-Y8O"?%\#J跑online
8y8q8E6{.h$s+Wforum.talesrunner.com.hk
"p-X%F9W"~&k.`
+d/^2{,N7e-O+b8D(I&R%k)e
5v,s:r%Q5` y跑online跑online/u1c2s6f7E h
跑online;e7j#k%d/@#t!N0m:m6m

,n6v3G5d%T跑online跑online3v,x*u9A%\%n:O2Z%i)V
我善良,但唔代表我好欺負
-m&M2G"{/Y(h;t!A%Xforum.talesrunner.com.hk唔排除報警求助
!b;l&b4H$K1R%D-Y5_跑Online官方討論版仲有一個質疑左好耐既事跑online){&x1U*D%l0m/k%@
點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,
2x-j.f;g },P0g但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
紅月神翼靴子

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年積分 0 分
閱讀權限 66
註冊 2011-12-6
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線

咦我又見到有我
1E#[&~9k/W/Y-v!i2{跑Online官方討論版又比人昆

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
週年積分 0 分
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表
3W;w3G-P)S!H'\forum.talesrunner.com.hk咦我又見到有我跑online9\*v+{)v3l/T"l5p-K!g3i
又比人昆

跑online6j+l9`7c2G(t'_.{0{8x
我知你實保我@@
*X$C2}'U:d%[)U7^)B跑online嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222
淺藍飛鞋

UID 494822
精華 0
積分 2995
帖子 2941
經驗 2995 點
讚賞 50 點
週年積分 0 分
閱讀權限 35
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶
組織
物品 1 件
殘舊的鎖匙x1
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...
"E1v2f)w"\5{-q#L6C我都比人昆左唔少9~2D9?1S3C-v8p!y5Q"d
記得搵壇有信譽既人交易
8K5~7M(^3f4J'L4w8F咁你小心啲以下人士:
%d1s"|%`)c4m'V8|9a#f跑online跑online:w9Z'l:I,M-c
跑名:跑online$R,A*e*z6t.O3K,K
.`/O!u)s3A;F
違規更名839
!x"C,O#H5m!s(M&soO細芳芳Oo <-比人永封左
,}3L7r1f/U!}.d,W5M)Y+Iforum.talesrunner.com.hk樂少v3v跑online+r+m8G:@-R4](n+a/^
乂小恢龍乂forum.talesrunner.com.hk8V:N1R1c!G4d L-F0f
ParkSoYeen跑online*_9{1h)e%W&F4z:L1l
hiufung(]2E-u;[9\
玩跑好廢的人跑Online官方討論版*b"i'A2\9?0H'd*M-q3h.~
放大量魔卡人7z8X-Z4Y$c/Q4D"Z.i

8R+W0p6M.y'\!T1s*]forum.talesrunner.com.hk壇名:跑online1_7B,e(w)~3r O9g%C
黑色bb月餅

頂部
`SmiLe;D
紅天使鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年積分 0 分
閱讀權限 45
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘
3Y;n3X0R+h5u-]下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
週年積分 0 分
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表
3B1e,L/`9t3m8@&@跑Online官方討論版唉跑真太多昆狗...
'D6}:O*^%J;K我都比人昆左唔少4h)B(R4}$|4v$R
記得搵壇有信譽既人交易
'o+l/i9S J跑online咁你小心啲以下人士:跑online4q:[!u-]$p5^/B&\
跑Online官方討論版'N8i$i2^0R8N3o
跑名:跑online*~)J.^2H:|5\(x

)F._(F3J)_&e4b跑online違規更名839forum.talesrunner.com.hk/X2r+|*~'f1`
oO細芳芳Oo  

*T!n;X9i#F'k1A.T)e跑Online官方討論版我會月小心跑online5_9|$?%M0s
下次唔同人交易!!

頂部
Kami. (清泉)
深藍月神翼靴子

UID 435227
精華 0
積分 96005
帖子 55320
經驗 95855 點
讚賞 1045 點
週年積分 0 分
閱讀權限 71
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 87 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1
狀態 離線
01唔值咁多
6U/y2c!\*H#z*t;Jforum.talesrunner.com.hkBtw 上次收卡見到佢

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
週年積分 0 分
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表 跑Online官方討論版;m+P$e0V6F"Q
紫紫好慘
!c;M*^+[8?;D跑online下次要小心d啊

)o!R"o(i.e2x2q
哭,點解我可以咁笨+|!w+N3u'b
真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
紅月神翼靴子

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年積分 0 分
閱讀權限 66
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...
(l*s+K"m$p5}1N)g*B跑online唔好再咁笨妳比先喇
0a,f9Q.j,D-]*Y0L8n跑online佢係唔肯既咪算..forum.talesrunner.com.hk.I$H:Z9g9a7] n4~
我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop
綠魔鞋

UID 489783
精華 0
積分 6418
帖子 20275
經驗 6418 點
讚賞 52 點
週年積分 0 分
閱讀權限 41
註冊 2013-3-4
角色 AbyssalShop
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
週年積分 0 分
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表
(f!x.Y,_$u r跑online01唔值咁多
7w2_;_;W9w;w'J跑Online官方討論版Btw 上次收卡見到佢

跑online(R/z'R.G0Q
神神我已經中左招forum.talesrunner.com.hk8q*M3u$x#c7x
有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
綠閃電小飛鞋

UID 463958
精華 0
積分 44119
帖子 29654
經驗 44119 點
讚賞 3096 點
週年積分 0 分
閱讀權限 62
註冊 2011-12-3
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
淺藍月神翼靴子
我就係行雷!!

UID 488189
精華 0
積分 92275
帖子 47182
經驗 92035 點
讚賞 1472 點
週年積分 0 分
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 37 件
八週年可愛小豬x1
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami. (清泉)
深藍月神翼靴子

UID 435227
精華 0
積分 96005
帖子 55320
經驗 95855 點
讚賞 1045 點
週年積分 0 分
閱讀權限 71
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 87 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點 ;D;r4c1l+\
好彩冇收

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
週年積分 0 分
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表
"{*U#P%s6m+S9D8u8Z2b2zforum.talesrunner.com.hk妳依家咁多次經驗...5I-n*H-Z7M1h8e(p4C
唔好再咁笨妳比先喇
"Z4W/O6['z:E.R0S.Y跑online佢係唔肯既咪算..
-x+S!v)n$Z跑online我又唔信搵唔到第2個買家

跑online5H;\0k(t }$l9D7Z3\9V
真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉跑Online官方討論版(f9E;^'I5H#^&n
我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
紅天使鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年積分 0 分
閱讀權限 45
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
紅月神翼靴子

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年積分 0 分
閱讀權限 66
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐forum.talesrunner.com.hk!Q2@,w2A3r$G8D0G:z
紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
週年積分 0 分
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表
#?3m.S*^'Y&O!D我咁高lv一定唔係

+b#`'U'i;u'p+w
比人昆晒喇~
9l+o(g/T,Hforum.talesrunner.com.hk

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表
)p5|'w;d&s5q,i%p.k$G樓主真是巧7

跑online;M1O+P3p0]2V*C:S1Q
不嬲7開~
*|!h7E'b:b+?9p;s8J4R.k9U+t!s%p l(K
re 神神
;i9W5Y-N;|(g你真係好彩
'u%y%b:k#c-L'^4g7\跑onlineforum.talesrunner.com.hk2u7z-B'c2N9H!?
re小耳耳
0]%s4z7g"t跑Online官方討論版好傷心丫點算>_<

頂部
春夏.夜祭
橙波鞋

UID 492274
精華 0
積分 657
帖子 552
經驗 657 點
讚賞 2 點
週年積分 0 分
閱讀權限 25
註冊 2013-5-2
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
chocobun
橙極速小飛鞋

UID 232673
精華 0
積分 20493
帖子 9275
經驗 20493 點
讚賞 225 點
週年積分 0 分
閱讀權限 53
註冊 2008-4-22
角色 谷到我成肚戲
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
火車頭店
4G$K9k+e.K#S/V-y;Q*v跑onlineforum.talesrunner.com.hk.g;c,C*G9M6a*T#W
聽都未聽過

頂部