跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: [其他] 如何測試昆狗。。。
sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 42116
帖子 31648
經驗 42066 點
讚賞 737 點
答中 5 題
Bid 0 Points
閱讀權限 61
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 58 件
殘舊的鎖匙x22搗蛋的聖誕節活動x1突然出現的維拉x1奔出滿Fun紅色碎片x1姹紫嫣蛇x1
蛇粉緋緋x1
來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,跑online0F*h*Z+P7\'b%~)N
答案是在比他昆過一次以後跑online*~4_0@%o8c+R
唔好意思,又係我5]+E(C:c3Y p"e-y
我又比人昆左
*G!j*d(]5p&H!f5V6d%z跑online原來係跑真係唔可以太信人跑Online官方討論版 B6w7v;n)C6P)R!B1E
唔可以對人有少少既心軟,信任
"s0W#F'w;T你或者會覺得我好笨跑Online官方討論版6[7w&W*I4\$p7o4j"K3V
我都好憎自己點解會咁易信人
,R$D.P4X.N;I6a1K(c原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值
5g*q8p3e!i&j1w咁算啦,我都冇野好講forum.talesrunner.com.hk9Z;H-P5P&_9G'@
跑名: 破壞王勁人forum.talesrunner.com.hk*m p)T4Q+w0o'i C"@1n5x%e
由於我關左機,所以用fb交易跑online9X/J0E w!K2B
以下係對話跑online$X/m8e/c0o&u0B:T

9}3T,['A0e(k;w跑Online官方討論版跑Online官方討論版 q$K#l8H$Y0g#b#G#B2c
跑Online官方討論版7N#{)b3f"d:y9U%D+n)E

#a:E&f-g*M跑online%K6A#{,x3R3u
1R"o;@*C;e)X/~4T;D+X7Z9Q
跑Online官方討論版)i(S-~%]!c2b4z N
跑online,])Q-W2A/B#U#Y&M#j

)q!s6o!r.w3[9I(L跑online我善良,但唔代表我好欺負
)F*F1\#i)W8Q:rforum.talesrunner.com.hk唔排除報警求助
%j5h3l4K$p+P+k0K跑online仲有一個質疑左好耐既事
"c5j"d'z:`跑online點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,跑Online官方討論版-i;@/C"k%F;R
但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
橙月神翼靴子

UID 464096
精華 1
積分 69303
帖子 42778
經驗 69293 點
讚賞 1056 點
答中 1 題
閱讀權限 67
註冊 2011-12-6
角色 SFTYOWO
伴侶 SFTYO3O
組織 、TSZYAN♥
物品 25 件
殘舊的鎖匙x15深藍色小丑印章x1
來自 Capsule.
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
咦我又見到有我
1o0S$B9o.m+y3b"`+K跑online又比人昆

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 42116
帖子 31648
經驗 42066 點
讚賞 737 點
答中 5 題
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 58 件
殘舊的鎖匙x22搗蛋的聖誕節活動x1突然出現的維拉x1奔出滿Fun紅色碎片x1姹紫嫣蛇x1
蛇粉緋緋x1
狀態 離線

跑Online Facebook專頁

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表 forum.talesrunner.com.hk9@,i;e8f2g&a(_!w1c
咦我又見到有我
+X)a Z*W7N6u$B3^#r(q3l跑Online官方討論版又比人昆

跑Online官方討論版2G w/y/B9Y*I;i(I
我知你實保我@@
4~4`%C(V5y2k8j;j9^跑online嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222
淺藍飛鞋

UID 494822
精華 0
積分 2995
帖子 2941
經驗 2995 點
讚賞 50 點
答中 0 題
閱讀權限 35
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶
組織
物品 1 件
殘舊的鎖匙x1
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...跑Online官方討論版8R.d+r6t5f
我都比人昆左唔少$]1q:r7F6N5x5q&T(p
記得搵壇有信譽既人交易
.~*b$w5?2M({2]0e咁你小心啲以下人士:%C$g x9R/r.~$I7l!t;N

7}%J*U6G)f-V跑名:跑online%|*r9v4f7b'y7H.g2V
+p5V1u,z1j0Y(@*_7l"I
違規更名839
4z"l!s$H2@%H!W,j6_oO細芳芳Oo <-比人永封左forum.talesrunner.com.hk.|6F.q4N8o:p3a
樂少v3v跑online#e;}$y3\#u6q$b9I;B
乂小恢龍乂
6@)^"[2Y-q%g0JParkSoYeen跑online*e(L:u1S#?
hiufung2n7~'e-p-J/N'y%m$|5I-L,h
玩跑好廢的人跑Online官方討論版*J1~&];l(t4Z7z$j
放大量魔卡人forum.talesrunner.com.hk%f2Z8N1{6U

6\'o;s2Q"D7v"K0m壇名:跑online1d G5]/j!X-G
黑色bb月餅

頂部
`SmiLe;D
紅天使鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
答中 0 題
閱讀權限 45
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘
,}+h']"t9q%N4u#u跑Online官方討論版下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 42116
帖子 31648
經驗 42066 點
讚賞 737 點
答中 5 題
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 58 件
蛇粉緋緋x1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表 跑online*V7j;P3x5}1D4m'r
唉跑真太多昆狗...跑online5H1l&r:H)g.u.R/^%o
我都比人昆左唔少
1S(Y8o3x%n-~(l)i)J跑online記得搵壇有信譽既人交易
0@)^$F*a.i,W!wforum.talesrunner.com.hk咁你小心啲以下人士:
-@,K r%L3D$F-o!a3c+|-A
/I-a"V7t*N!Q5T跑名:0G%V&r&^:u9z0C9d
跑online.Q1C1\%v:Q.{
違規更名839跑online.j&E1i'T-e1I(d&~+y.C-n
oO細芳芳Oo  

-b9\(D6z,G-U-R+[-B/Y
我會月小心跑online&m:J!v;s/i+P$e
下次唔同人交易!!

頂部
Kami.
橙太陽翼靴子

UID 435227
精華 0
積分 125166
帖子 71603
經驗 124546 點
讚賞 1387 點
答中 62 題
Bid 148 Points
閱讀權限 74
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 148 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1奔出滿Fun深藍色碎片x1
奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1擊敗版主之証x1甲蟲勳章x1
狀態 離線
01唔值咁多
;e/h7L,u%k4g跑onlineBtw 上次收卡見到佢

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 42116
帖子 31648
經驗 42066 點
讚賞 737 點
答中 5 題
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 58 件
蛇粉緋緋x1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表 跑online4@'m w!C"b"l(@9~
紫紫好慘
#h;U2V&k/K下次要小心d啊

#]#w5H.B(N6E)^8W&m跑online哭,點解我可以咁笨
#W8h&c x9x!K跑online真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
橙月神翼靴子

UID 464096
精華 1
積分 69303
帖子 42778
經驗 69293 點
讚賞 1056 點
答中 1 題
閱讀權限 67
角色 SFTYOWO
伴侶 SFTYO3O
組織 、TSZYAN♥
物品 25 件
來自 Capsule.
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...
0{'m._3A%B.r跑online唔好再咁笨妳比先喇
)X*Z7A*A7| C)q跑Online官方討論版佢係唔肯既咪算..跑Online官方討論版7l4B,T;[ T"o&F#Y
我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop (混沌是什麼呢)
淺藍魔鞋
已退跑人士

UID 489783
精華 0
積分 6642
帖子 20898
經驗 6642 點
讚賞 58 點
答中 0 題
閱讀權限 42
註冊 2013-3-4
角色 AbyssalShop
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 42116
帖子 31648
經驗 42066 點
讚賞 737 點
答中 5 題
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 58 件
蛇粉緋緋x1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表
7U;h1Z5H)k8^5G01唔值咁多
(B8Y5H!u1A$tBtw 上次收卡見到佢

?)^8E1L$L8];l
神神我已經中左招
/a$r j5M8w;|1s5H跑Online官方討論版有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
綠閃電小飛鞋

UID 463958
精華 0
積分 44169
帖子 29697
經驗 44169 點
讚賞 3096 點
答中 0 題
閱讀權限 62
註冊 2011-12-3
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
淺藍月神翼靴子
我就係行雷!!

UID 488189
精華 0
積分 93571
帖子 47679
經驗 93431 點
讚賞 1525 點
答中 14 題
Bid 21 Points
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 49 件
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami.
橙太陽翼靴子

UID 435227
精華 0
積分 125166
帖子 71603
經驗 124546 點
讚賞 1387 點
答中 62 題
Bid 148 Points
閱讀權限 74
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 148 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1奔出滿Fun深藍色碎片x1
奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1擊敗版主之証x1甲蟲勳章x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點 forum.talesrunner.com.hk5w.I4F"H1v5W+H7X
好彩冇收

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 42116
帖子 31648
經驗 42066 點
讚賞 737 點
答中 5 題
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 58 件
蛇粉緋緋x1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表
/l5U1d6f m*G-o妳依家咁多次經驗...跑Online官方討論版0W/B2s%M"t4?8R
唔好再咁笨妳比先喇跑Online官方討論版)n2H)^,q9w/D(x,]
佢係唔肯既咪算..
"F4K%I4v)B8X)A跑Online官方討論版我又唔信搵唔到第2個買家

!M)F4o2a)z"[8Z$@(R:t u跑online真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉
8D/_ a&o"q6K我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
紅天使鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
答中 0 題
閱讀權限 45
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
橙月神翼靴子

UID 464096
精華 1
積分 69303
帖子 42778
經驗 69293 點
讚賞 1056 點
答中 1 題
閱讀權限 67
角色 SFTYOWO
伴侶 SFTYO3O
組織 、TSZYAN♥
物品 25 件
來自 Capsule.
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐3c2B.F |*]:M#{#k
紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 42116
帖子 31648
經驗 42066 點
讚賞 737 點
答中 5 題
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 58 件
蛇粉緋緋x1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表 跑online5_)i0}1L;a(~7I+N
我咁高lv一定唔係

2|(^9E&S8Q5i:H
比人昆晒喇~
6\0V!e6t+d.i;E"n;{forum.talesrunner.com.hk

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表
!_&{&W$m!@%w跑online樓主真是巧7

跑Online官方討論版3n!l4r.P,x7G!W7z
不嬲7開~跑online(g8Q(c-p+p-x.K
!j/}&|&b,J-Q3b
re 神神跑online!}4z-S*b)J,`3L
你真係好彩
(q"h(K,c*L7D跑Online官方討論版;d+n/P%y-F&`5k
re小耳耳
7p/R6y:b,a'iforum.talesrunner.com.hk好傷心丫點算>_<

頂部
春夏.夜祭
橙波鞋

UID 492274
精華 0
積分 657
帖子 552
經驗 657 點
讚賞 2 點
答中 0 題
閱讀權限 25
註冊 2013-5-2
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
chocobun
橙極速小飛鞋

UID 232673
精華 0
積分 20493
帖子 9275
經驗 20493 點
讚賞 225 點
答中 0 題
閱讀權限 53