跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

活動 : 天蠍座 - 遺失的人偶綠野仙蹤 11月26日更新!活動 : 《跑Online+》簽到簿

標題: [其他] 如何測試昆狗。。。
sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
Bid 0 Points
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,
.i&f-n9`$e$[%c答案是在比他昆過一次以後
0i)y.J#l0U c*h3gforum.talesrunner.com.hk唔好意思,又係我.T x%U*x%\8~8[!t
我又比人昆左
8Y9R4`'A9`跑online原來係跑真係唔可以太信人跑online7c9s%\(m3s/m+N
唔可以對人有少少既心軟,信任
8b#}(h-r3l5y/e9z跑online你或者會覺得我好笨
1t'B/o(S8z+X&T我都好憎自己點解會咁易信人跑online$E-t1z D-Z7Z1t
原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值
3g6U.i(w,V/k5c6K/r;^咁算啦,我都冇野好講
3c+L0F5J#C"m9{-B跑online跑名: 破壞王勁人
#k-B$j0z%h!q(G由於我關左機,所以用fb交易
%A'S5_;w7m5j;n以下係對話forum.talesrunner.com.hk*}6j,X'L-K6V
'l;R!B/F2l

&r-X!g.J#`(D/?0p:O跑Online官方討論版forum.talesrunner.com.hk$z5_.R#s"X'b3M:],w8T
7x/[5L6`:b#I-V6@

H2G2x1m(Q3t+Z2M-G"r e跑Online官方討論版跑online6o(?5\*J*T
&j0s&k#j8k5_*F*o
$T!]!f,c)p(@
6i'V3L'\)y9E:A
我善良,但唔代表我好欺負跑online-m/H"Y$n L,K1I(w5R
唔排除報警求助
!}0j4y&^%p$w v(U跑online仲有一個質疑左好耐既事跑Online官方討論版$J)I!o1{+|4R;q"u
點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,
7V/K;F3Z%Q.v:^!t5mforum.talesrunner.com.hk但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-6
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線

活動: 魔幻合成機
咦我又見到有我forum.talesrunner.com.hk#l3A+X0E3y.U*x*}%f
又比人昆

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

狀態 離線

跑Online Facebook專頁

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表
"q,b2?+E0h%X4W!K1F8w跑online咦我又見到有我*y'n0z/x$K7G$B;g7r
又比人昆

$`*d$z*u-}-o9q4v2U跑online我知你實保我@@%h3E%J9~:`0G
嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222
黃飛鞋

UID 494822
精華 0
積分 2995
帖子 2941
經驗 2995 點
讚賞 50 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶
組織
物品 1 件
殘舊的鎖匙x1
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...
9q)A4b&g F(h(w&^%Q-]我都比人昆左唔少
6R$f(i#g(D'U'?+p \/I6E跑online記得搵壇有信譽既人交易
!`&C.|5w$R8_2W(F跑online咁你小心啲以下人士:跑Online官方討論版*c#f4I*y!`3A

'i6],b(t1@0g跑名:
3P0i9B8K!v:b1c跑online
;|:_"g!K$S9d違規更名839
&\&J w5@1D5T"|oO細芳芳Oo <-比人永封左
'B7a8n8c(\;E)]9Xforum.talesrunner.com.hk樂少v3v跑online#v4a8o)q"K$e)U
乂小恢龍乂跑online-P%Z(X9I$B
ParkSoYeen
'U.\+~0Q6o#O F'H#X)}-E5Y跑onlinehiufung
:~;M;G)A;B4J-g9t玩跑好廢的人
%a&f1{ K,n!y,bforum.talesrunner.com.hk放大量魔卡人
(H2j'?-e"^-P4[$]跑onlineforum.talesrunner.com.hk1L"Y/\1[1|/q
壇名:!C.Y W4X)M1k U(S
黑色bb月餅

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘 3M0p#b,P3\)I;L
下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表
!R9M#y9N2O3J,m,z跑Online官方討論版唉跑真太多昆狗...跑online%N#I/?-K*z2V'O)Y:a
我都比人昆左唔少forum.talesrunner.com.hk-\'U&D"c"y)[5u#F*r1Q
記得搵壇有信譽既人交易0\+p$y"|-O7[
咁你小心啲以下人士:
/o;l7w4B.A3K跑online
1c#N(G1q&F,Y:l6S&C${跑online跑名:
5X(c1l3N&w5X跑Online官方討論版forum.talesrunner.com.hk1S&n8N&W2o6D/N'?
違規更名839-T9{5N3P(R3m
oO細芳芳Oo  

&F*r!{8f/F我會月小心
3T+P1h!O b+B9L下次唔同人交易!!

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 90477
帖子 51979
經驗 90327 點
讚賞 873 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 87 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1
狀態 離線
01唔值咁多
+`*z,T$q+F%x1w/w.G跑onlineBtw 上次收卡見到佢

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表 跑online'T(\2i-`&u,x
紫紫好慘
"A&U6e1R k"]2\下次要小心d啊

;c%K8A z*V%^
哭,點解我可以咁笨
9w#m-V$A(J)a!O%v!O!F"s1|真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...跑online;|9a%j(f/H*q0Q
唔好再咁笨妳比先喇跑online,W1[&u7Y*C%H'X
佢係唔肯既咪算..
)q,E4d!V7P C)q跑online我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop
紅魔鞋

UID 489783
精華 0
積分 6423
帖子 20274
經驗 6423 點
讚賞 52 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2013-3-4
角色 AbyssalShop
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表 跑Online官方討論版8W+J:j)n'v3C.G
01唔值咁多
#I&z8J:w%w:G2J(_9f0G跑Online官方討論版Btw 上次收卡見到佢

跑Online官方討論版1p6\7r4a"w&x;}
神神我已經中左招
%L9_ P6n2?%N"U有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
淺藍天使鞋

UID 463958
精華 0
積分 43867
帖子 29491
經驗 43867 點
讚賞 3091 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-3
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
紫天使鞋
我就係行雷!

UID 488189
精華 0
積分 89546
帖子 46006
經驗 89306 點
讚賞 1460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 33 件
八週年可愛小豬x1
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 90477
帖子 51979
經驗 90327 點
讚賞 873 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 87 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點 forum.talesrunner.com.hk"N%B1u;h:w1S5j$`6F*x"h
好彩冇收

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表 跑Online官方討論版;?9B.g$Y;H/b
妳依家咁多次經驗...
h.V4k/O/}#D ^ x*Dforum.talesrunner.com.hk唔好再咁笨妳比先喇跑online/j6j8m9X/a(z!?4t3s5P
佢係唔肯既咪算..
!G'g,N1c)X)G,B跑online我又唔信搵唔到第2個買家

h0u'h/_.t*?真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉跑online#c!K/h/F8p"a&J#r/]
我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐跑online'W7z1N:r,E&e9H+S-_.`
紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表 跑online w6R;A*k6m)`
我咁高lv一定唔係

跑online J5a:Z _(@%n(W)p1S
比人昆晒喇~跑online,v2@"u5Z6D*z

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表
*d%B9A#n5?&C'Z1m樓主真是巧7

2v*s9J,z"H;O4p$D ]不嬲7開~跑Online官方討論版 D#K6M6j+j3Y-~"J,a4M
U#I:c,P+Y1e
re 神神
3y/L"~!Z9f/x/a+Nforum.talesrunner.com.hk你真係好彩8f(G3E#v3m#W'X,R%L0X

)D W:`8K)I;c+e!x)O-W跑onlinere小耳耳
%|7g-x$k(a"I(e/z好傷心丫點算>_<

頂部
春夏.夜祭
橙波鞋

UID 492274
精華 0
積分 657
帖子 552
經驗 657 點
讚賞 2 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 40
註冊 2013-5-2
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
chocobun
紅天使鞋

UID 232673
精華 0
積分 20495
帖子 9276
經驗 20495 點
讚賞 225 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2008-4-22
角色 谷到我成肚戲
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
火車頭店
$L+R0R9f u3]1e4@3lforum.talesrunner.com.hk
0g3\5P1W#n.\4U {0Y+E(Qforum.talesrunner.com.hk聽都未聽過

頂部