跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

活動 : Hot Time 夢想成真~稀有道具任你揀!活動 : 《跑Online+》簽到簿

標題: [其他] 如何測試昆狗。。。
sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
Bid 0 Points
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

活動: 魔幻合成機
如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,
5U;y3_9B3Y6n跑online答案是在比他昆過一次以後
6]:H4}6c#\(e*n唔好意思,又係我跑online/[0y(y-i*V9Q
我又比人昆左
4U*~/w2p/i(s跑online原來係跑真係唔可以太信人
.v6N6m8N$C;l,?*u跑online唔可以對人有少少既心軟,信任
$_+@1U1I:E9B,`;\跑Online官方討論版你或者會覺得我好笨
#I/N)k8R)q;{/B3E/v3W跑Online官方討論版我都好憎自己點解會咁易信人
/i7X%u'V'D(`!}跑online原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值
-m'^&M8T1R't3U"D跑Online官方討論版咁算啦,我都冇野好講
(f#W7y%k0m*\0}跑online跑名: 破壞王勁人
4j%U;V.M:G2vforum.talesrunner.com.hk由於我關左機,所以用fb交易2r8~$`6K!r0f.J'I$C5\
以下係對話跑online/P;K s3C-k8S9q
跑online&F,F(C't;[;}9h0r
;{2?#B b'D$D/p)}3T
%[)P-l8y+{

&k8y4u&E,U1Y$q+E跑online
6r1U%a4['v%g跑Online官方討論版
3O&F&K+^,t%`'Q5o%a7@,@2A跑online9U#d&Y1U*R'T
!a0D&O n1\4J4\+h
跑online1V,z!e+O"l8a2N5]
我善良,但唔代表我好欺負
.J6_+v"B+J/Q k4j0X+M跑Online官方討論版唔排除報警求助
$f$~%v3G*M跑online仲有一個質疑左好耐既事
3~6p)L"l-s跑online點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,跑online*z)T8q M0~7T,M;U;S+P-N8h
但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-6
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線

咦我又見到有我forum.talesrunner.com.hk8f-s$m*p(f
又比人昆

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表 6H%G:q5x%B&H;a%n/~4Y'N
咦我又見到有我跑online s4W;G'B/t `6M
又比人昆

+U*W%T'[-Nforum.talesrunner.com.hk我知你實保我@@跑online7n"x/b-t"E)|0e!A-Y(v
嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222
黃飛鞋

UID 494822
精華 0
積分 2995
帖子 2941
經驗 2995 點
讚賞 50 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶
組織
物品 1 件
殘舊的鎖匙x1
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...
2I7O2{'H q%p9Z(U我都比人昆左唔少
#v8Z3`$z.u(Z U'X%}跑online記得搵壇有信譽既人交易
$m"Z6W#S/]/H'n6K6M咁你小心啲以下人士:5^2y'G8r&|
5c7w-e/q,a0U7Z$t
跑名:跑Online官方討論版 F1I0t2P2C0T&F
1m v+?-i"z!?6P
違規更名8397q:C5G#G)Y#V,P&o
oO細芳芳Oo <-比人永封左
5u!@0H5O8};Q:\forum.talesrunner.com.hk樂少v3v跑online$H/V-e%l9_'X+V8F6E
乂小恢龍乂forum.talesrunner.com.hk a3N M3M%}.D
ParkSoYeen
+{9P"k:K&B*j&^0y:Hforum.talesrunner.com.hkhiufung
5t"L$Q!}:A#n/B跑online玩跑好廢的人
0@7R7W6Q9D3L'i$F'L放大量魔卡人跑online,Z3n!g8k/A+h,R

3\0G5P c$a2q-l+m%_壇名:
,]!S3D W!B$\(v!q9{黑色bb月餅

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘 跑online/O-Q,o6i0B:U7s/F3C$t
下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表
;M5U,X-k+E跑Online官方討論版唉跑真太多昆狗...
)n5_+y.b/X6i*|&Y跑online我都比人昆左唔少
9V'V-v8b8S/H*w#x:r9k跑online記得搵壇有信譽既人交易
:w'r-K2e.]#H%O:U咁你小心啲以下人士:跑online%n(F-\.s&g2_3t9`
$u-L-a:c6?;M
跑名:
4H,n&q$I8W:n跑online
-W.j4a(H2h1R跑online違規更名839
%c1M N6h,O1q6q4z!q:\7V)WoO細芳芳Oo  

跑online;`!t$t6~0p"k*D
我會月小心forum.talesrunner.com.hk-v2c.e8[;t/[,W.G s
下次唔同人交易!!

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 90647
帖子 52091
經驗 90497 點
讚賞 873 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 87 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1
狀態 離線
01唔值咁多跑online#s+q'E:c-A+A4q2A8B:a
Btw 上次收卡見到佢

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表 .[&Z ]+\([!Z h#\'m
紫紫好慘
9[#g.|"@/g跑Online官方討論版下次要小心d啊

跑Online官方討論版%y*w1L8I6u.d
哭,點解我可以咁笨跑online$y'B%i8h3O,_,l/B
真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...
)P'd6c4Y/k'o"a'h.[9a8x l跑Online官方討論版唔好再咁笨妳比先喇-d1B0i:f9q,h!a
佢係唔肯既咪算..
+R5w"M+T"z(^!W3\$Y(Z:Gforum.talesrunner.com.hk我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop
紅魔鞋

UID 489783
精華 0
積分 6423
帖子 20274
經驗 6423 點
讚賞 52 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2013-3-4
角色 AbyssalShop
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表 forum.talesrunner.com.hk.s#A%e1~5t"j&l$G#V
01唔值咁多
;k+N m*q8t-_Btw 上次收卡見到佢

7P(W-i&b3X跑online神神我已經中左招跑Online官方討論版7S:x,Q+n*{
有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
淺藍天使鞋

UID 463958
精華 0
積分 43869
帖子 29493
經驗 43869 點
讚賞 3091 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-12-3
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
紫天使鞋
我就係行雷!

UID 488189
精華 0
積分 89546
帖子 46007
經驗 89306 點
讚賞 1460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 33 件
八週年可愛小豬x1
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami. (Seriously?)
紫天使鞋

UID 435227
精華 0
積分 90647
帖子 52091
經驗 90497 點
讚賞 873 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 87 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點 forum.talesrunner.com.hk0?,F)O U1V)Z7\1b
好彩冇收

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表 -J+I4c9\-u"o
妳依家咁多次經驗...
2Q1y:R7L,@.l,^跑online唔好再咁笨妳比先喇跑online&T4Z)h;B1d0E5W7s
佢係唔肯既咪算..5U:]"L3s*O.j3|8G4v
我又唔信搵唔到第2個買家

?9X#j(T+u1C真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉
"G.S-p%H%Y我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
黃魔鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
紫天使鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐跑online)T1L9g5j:[!g
紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
綠天使鞋

UID 190982
精華 0
積分 40594
帖子 31027
經驗 40544 點
讚賞 706 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 國產系列007
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表
$G-K.I%u8Q5B/x跑online我咁高lv一定唔係

跑Online官方討論版9O$F7l+m!c$l
比人昆晒喇~
#V;O$b4G.a-Q2y*C&R跑online

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表
8X6a1V(r)_,C8B0B7{;J*g跑online樓主真是巧7

+m7l6Y,j3\!i
不嬲7開~forum.talesrunner.com.hk/|7}%P"_(l#i/d1l

0u S6F't-d-e)Hre 神神
&K,t!x-T N$w'g&|)n3R跑online你真係好彩
9p3R*}9Q#c;t4N2l跑online+I*{"Y)Q*a;r"X9q!f/S
re小耳耳
*q6d;R4C;L'Q4v5Q9d/s跑online好傷心丫點算>_<

頂部
春夏.夜祭
橙波鞋

UID 492274
精華 0
積分 657
帖子 552
經驗 657 點
讚賞 2 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 40
註冊 2013-5-2
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
chocobun
紅天使鞋

UID 232673
精華 0
積分 20495
帖子 9276
經驗 20495 點
讚賞 225 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 70