跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

活動 : PC帝國戰 (秋季戰)活動 : 【摩登棒球】系列 --- 扭一套‧送一套活動 : 瘋狂活動天天送 II - 激送1,500點 -

標題: [閒聊] Hyperion 團戰記念(Keyboard) By 0o小坤o0
0o小坤o0 (2014 ISML Champion 五河琴里 ...)
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9298
帖子 10956
經驗 9278 點
讚賞 460 點
Bid 0 Points
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2010-3-25
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:52 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

活動: 魔幻合成機
回復 #40 莉菲Livia 的帖子

都講到好清楚係... 記念依段時間既團戰方式... 5z9k7c'l&w2i

E2s,z)K5n9Bforum.talesrunner.com.hk邊有人會錄抵點輸, 拿! 依家要比你地睇既係 果陣係會咁咁咁挽 會咁樣輸! 以前就係咁!~
;V%h,E.f'p"L5y跑online
%n/O0j:l8K"C#v(v4n邊有會人會咁...

頂部
莉菲Livia
深藍飛鞋
 - GARY 李光洙 HAHA ♥

UID 468718
精華 0
積分 4705
帖子 5324
經驗 4685 點
讚賞 348 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2012-2-22
角色 莉菲Livia
伴侶 tabletennisp
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

活動: 魔幻合成機
期後我會出條新片係講跑入面既搞笑片段, 敬請留意, 跑online1j8Y4\)h8g,Y1h-V
本來仲有個no miss普冰同鬼拼, 兩個林尾香是十分可惜.
跑Online官方討論版,e1W)w.@7X#N+@
期待死人咩

頂部
0o小坤o0 (2014 ISML Champion 五河琴里 ...)
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9298
帖子 10956
經驗 9278 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:53 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

跑Online Facebook專頁

QUOTE:
原帖由 莉菲Livia 於 2013-6-19 22:53 發表
1w;l4L#z8k;@7W期後我會出條新片係講跑入面既搞笑片段, 敬請留意, .u&D+J%X&o#`
本來仲有個no miss普冰同鬼拼, 兩個林尾香是十分可惜. 跑online.P#[3f1E+U
期待死人咩

+f \(~"x*q(@forum.talesrunner.com.hkhaha...  sorry 搞到你咁期待

頂部
Apologize
紅飛鞋

UID 479571
精華 0
積分 1966
帖子 1009
經驗 1966 點
讚賞 13 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2012-8-10
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
轉至某已退跑人士

頂部
莉菲Livia
深藍飛鞋

UID 468718
精華 0
積分 4705
帖子 5324
經驗 4685 點
讚賞 348 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #43 0o小坤o0 的帖子

你HY渣期喎咁惡 你話咩就咩啦3W,M9P9A,S(s4G/d)x8d
主力都要比你指點去放道 唉我地小人物無乜資格出聲架真係
0Y*j&L2~(P跑Online官方討論版當我無留過言啦  大人有人量啦你

頂部
abcOKOK (?)
紅魔鞋

UID 265119
精華 0
積分 7126
帖子 5706
經驗 7066 點
讚賞 62 點
週年翡翠幣 5 枚
閱讀權限 60
註冊 2008-7-23
角色 料場末乎考料
伴侶
組織 無限infinite
物品 12 件
賤兔同學會校章x1賤兔天使勳章x13週年生日勳章x1惡魔勳章x1阿里巴巴勳章x1
小飛鞋口罩x1殘舊的鎖匙x6
狀態 離線
回復 #39 0o小坤o0 的帖子

坤你好衰啊PK

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9298
帖子 10956
經驗 9278 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:57 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #45 莉菲Livia 的帖子

連我自己都5知我自己渣左旗...
;e9o*X"}-j1e#w*v2h#V跑Online官方討論版
1U/i9N/~0d1z5D6W哦...果陣... 無計我打團太認真..  又淆... 果陣青蛙2爆1定慢過1爆... 咪叫佢地放道...跑online0^4O,o1m!~.}6Y:n1I&]
跑online0Z5q(K"I;}7i-p7D6i6I
點知前面全部係我地團... 但我已經好快咁叫佢地幫手放道....
'p&h9m$n*x"I v3x*hforum.talesrunner.com.hk M:l+U V1M*K%\ E0e'o2|4}
5怕... 你對條片有意見..我更係要睇下有咩幫到手...

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9298
帖子 10956
經驗 9278 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:58 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #46 abcOKOK 的帖子

...  係 我係衰人    

頂部
♥Legg0×jAii
紅飛鞋

UID 366972
精華 0
積分 2079
帖子 2151
經驗 2079 點
讚賞 93 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2010-2-9
角色
伴侶 rosepanda
組織
物品 沒有物品
狀態 在線
發表於 2013-6-19 22:59 資料 短消息 加為好友 添加 ♥Legg0×jAii 為MSN好友通過MSN和 ♥Legg0×jAii 交談
開戰??9@4D#X/S*?!U
IMREADY IMREADY
3v:m8l W/c8c7a跑online跑Online官方討論版)V;w*U$m9u#M$N'P
跑ONLINE好好玩呢

скачать бесплатно
頂部
abcOKOK (?)
紅魔鞋

UID 265119
精華 0
積分 7126
帖子 5706
經驗 7066 點
讚賞 62 點
週年翡翠幣 5 枚
閱讀權限 60
角色 料場末乎考料
伴侶
物品 12 件
賤兔同學會校章x1賤兔天使勳章x13週年生日勳章x1惡魔勳章x1阿里巴巴勳章x1
狀態 離線
回復 #48 0o小坤o0 的帖子

本大D喜愛性戰 求片

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9298
帖子 10956
經驗 9278 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:00 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

QUOTE:
原帖由 ♥Legg0×jAii 於 2013-6-19 22:59 發表 跑Online官方討論版1f;x8~-],p;x |'k6C
開戰??
"r)q3]2B.J c6z9E3O&c跑onlineIMREADY IMREADY2P4O,x9K%p.X)m
跑Online官方討論版$]4Z:q;k9]
跑ONLINE好好玩呢

跑Online官方討論版8D/`/_7m#|"|#V)K!k6[
開咩戰... 要開戰出去 5好係到
&y%m#n2u2V,w2Qforum.talesrunner.com.hk
%~"]+Z1s;A+o8u/K"L

QUOTE:
原帖由 abcOKOK 於 2013-6-19 22:59 發表
#_,U"n-a u6U8r#Y!Y,h本大D喜愛性戰 求片

7S1d%B;v.@7|7m87...

頂部
莉菲Livia
深藍飛鞋

UID 468718
精華 0
積分 4705
帖子 5324
經驗 4685 點
讚賞 348 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #47 0o小坤o0 的帖子

無乜意見啦 你解釋哂啦 不過放道果件事好似唔係我對你有意思喎
+i(N#^ ])e$X-h"uforum.talesrunner.com.hk睇黎你要同"你D"團員相處下喎 仲要狂吊9人 你地無尊嚴架?作為朋友我睇唔過眼咁樣比人吊姐
#K9w&@6M4?&N&`*d'I跑online7c"t-B.L/u%p/h;s

頂部
abcOKOK (?)
紅魔鞋

UID 265119
精華 0
積分 7126
帖子 5706
經驗 7066 點
讚賞 62 點
週年翡翠幣 5 枚
閱讀權限 60
角色 料場末乎考料
伴侶
物品 12 件
狀態 離線
回復 #51 0o小坤o0 的帖子

認真我收山半年冇打過=3=

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9298
帖子 10956
經驗 9278 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:03 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #52 莉菲Livia 的帖子

哦.... 依件事... 講真我係團真係5係咩人...跑Online官方討論版3t)O(v'V)\7v
5t+@3?5G!t+T%Y
5知係你係咪講依件事..  我淨係知有次有外人代rob個ac打... 你地團同佢鬧交?
5C4a"^2b'e/[/A2s7J跑online
7l)W&O#x7Q6m'`forum.talesrunner.com.hk咁我講聲sorry...

頂部
♥Legg0×jAii
紅飛鞋

UID 366972
精華 0
積分 2079
帖子 2151
經驗 2079 點
讚賞 93 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2010-2-9
角色
組織
物品 沒有物品
狀態 在線
發表於 2013-6-19 23:03 資料 短消息 加為好友 添加 ♥Legg0×jAii 為MSN好友通過MSN和 ♥Legg0×jAii 交談
回復 #51 0o小坤o0 的帖子

但我一睇你壇D ICON D SIGN
@7A%p$I/e%q+Q已經知你系5識出街 未出過街

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9298
帖子 10956
經驗 9278 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:04 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #55 ♥Legg0×jAii 的帖子

乜原來識出街 + 出過街 5可以用依dicon 跑Online官方討論版0~)O!]4T"o x

/}3W8Z3|+z:x)W&J1L/tforum.talesrunner.com.hk咁我睇你用依d icon我要覺得你係d淨係識挽依樣野既人?.. no

頂部
莉菲Livia
深藍飛鞋

UID 468718
精華 0
積分 4705
帖子 5324
經驗 4685 點
讚賞 348 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 0o小坤o0 於 2013-6-19 23:03 發表 跑Online官方討論版-}9k5M(g0s.p
哦.... 依件事... 講真我係團真係5係咩人...跑online0D%y!O+H!Y,u/V

&h4F(f:M'N4H%J:V跑online5知係你係咪講依件事..  我淨係知有次有外人代rob個ac打... 你地團同佢鬧交?
4W"U0_2V0X#O9e:X8G跑online跑online1C9h6n*U1?-{$l&~6z
咁我講聲sorry...

3~5G*a7_7t/z9V跑onlineno 唔係囉 人名我就唔講啦 都唔關代打rb果個件事- -跑online&d(L"D#G1]*v
我淨係知道有人想打團戰 就叫某人"XXX走 比位我入黎打"跑online"f8{9V,b;D!r%Z2Q"O5H(m
跟住人地可能有小小累輸 你就"頂*住哂 本身我嬴 鬼拼124都輸? 吊"
&T-^%X5p4c7i1@!U/p跑Online官方討論版唔止WOR 仲有好多好多 我鄧我朋友唔抵咋 你地同期入團 但佢比人禁住吊
$c/k/}0D7L0J3I-_$U跟住又成日又話"1分XX 咁都輸? " 咁講真 咁樣唔抵輸 咁你又嬴唔到?
%O%T4H7E6U4j3y/Pforum.talesrunner.com.hk幾次挑釁我地 我地都當睇唔到啦 輸親比我地你又勁多野賴 又賴邊個電你
'q2|4w-M%m f G跑online又賴怒時唔夠 又賴失左 唔只一場啦下話 我地嬴你一定係靠-6 ? 唔可以靠技術?
7I-L8C!|;n9D+H%{跑Online官方討論版你嬴就一定係靠技術? 唔關-6事? 仲要係團頻發洩 搞5搞笑  
0Y3@#o:s7E0`;k%X8}'H-v%t講真你地團D野真係唔關我事 但我有幾個朋友都係個團到受你氣 佢地係廢事講出黎
4z1d3a9b2Z#q#~ a
!@)M0m:F!S,{跑online[ 本帖最後由 莉菲Livia 於 2013-6-19 23:10 編輯 ]

頂部
♥Legg0×jAii
紅飛鞋

UID 366972
精華 0
積分 2079
帖子 2151
經驗 2079 點
讚賞 93 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2010-2-9
角色
組織
物品 沒有物品
狀態 在線
發表於 2013-6-19 23:07 資料 短消息 加為好友 添加 ♥Legg0×jAii 為MSN好友通過MSN和 ♥Legg0×jAii 交談
甘毒5毒就5系我一個講既
%v/S!b.i4x5E1L0K/W跑online放上高登等人地評價下咪一天都光哂lor

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9298
帖子 10956
經驗 9278 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:12 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #57 莉菲Livia 的帖子

我無講過"XXX走 比位我入黎打", 類似既我淨係講過 "唉 又話繼續打 我想繼續拍" "賢比返個位黎0k? 我想繼續拍"forum.talesrunner.com.hk8C:[%W4J)}2_8i

9R(H4m/z5U+?跑Online官方討論版以上果兩句話, 淨係琴日出現過, 就係我1早同平 佢地打緊團, 之後我話想拍片留念,
;W,g,w6b8v&v6l6q9a跑online跑Online官方討論版0?)n.u:Q-i+z s#s
之後拍到睇望結婚, 跟住佢地就開返團, 擺到明5要我, 咁我咪話" 唉 算" " 又話繼續打"
#J;c*s,j"g;V;m-B6q!U%F*m"x;W
and 我無講過 你就"頂*住哂 <╮ 岩先我都講, 打團既我好認真, 輸係會好5憤氣,
9r#d%x4J5f跑online
6u&^9?7X"G)t3W我打團戰以黎都無怪過團友, 你要為你朋友5抵, 你繼續, 9N8y2B"@%s;l7q-^,M9J.Y.U,K/n

3g.]&U;W9n係我真係好睇重輸羸, 但我無試過怪自己友 sorryforum.talesrunner.com.hk5M#s,N/P.e/@/O/o

(R8N+x.J,E1]跑Online官方討論版#r2X%X"D:v5k;n&r

0t3Z9r0]3U,n跑Online官方討論版
+W {/z:x0z:A&I2D/H5B&G%|我無試過挑釁你地, 如果我做過, 你覺得有既, 咁我講聲sorry 消事0k?跑Online官方討論版*^!l&j(w"`)[%r0};j-J.o
(o$E,n3Z'D.n3C
打團5可以講下野架咩...哎也頂 輸電 輸怒 .. 有咩問題?
$U l%H.i!C!|&d!G;h1oforum.talesrunner.com.hk
2Q!Z!f)\%X8f0S;B-T a4z.z跑online下.... 不嬲係技術同負碌承相乘對... 就再勁1定會負碌先羸架...跑online w*v%~7z;b6A

.I$` F(I;{"Pforum.talesrunner.com.hk[ 本帖最後由 0o小坤o0 於 2013-6-19 23:15 編輯 ]

頂部
莉菲Livia
深藍飛鞋

UID 468718
精華 0
積分 4705
帖子 5324
經驗 4685 點
讚賞 348 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 0o小坤o0 於 2013-6-19 23:12 發表 跑Online官方討論版!N5K&[;G1[.h1r
我無講過"XXX走 比位我入黎打", 類似既我淨係講過 "唉 又話繼續打 我想繼續拍" "賢比返個位黎0k? 我想繼續拍"4a!N G(^%R)Z&?

3z6x*e7i;L/i(G8\$B-e+l9E以上果兩句話, 淨係琴日出現過, 就係我1早同平 佢地打緊團, 之後我話想拍片留念,
2~)O C(?;C%m(a6I#z跑online%_8W+k2F:g,g
之後拍到睇望結婚,  ...

forum.talesrunner.com.hk-n7U1n:q'@&z/E
哦係咩 咁姐係佢地幾個夾埋一齊屈你 你既意思係咪話你無打過粗口
2p.l a7F(p1o;g"|你態度一定唔係咁囉 我地明架啦 你嬴 = 靠技術 我地嬴 = 靠運氣
(~9M.A5J2{)W跑online呢個咪係你既心態囉 你估你121嬴場青娃我地好鋸咩? 121好快咩?
4E4H7a1y0Q7}跑Online官方討論版我地都唔會打出黎挑釁對手囉 自己跑唔到完美時間係咪就=靠-6先嬴?
$O.H-c0h,X.L2F8`"}&}跑Online官方討論版鬼拼124 自問已經係"夠嬴"既時間 何況膠炎可以團戰跑120 你憑乜野挑釁佢
,P2K5H4W,R&d,c跑online你講輸電輸XX輸XXX 都無問題 但好心你就唔好表面一個人2`+r1Y$b"L5c"[
跟住團頻就踩到我地勁盡 又話" 唔係怒時短我嬴左啦 咁既時間都輸 "8z;n A!Z/P7u,V;?
跑Online官方討論版,R7T%[3`0f7q&B$t(h;r

頂部