跑Online官方討論版  召喚獸個人挑戰賽 (討論區活動)
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: [其他] 如何測試昆狗。。。
sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
閱讀權限 61
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,跑online1i.N;~8B1z6w/J
答案是在比他昆過一次以後
3B'`2[-{#i唔好意思,又係我
9S4@1i&c;~'y4['w7pforum.talesrunner.com.hk我又比人昆左 forum.talesrunner.com.hk0P1T0_5k7k2h
原來係跑真係唔可以太信人跑Online官方討論版9C3Z7X%_;o1l$k-V
唔可以對人有少少既心軟,信任
$K6H6O&^(b!f6|*I你或者會覺得我好笨forum.talesrunner.com.hk9i5Y.m%@.Z.z
我都好憎自己點解會咁易信人forum.talesrunner.com.hk:^'Y"D0`+z1?
原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值跑online3S-v0x.H$j$^$Q:j7p8V
咁算啦,我都冇野好講跑Online官方討論版"f2{%x$_ _4y2w8w6u7`
跑名: 破壞王勁人跑online-y*g%G1y:R'Z+|'M
由於我關左機,所以用fb交易
5o$W9y T0i5m(^以下係對話
O#^6I7}'J$S w1y
&t&o-~:\6S$y:q3K
3?"I)Z0u2m(\1b;Cforum.talesrunner.com.hk(^&?6P,A9K/P:q2@.y/a

'f0~(P9b9](x0D1w5p跑online
7?%G5I2O9A0x!j*o!k$H-_2b)H"b"R

1B*l.m+I!y*K2m6f跑online
0j"H6Z!N2g8T9J/L.Y9e$l
*E:I2n1H(f,H!L我善良,但唔代表我好欺負
&m-A+}%~,A S(E9Z跑Online官方討論版唔排除報警求助跑online7x.U+t8T"p!E&v
仲有一個質疑左好耐既事forum.talesrunner.com.hk/P3P:z3\/?2P
點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,跑Online官方討論版;D4Y#@-y#e)z.I
但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
紅月亮小飛鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
閱讀權限 66
註冊 2011-12-6
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線

咦我又見到有我跑online0E/p!C6k-K-H2P6m5n
又比人昆

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表 8v!`,^6^9i
咦我又見到有我
|,E%j3h*u M/O"@forum.talesrunner.com.hk又比人昆

跑online;_(u&O%E(n0]5J
我知你實保我@@
9w5\.N-d*A:y/Qforum.talesrunner.com.hk嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222
淺藍飛鞋

UID 494822
精華 0
積分 2995
帖子 2941
經驗 2995 點
讚賞 50 點
閱讀權限 35
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶
組織
物品 1 件
殘舊的鎖匙x1
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...
,X B$@$t&w+F7{&Q(S跑Online官方討論版我都比人昆左唔少*P9W5A0r$E.g$Z+}'`8c
記得搵壇有信譽既人交易
/J8v0C&{2f J%K3r!g咁你小心啲以下人士:跑online9g1y'`6H+_;_0d1x7i7p
跑online&a5j B3y k']4W(v(o
跑名:跑online!e7\:K+t1R%G
/{4c2A3Q8c$c$?*e+G:c
違規更名839,L/|;^,Q,N1Y
oO細芳芳Oo <-比人永封左
+i+['D'H'U&S樂少v3v;O8\:I5W(b:D(V%Y
乂小恢龍乂
"y.Q1Z/m-l"b'n跑onlineParkSoYeen
(f#W$G,?#z D+G跑Online官方討論版hiufung
5W"R"m0y4C,s4x跑online玩跑好廢的人跑Online官方討論版"A1@"z.w.d'~*Z"E8t)}
放大量魔卡人
"U6f*H7Y#],r跑Online官方討論版
4r%t6k5c3d#u6n3o1C跑online壇名:
4v+Y8F"~ m'm0G5P;V3e-_(hforum.talesrunner.com.hk黑色bb月餅

頂部
`SmiLe;D
紅天使鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
閱讀權限 45
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘
6?(m'w%@)S/Y-W+y4m下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表
,}3B:q$E3H7n3\1Rforum.talesrunner.com.hk唉跑真太多昆狗...
+m-k(o3k7I2D我都比人昆左唔少跑online&Z/L9G)u)m4{!]8?-g
記得搵壇有信譽既人交易.W5g7`'Y8z/g
咁你小心啲以下人士:forum.talesrunner.com.hk:T6x/j9w-B0@
9i!|!S9P:s+u6S'{
跑名:跑online#a&~)X2h5N!E
+~%G&{;?*J(p,V0W9i
違規更名839%|-_.`:h$l&q
oO細芳芳Oo  

-`$n.b)J*V-b8g-M%_!G
我會月小心
'p6y$f.X1r+Q#\-A7^6m下次唔同人交易!!

頂部
Kami. (清泉)
深藍月亮小飛鞋

UID 435227
精華 0
積分 95333
帖子 54791
經驗 95183 點
讚賞 1021 點
閱讀權限 71
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 87 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1
狀態 離線
01唔值咁多跑online9M%C:|-t1k
Btw 上次收卡見到佢

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表 跑online+{"D*a)B&R&p2J*t'H,\
紫紫好慘 -f2Q#]7q.@*J
下次要小心d啊

/W,d'u0?/{4B:d哭,點解我可以咁笨跑online-f:q2z2q0a/F;R2p6i&T,G(G
真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
紅月亮小飛鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
閱讀權限 66
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...:Z+D2m1P1B1O'D
唔好再咁笨妳比先喇
6V+S'u2|5I,]0K,I%o3^佢係唔肯既咪算..
$y:y.o9D3j&k9P跑Online官方討論版我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop
綠魔鞋

UID 489783
精華 0
積分 6418
帖子 20275
經驗 6418 點
讚賞 52 點
閱讀權限 41
註冊 2013-3-4
角色 AbyssalShop
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表 跑online"n'v-t5J5\-r+X8_
01唔值咁多
:M;J*U/S8N%Iforum.talesrunner.com.hkBtw 上次收卡見到佢

跑Online官方討論版-t8V%E&C8K3M(d%g e
神神我已經中左招
-M+G.w)l1D*K2z1s有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
綠閃電小飛鞋

UID 463958
精華 0
積分 44096
帖子 29631
經驗 44096 點
讚賞 3095 點
閱讀權限 62
註冊 2011-12-3
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
淺藍月亮小飛鞋
我就係行雷!!

UID 488189
精華 0
積分 92274
帖子 47168
經驗 92034 點
讚賞 1472 點
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 37 件
八週年可愛小豬x1
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami. (清泉)
深藍月亮小飛鞋

UID 435227
精華 0
積分 95333
帖子 54791
經驗 95183 點
讚賞 1021 點
閱讀權限 71
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 87 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點
"o5i,R4`5x6\ |!Y&Y!d)e跑online好彩冇收

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表
(d)b+t!S8Y6j4@跑Online官方討論版妳依家咁多次經驗...跑Online官方討論版;Q)~$D)r)^6Z,D-E.h9}5F'u
唔好再咁笨妳比先喇$]!`9^7V/r(O,C8?
佢係唔肯既咪算..跑Online官方討論版7C2^/@(C$F*S.I+\
我又唔信搵唔到第2個買家

0L!J9V*\6i ~)O)s跑online真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉跑Online官方討論版0R4O4C)D3L3|
我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
紅天使鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
閱讀權限 45
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
紅月亮小飛鞋

UID 464096
精華 0
積分 64754
帖子 41442
經驗 64724 點
讚賞 892 點
閱讀權限 66
角色 FunGov0
伴侶 垃圾O3ov
組織 TtyWife♥
物品 1 件
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐
5J6n#L(G'c7^7L2f#v0T$i跑online紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40803
帖子 31121
經驗 40753 點
讚賞 711 點
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表
?;H3^*b1D3e*G+z4N8I我咁高lv一定唔係

7r8i#I7O8B-n#i5L比人昆晒喇~forum.talesrunner.com.hk%b$j)s(j-@.q6K$E1z"f%q&}*n

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表
3X/?3M/i(h(Y-d0T跑Online官方討論版樓主真是巧7

/W-K8q$e$E'`$e*Dforum.talesrunner.com.hk不嬲7開~跑Online官方討論版'y+@ f&|%s%i!b3x

-}1O%k3h8r/h,N;lforum.talesrunner.com.hkre 神神跑online#V&L9S*J0H C
你真係好彩跑online4i#|)?-N,k5q*J2F7W

8e#^.c8[6{(l-t跑onlinere小耳耳
{-_1a(`6^8d;C跑online好傷心丫點算>_<

頂部
春夏.夜祭
橙波鞋

UID 492274
精華 0
積分 657
帖子 552
經驗 657 點
讚賞 2 點
閱讀權限 25
註冊 2013-5-2
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
chocobun
橙極速小飛鞋

UID 232673
精華 0
積分 20493
帖子 9275
經驗 20493 點
讚賞 225 點
閱讀權限 53
註冊 2008-4-22
角色 谷到我成肚戲