跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: [其他] 如何測試昆狗。。。
sandysky (`紫βabii♥ 傻紫`)
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40983
帖子 31249
經驗 40933 點
讚賞 727 點
答中 5 題
週年糖果 0 粒
Bid 0 Points
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 61
註冊 2008-1-14
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
組織 瘋癲bab1♥`紫;`傻傻的紫.
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

來自 SuPErI0r♥`
狀態 離線

如何測試昆狗。。。

如何測試昆狗,
4J8V/S7M(_%Z+M跑Online官方討論版答案是在比他昆過一次以後跑online5h(Z q G"],~!E%`/r1P
唔好意思,又係我6E0G8H-T!L7b
我又比人昆左
(i6d)t1i5o:l"K$zforum.talesrunner.com.hk原來係跑真係唔可以太信人跑Online官方討論版(]!}"}"F)f7t:H;^2N
唔可以對人有少少既心軟,信任-t;U#K)|$W:|;N
你或者會覺得我好笨跑online0y9y%p%f4?"X4U*F
我都好憎自己點解會咁易信人,V%P,m#U/x
原來一個人既人格竟然連一張150點都唔值
;E%h7W8F/R:H6S跑Online官方討論版咁算啦,我都冇野好講
.J3w8L5l$c8r跑online跑名: 破壞王勁人跑online8q2?)a2R6q5Q3h4{
由於我關左機,所以用fb交易跑online6W3U;q Z;V,H O5{2S*t
以下係對話跑online%a$I$k%r!l9D8u
:x5[4n9t(y*`#x1j

(M/D#}+W)}9Z+d跑online
0G:f#T1v%S;D跑onlineforum.talesrunner.com.hk4g$K;}4h$~ ?+I4C

7^4s$W)Y*E e.H(Jforum.talesrunner.com.hk'|)g7h7}7E#R5c3]0z

:[%W#}%a(Z8a$^
#}5b%\9Z)}+e.D跑Online官方討論版
)O%\7Z)x:N4J1Q1@跑Online官方討論版我善良,但唔代表我好欺負跑Online官方討論版7B(N'j)P-]0`(`
唔排除報警求助
/\8n!q9w6Y)[$s"u(W跑online仲有一個質疑左好耐既事
1D+z+y)a)H%W"A0M點解跑得閒整戈d聊天系統,結婚系統,農場系統,
)z(|7["w0{4`跑online但係冇諗過整番個交易系統!!!!

本帖最近評分記錄
`帥悅 2013-8-5 15:53 讚賞 +1 87 紫- -" 佢隨口up個人都信.. ...

頂部
SuPErI0r
紅月神翼靴子

UID 464096
精華 1
積分 66948
帖子 42682
經驗 66788 點
讚賞 1031 點
答中 16 題
週年糖果 5 粒
回憶碎片 38 塊
閱讀權限 66
註冊 2011-12-6
角色 SFTYOWO
伴侶 SFTYO3O
組織 、穩定交往中♥.♥!
物品 6 件
來自 Capsule.
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
咦我又見到有我
5@$u'J*p4I/x;h'[5t"zforum.talesrunner.com.hk又比人昆

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40983
帖子 31249
經驗 40933 點
讚賞 727 點
答中 5 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件
賤兔天使勳章x3奔出滿Fun紅色碎片x1搗蛋的聖誕節活動x1姹紫嫣蛇x1蛇粉緋緋x1

狀態 離線

跑Online Facebook專頁

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:38 PM 發表
6n;G'_#C$D*C,k6d跑online咦我又見到有我
4R3P&s-n,P'q跑online又比人昆

!o6w7F7b0M'T4N,D跑online我知你實保我@@
:i!Z-~,Z$X;`(J8h跑online嗚嗚…真係好傷心T_T

頂部
a97864531222
淺藍飛鞋

UID 494822
精華 0
積分 2995
帖子 2941
經驗 2995 點
讚賞 50 點
答中 0 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 35
註冊 2013-7-21
角色 醉花乂碎月o0
伴侶
組織
物品 1 件
殘舊的鎖匙x1
狀態 離線
唉跑真太多昆狗...9v-\5h9~4J"t
我都比人昆左唔少跑Online官方討論版+E.A;j#D$E
記得搵壇有信譽既人交易
:n.^/E7k"@)m6i*u!o咁你小心啲以下人士:
/J,O G$R"l0U-R*M2E跑online跑online/Y;Y6w5] ^0c!@
跑名:跑Online官方討論版6X;]%X%S+o1I)J4G2]

5]:S.P&`'F6w0b:@*O;C.Gforum.talesrunner.com.hk違規更名839跑Online官方討論版+F![*\#U+a7M5m
oO細芳芳Oo <-比人永封左跑online;L2f.X/R'W)^
樂少v3v7p/e3R;l0]
乂小恢龍乂跑online*i/]1t&V6S%x5t7M'k
ParkSoYeen2U"H:g3y6P"E9Q
hiufung跑online1m;]3p:k:z4v0n%g9p#a:P"A
玩跑好廢的人
6p-A.D"Y3O5X4`8i跑online放大量魔卡人
!x7w5Z;P'@&L&`1{!D跑online
2\%U3A5k:s!z-@forum.talesrunner.com.hk壇名:
+f9J/T8h&_;N;B;n1[7H&R5I0Rforum.talesrunner.com.hk黑色bb月餅

頂部
`SmiLe;D
紅天使鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
答中 0 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 45
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
紫紫好慘 forum.talesrunner.com.hk/z(m-L9C5D$Y
下次要小心d啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40983
帖子 31249
經驗 40933 點
讚賞 727 點
答中 5 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 a97864531222 於 5/8/13 02:41 PM 發表
(B;f/G0u"@唉跑真太多昆狗...
8y'i5\5`9L9n7~:hforum.talesrunner.com.hk我都比人昆左唔少&b9i5v!U(p
記得搵壇有信譽既人交易
"R7~"I4K$k跑Online官方討論版咁你小心啲以下人士:
"p0[*w*\0h.S2I8v1v3d0}forum.talesrunner.com.hk
/s.A.C(R7h o跑online跑名:跑Online官方討論版-I)S j&j0H!|

8@'H6N/~;F3K M3]!D){0[0Y跑online違規更名839forum.talesrunner.com.hk!W4Q)O$e6?(t
oO細芳芳Oo  

1k%?;b7e&B;|#J%M+a跑Online官方討論版我會月小心跑online"U${#@*y7`/W.N2d)q
下次唔同人交易!!

頂部
Kami.
橙太陽翼靴子

UID 435227
精華 0
積分 121699
帖子 69782
經驗 121139 點
讚賞 1343 點
答中 56 題
週年糖果 5 粒
Bid 148 Points
回憶碎片 20 塊
閱讀權限 74
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 129 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1擊敗版主之証x1甲蟲勳章x1
狀態 離線
01唔值咁多跑Online官方討論版$E%I1o%W5G!D7Q)U-O(l
Btw 上次收卡見到佢

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40983
帖子 31249
經驗 40933 點
讚賞 727 點
答中 5 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `SmiLe;D 於 5/8/13 02:41 PM 發表
%G+f(f6o%U,I1W跑online紫紫好慘
!h"x.U.W/O7d2s3J+s跑online下次要小心d啊

:C%h:{2Q'K'p
哭,點解我可以咁笨8V-N x)z1G9_
真係好想打佢

頂部
SuPErI0r
紅月神翼靴子

UID 464096
精華 1
積分 66948
帖子 42682
經驗 66788 點
讚賞 1031 點
答中 16 題
週年糖果 5 粒
回憶碎片 38 塊
閱讀權限 66
角色 SFTYOWO
伴侶 SFTYO3O
物品 6 件
來自 Capsule.
狀態 離線
回復 #3 sandysky 的帖子

妳依家咁多次經驗...
0X4D!w4Y:}*k#t)N跑online唔好再咁笨妳比先喇
*I!s3k/u6G J#M&n']跑online佢係唔肯既咪算..跑online'\"z!r,x*Q0r5v
我又唔信搵唔到第2個買家

頂部
AbyssalShop (混沌是什麼呢)
淺藍魔鞋
已退跑人士

UID 489783
精華 0
積分 6642
帖子 20898
經驗 6642 點
讚賞 58 點
答中 0 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 42
註冊 2013-3-4
角色 AbyssalShop
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-8-5 14:43 資料 短消息 加為好友 添加 AbyssalShop 為MSN好友通過MSN和 AbyssalShop 交談
樓主真是巧7

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40983
帖子 31249
經驗 40933 點
讚賞 727 點
答中 5 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Kami. 於 5/8/13 02:43 PM 發表 跑online*A&R/X;F*t*k'\*A+c!{
01唔值咁多
4t&r.j7Q/_6C8N%dforum.talesrunner.com.hkBtw 上次收卡見到佢

forum.talesrunner.com.hk5F.X5e/Z2^
神神我已經中左招
0g-f,`;B#n;e#B%Qforum.talesrunner.com.hk有冇咩提升卡變色卡用晒佢

頂部
BLOWING;.
綠閃電小飛鞋

UID 463958
精華 0
積分 44169
帖子 29697
經驗 44169 點
讚賞 3096 點
答中 0 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 62
註冊 2011-12-3
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
我咁高lv一定唔係

頂部
-` OvOb
淺藍月神翼靴子
我就係行雷!!

UID 488189
精華 0
積分 93161
帖子 47678
經驗 93021 點
讚賞 1510 點
答中 14 題
週年糖果 5 粒
Bid 21 Points
回憶碎片 26 塊
閱讀權限 70
註冊 2013-1-21
角色 shelia711
伴侶 oO心月公主Oo
組織 ˇWc俱樂部♥.
物品 49 件
狀態 離線
紫紫又比人昆t,t......

頂部
Kami.
橙太陽翼靴子

UID 435227
精華 0
積分 121699
帖子 69782
經驗 121139 點
讚賞 1343 點
答中 56 題
週年糖果 5 粒
Bid 148 Points
回憶碎片 20 塊
閱讀權限 74
註冊 2011-4-11
角色 Kamii
伴侶
組織
物品 129 件
奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1奔出滿Fun綠色碎片x1奔出滿Fun淺藍色碎片x1
奔出滿Fun深藍色碎片x1奔出滿Fun紫色碎片x1擊敗版主之証x1甲蟲勳章x1
狀態 離線
佢上次話放16 150點 跑Online官方討論版#n-J'^!u)W&p A0F+l
好彩冇收

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40983
帖子 31249
經驗 40933 點
讚賞 727 點
答中 5 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 SuPErI0r 於 5/8/13 02:43 PM 發表 跑online-m0I!\4G5l*S/A7`,r
妳依家咁多次經驗...
:F8E%O5n0m:a(N跑online唔好再咁笨妳比先喇
4e,l$y9q N%O!o4{0N;G#^:^跑online佢係唔肯既咪算.. P:?:x,]1Y8y:I4x
我又唔信搵唔到第2個買家

){7m-r"r"d G跑online真係出一次9蚊卡就比人昆一次唉:F-R"b+F$?
我丫哥岩岩無啦啦殺左番黎=  =

頂部
`SmiLe;D
紅天使鞋

UID 482636
精華 0
積分 9378
帖子 4645
經驗 9378 點
讚賞 6 點
答中 0 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 45
註冊 2012-9-23
角色 緣份待續
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #8 sandysky 的帖子

下次同下下次絕對要佢先啊

`明暸曖昧過後沒有結果 可惜情感早已超出負荷... :)
頂部
SuPErI0r
紅月神翼靴子

UID 464096
精華 1
積分 66948
帖子 42682
經驗 66788 點
讚賞 1031 點
答中 16 題
週年糖果 5 粒
回憶碎片 38 塊
閱讀權限 66
角色 SFTYOWO
伴侶 SFTYO3O
物品 6 件
來自 Capsule.
狀態 離線
回復 #15 sandysky 的帖子

唉..鄧妳可憐
9~5c6_+I6M#[跑Online官方討論版紫紫下次再叻啲喇~_~

頂部
黃閃電小飛鞋

UID 190982
精華 0
積分 40983
帖子 31249
經驗 40933 點
讚賞 727 點
答中 5 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 61
角色 o0紫薇天使0o
伴侶 o0濠仔0o
物品 54 件

狀態 離線

QUOTE:
原帖由 BLOWING;. 於 5/8/13 02:45 PM 發表
0].V P)y$Y:^我咁高lv一定唔係

3n8E(t Q.y"m;N1|*N
比人昆晒喇~
)Y"}9b'e7Iforum.talesrunner.com.hk

QUOTE:
原帖由 AbyssalShop 於 5/8/13 02:43 PM 發表
0~.A)g1v$P:E4t+J跑online樓主真是巧7

跑online)U$@*j-h%M g.q3Y
不嬲7開~
*y6T$`:{+~8Dforum.talesrunner.com.hk7]3b+x:i9U6})n,Q
re 神神
/p&L;F'u-Y!s+U跑online你真係好彩
1p$E5L$D6G!`3k"q跑online
3b4Q2v1a9B5o1c7hforum.talesrunner.com.hkre小耳耳1C8B"S8a,b#| Y M8}
好傷心丫點算>_<

頂部
春夏.夜祭
橙波鞋

UID 492274
精華 0
積分 657
帖子 552
經驗 657 點
讚賞 2 點
答中 0 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 25
註冊 2013-5-2
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
001,銀幣,講真點值150點未入...

頂部
chocobun
橙極速小飛鞋

UID 232673
精華 0
積分 20493
帖子 9275
經驗 20493 點
讚賞 225 點
答中 0 題
週年糖果 0 粒