跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

活動 : 寶石鑄魂師活動 : 電子領域爭霸活動 : 魔幻合成機

標題: [閒聊] Hyperion 團戰記念(Keyboard) By 0o小坤o0
0o小坤o0 (初音ミク Lat式 Ver)
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9297
帖子 10955
經驗 9277 點
讚賞 460 點
Bid 0 Points
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2010-3-25
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:52 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

跑Online Facebook專頁
回復 #40 莉菲Livia 的帖子

都講到好清楚係... 記念依段時間既團戰方式... forum.talesrunner.com.hk)Z'M.}1F9T&G0K3S
跑Online官方討論版.n3a)m L4W$w
邊有人會錄抵點輸, 拿! 依家要比你地睇既係 果陣係會咁咁咁挽 會咁樣輸! 以前就係咁!~跑online#T7@.f8K1i5r(t1I

'f g,V8S6u(}5A3Y:P4Fforum.talesrunner.com.hk邊有會人會咁...

頂部
莉菲Livia
深藍飛鞋
 - GARY 李光洙 HAHA ♥

UID 468718
精華 0
積分 4702
帖子 5321
經驗 4682 點
讚賞 348 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2012-2-22
角色 莉菲Livia
伴侶 tabletennisp
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

活動 : Tales一番抽抽樂
期後我會出條新片係講跑入面既搞笑片段, 敬請留意, .e:? i.l7N%@7w#Q)S
本來仲有個no miss普冰同鬼拼, 兩個林尾香是十分可惜.

-X.Z6n9q/R6r0Y+P期待死人咩

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9297
帖子 10955
經驗 9277 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:53 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

跑Online Facebook專頁

QUOTE:
原帖由 莉菲Livia 於 2013-6-19 22:53 發表 跑online:s4E;O:K h3{
期後我會出條新片係講跑入面既搞笑片段, 敬請留意,
+`(m0L9j8l%o3y+S跑Online官方討論版本來仲有個no miss普冰同鬼拼, 兩個林尾香是十分可惜. 跑online#p {"?8P+K"E"l'V6z!W0`
期待死人咩

3\ a&E*p*}7E'?
haha...  sorry 搞到你咁期待

頂部
Apologize
紅飛鞋

UID 479571
精華 0
積分 1966
帖子 1009
經驗 1966 點
讚賞 13 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2012-8-10
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
轉至某已退跑人士

頂部
莉菲Livia
深藍飛鞋

UID 468718
精華 0
積分 4702
帖子 5321
經驗 4682 點
讚賞 348 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #43 0o小坤o0 的帖子

你HY渣期喎咁惡 你話咩就咩啦跑Online官方討論版-~$E#Z:{$o
主力都要比你指點去放道 唉我地小人物無乜資格出聲架真係
7a!Z*X1f)|6e'U!R跑online當我無留過言啦  大人有人量啦你

頂部
abcOKOK (?)
紅魔鞋

UID 265119
精華 0
積分 7126
帖子 5706
經驗 7066 點
讚賞 62 點
週年翡翠幣 5 枚
閱讀權限 60
註冊 2008-7-23
角色 料場末乎考料
伴侶
組織 無限infinite
物品 12 件
賤兔同學會校章x1賤兔天使勳章x13週年生日勳章x1惡魔勳章x1阿里巴巴勳章x1
小飛鞋口罩x1殘舊的鎖匙x6
狀態 離線
回復 #39 0o小坤o0 的帖子

坤你好衰啊PK

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9297
帖子 10955
經驗 9277 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:57 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #45 莉菲Livia 的帖子

連我自己都5知我自己渣左旗...跑online'F6Z'O |%T'Z6W(O

1K7{,D8k*N0Q跑online哦...果陣... 無計我打團太認真..  又淆... 果陣青蛙2爆1定慢過1爆... 咪叫佢地放道...
#o ~/\ G'w9@跑online
+L!}.B/e*E+}*T5Eforum.talesrunner.com.hk點知前面全部係我地團... 但我已經好快咁叫佢地幫手放道....跑online;^7h3y$b%k/_
跑online'B&w5X!u/\)D"p-n
5怕... 你對條片有意見..我更係要睇下有咩幫到手...

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9297
帖子 10955
經驗 9277 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:58 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #46 abcOKOK 的帖子

...  係 我係衰人    

頂部
♥Legg0×jAii
紅飛鞋

UID 366972
精華 0
積分 2060
帖子 2116
經驗 2060 點
讚賞 86 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2010-2-9
角色
伴侶 rosepanda
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:59 資料 短消息 加為好友 添加 ♥Legg0×jAii 為MSN好友通過MSN和 ♥Legg0×jAii 交談
開戰??跑online,@6~$F,V4G(~&[%s+n*q
IMREADY IMREADY跑Online官方討論版&l&` ?9G#Y7?7Y%D
!p1e9g.E,`$E
跑ONLINE好好玩呢

頂部
abcOKOK (?)
紅魔鞋

UID 265119
精華 0
積分 7126
帖子 5706
經驗 7066 點
讚賞 62 點
週年翡翠幣 5 枚
閱讀權限 60
角色 料場末乎考料
伴侶
物品 12 件
賤兔同學會校章x1賤兔天使勳章x13週年生日勳章x1惡魔勳章x1阿里巴巴勳章x1
狀態 離線
回復 #48 0o小坤o0 的帖子

本大D喜愛性戰 求片

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9297
帖子 10955
經驗 9277 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:00 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

QUOTE:
原帖由 ♥Legg0×jAii 於 2013-6-19 22:59 發表
#]:E/Y$R"E:\1|開戰??
1c(U.G k$}8r&c*d!k跑onlineIMREADY IMREADYforum.talesrunner.com.hk({!k7T.v9k'?(L-x

&c9S(E1X0h%z"u2T跑online跑ONLINE好好玩呢

跑online;x;r2x!b!o8n
開咩戰... 要開戰出去 5好係到
N2?*o7E.h(~#x*x跑online
)]7x,]'S,H/s跑online

QUOTE:
原帖由 abcOKOK 於 2013-6-19 22:59 發表
x4g.d&v!b2Q'P本大D喜愛性戰 求片

/b+@6_"{4g+c/N;?,x"W跑online87...

頂部
莉菲Livia
深藍飛鞋

UID 468718
精華 0
積分 4702
帖子 5321
經驗 4682 點
讚賞 348 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #47 0o小坤o0 的帖子

無乜意見啦 你解釋哂啦 不過放道果件事好似唔係我對你有意思喎
/z$[*F0b/S3H-r6s(u%O睇黎你要同"你D"團員相處下喎 仲要狂吊9人 你地無尊嚴架?作為朋友我睇唔過眼咁樣比人吊姐
.y2c;u0a/[.@.^ Y跑online
4^)b1H&t9w&p.?跑online[ 本帖最後由 莉菲Livia 於 2013-6-19 23:02 編輯 ]

頂部
abcOKOK (?)
紅魔鞋

UID 265119
精華 0
積分 7126
帖子 5706
經驗 7066 點
讚賞 62 點
週年翡翠幣 5 枚
閱讀權限 60
角色 料場末乎考料
伴侶
物品 12 件
狀態 離線
回復 #51 0o小坤o0 的帖子

認真我收山半年冇打過=3=

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9297
帖子 10955
經驗 9277 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:03 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #52 莉菲Livia 的帖子

哦.... 依件事... 講真我係團真係5係咩人...跑online)u6p$j(m8Z${2C/_;x

%Q#\*Y4O%f5知係你係咪講依件事..  我淨係知有次有外人代rob個ac打... 你地團同佢鬧交? forum.talesrunner.com.hk#a(m3X/M$D r&_*a

'i)]'r:D$C$u#{#r#|"X$fforum.talesrunner.com.hk咁我講聲sorry...

頂部
♥Legg0×jAii
紅飛鞋

UID 366972
精華 0
積分 2060
帖子 2116
經驗 2060 點
讚賞 86 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2010-2-9
角色
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:03 資料 短消息 加為好友 添加 ♥Legg0×jAii 為MSN好友通過MSN和 ♥Legg0×jAii 交談
回復 #51 0o小坤o0 的帖子

但我一睇你壇D ICON D SIGN
%y+M$T%m#L(S8S跑online已經知你系5識出街 未出過街

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9297
帖子 10955
經驗 9277 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:04 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #55 ♥Legg0×jAii 的帖子

乜原來識出街 + 出過街 5可以用依dicon forum.talesrunner.com.hk:U#E%b*l'b1U)f

$h;@!j7m*[/D8z+S:aforum.talesrunner.com.hk咁我睇你用依d icon我要覺得你係d淨係識挽依樣野既人?.. no

頂部
莉菲Livia
深藍飛鞋

UID 468718
精華 0
積分 4702
帖子 5321
經驗 4682 點
讚賞 348 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 0o小坤o0 於 2013-6-19 23:03 發表 跑online+g!W9t6R4h:F.r2m,o
哦.... 依件事... 講真我係團真係5係咩人...跑online)c't+|;y'T9d
跑online3p5[.p*L6|+m;F)o
5知係你係咪講依件事..  我淨係知有次有外人代rob個ac打... 你地團同佢鬧交? 跑online;{:`%B v;@5g8e!^

)L#k6b,i+}0H5F%y&q/H9b跑online咁我講聲sorry...

跑online)M2C*L2T4S.]1y$e0h7f
no 唔係囉 人名我就唔講啦 都唔關代打rb果個件事- -
)b+M5p(s%w9w跑Online官方討論版我淨係知道有人想打團戰 就叫某人"XXX走 比位我入黎打"跑Online官方討論版*h @'S8h6q'h,C;x
跟住人地可能有小小累輸 你就"頂*住哂 本身我嬴 鬼拼124都輸? 吊"forum.talesrunner.com.hk9U7],v:u9^0L
唔止WOR 仲有好多好多 我鄧我朋友唔抵咋 你地同期入團 但佢比人禁住吊
,I-v0A3H9b5O5i:vforum.talesrunner.com.hk跟住又成日又話"1分XX 咁都輸? " 咁講真 咁樣唔抵輸 咁你又嬴唔到?
&R'} P0y6s%M#[,S5s跑Online官方討論版幾次挑釁我地 我地都當睇唔到啦 輸親比我地你又勁多野賴 又賴邊個電你跑online#l#s:A9g'r(S-k3g
又賴怒時唔夠 又賴失左 唔只一場啦下話 我地嬴你一定係靠-6 ? 唔可以靠技術?
2J6c(n4i'^*W/y4c;M*N"^forum.talesrunner.com.hk你嬴就一定係靠技術? 唔關-6事? 仲要係團頻發洩 搞5搞笑  
:j5m)D!Q/P(P(A!qforum.talesrunner.com.hk講真你地團D野真係唔關我事 但我有幾個朋友都係個團到受你氣 佢地係廢事講出黎
;\&m:V"W:V.P
{&V-E/A3D)o-\forum.talesrunner.com.hk[ 本帖最後由 莉菲Livia 於 2013-6-19 23:10 編輯 ]

頂部
♥Legg0×jAii
紅飛鞋

UID 366972
精華 0
積分 2060
帖子 2116
經驗 2060 點
讚賞 86 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2010-2-9
角色
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:07 資料 短消息 加為好友 添加 ♥Legg0×jAii 為MSN好友通過MSN和 ♥Legg0×jAii 交談
甘毒5毒就5系我一個講既
4C&k!y#i8Z,c,F5l放上高登等人地評價下咪一天都光哂lor

頂部
黃魔鞋

UID 373274
精華 0
積分 9297
帖子 10955
經驗 9277 點
讚賞 460 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
角色 0o小坤o0
伴侶 o啊詩o
組織
物品 等待更新
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:12 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #57 莉菲Livia 的帖子

我無講過"XXX走 比位我入黎打", 類似既我淨係講過 "唉 又話繼續打 我想繼續拍" "賢比返個位黎0k? 我想繼續拍"forum.talesrunner.com.hk-m-^5G(l%P*L P,S.k$w

!?0Z*J8R8S1A跑online以上果兩句話, 淨係琴日出現過, 就係我1早同平 佢地打緊團, 之後我話想拍片留念, 跑online2m1p.m)a&f1g/|%r+P
$I6`$R/U0X
之後拍到睇望結婚, 跟住佢地就開返團, 擺到明5要我, 咁我咪話" 唉 算" " 又話繼續打" 跑online,B"Y6k5s"m3J*Q

1b5k!y#r:U6p跑onlineand 我無講過 你就"頂*住哂 <╮ 岩先我都講, 打團既我好認真, 輸係會好5憤氣, 跑online"X7Z0i!~4v9o6c"p

2l+b)_-Q3V5X;l-k我打團戰以黎都無怪過團友, 你要為你朋友5抵, 你繼續,
*_*[1s:p9@6N"X跑Online官方討論版
'f.F%o6P;{係我真係好睇重輸羸, 但我無試過怪自己友 sorry s4b4^!x*F'D

4f X {#K)G)F8E'k
1v6W5k0R!g;u5U;n5`1l跑Online官方討論版跑Online官方討論版*J3M)B$C;V7w,\*c+n

0_8P'z.I&_2E-^8B跑online我無試過挑釁你地, 如果我做過, 你覺得有既, 咁我講聲sorry 消事0k?
$f.|&V q'gforum.talesrunner.com.hk
+[/[ v!P%n1}6d)r打團5可以講下野架咩...哎也頂 輸電 輸怒 .. 有咩問題?跑online!J$D%X/T)I2_3E t#d0l6\

0v#{:F1E-B8m"h+r下.... 不嬲係技術同負碌承相乘對... 就再勁1定會負碌先羸架...9Y#\+D'?&s'x
跑Online官方討論版5g,b'S2X+S b

頂部
莉菲Livia
深藍飛鞋

UID 468718
精華 0
積分 4702
帖子 5321
經驗 4682 點
讚賞 348 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 0o小坤o0 於 2013-6-19 23:12 發表 forum.talesrunner.com.hk*F+m2[2D7S!E&}-T5};J#U
我無講過"XXX走 比位我入黎打", 類似既我淨係講過 "唉 又話繼續打 我想繼續拍" "賢比返個位黎0k? 我想繼續拍"
.G3c+q6u5K5@0{forum.talesrunner.com.hkforum.talesrunner.com.hk9y9z"{/[2j5|7O
以上果兩句話, 淨係琴日出現過, 就係我1早同平 佢地打緊團, 之後我話想拍片留念,
,U-l7I"Z$Q跑onlineforum.talesrunner.com.hk0k%B5V9~!c:K(T4U0A
之後拍到睇望結婚,  ...

,P+@'R9Y'I.V
哦係咩 咁姐係佢地幾個夾埋一齊屈你 你既意思係咪話你無打過粗口
&B+B6\!l+X d;P*r你態度一定唔係咁囉 我地明架啦 你嬴 = 靠技術 我地嬴 = 靠運氣
5}9I!V$G3K8z(N$P7r呢個咪係你既心態囉 你估你121嬴場青娃我地好鋸咩? 121好快咩? 9G&E;P#\*o5Z1['q!b n(q
我地都唔會打出黎挑釁對手囉 自己跑唔到完美時間係咪就=靠-6先嬴?
/Q$N'r8T"m0O+B鬼拼124 自問已經係"夠嬴"既時間 何況膠炎可以團戰跑120 你憑乜野挑釁佢跑Online官方討論版4n5e2y0S1[,c;r
你講輸電輸XX輸XXX 都無問題 但好心你就唔好表面一個人跑Online官方討論版*{0}8w;D0r,Q8V/R!Z
跟住團頻就踩到我地勁盡 又話" 唔係怒時短我嬴左啦 咁既時間都輸 "
/Y8a-`8n:|7I's(@$g9E3g(?8l7i+[%D;g

頂部