跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: [閒聊] Hyperion 團戰記念(Keyboard) By 0o小坤o0
0o小坤o0 (El Psy Congroo)
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11784
帖子 13182
經驗 11594 點
讚賞 610 點
答中 19 題
週年糖果 0 粒
Bid 0 Points
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 47
註冊 2010-3-25
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
突然出現的維拉x1六週年派對邀請函x1
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:52 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

回復 #40 莉菲Livia 的帖子

都講到好清楚係... 記念依段時間既團戰方式...
+E$B V,Y:a9i3Z5[6B(R跑Online官方討論版
&e0o/O%r7R7\7a,@跑online邊有人會錄抵點輸, 拿! 依家要比你地睇既係 果陣係會咁咁咁挽 會咁樣輸! 以前就係咁!~
u6Q x0F7q#C0v
!S,X#[7r*a1a+~(|跑online邊有會人會咁...

頂部
莉菲Livia
橙魔鞋
 - GARY 李光洙 HAHA ♥

UID 468718
精華 0
積分 4735
帖子 5358
經驗 4715 點
讚賞 351 點
答中 2 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 39
註冊 2012-2-22
角色 莉菲Livia
伴侶 tabletennisp
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
期後我會出條新片係講跑入面既搞笑片段, 敬請留意, 4A7t(D.U/i+M:Z
本來仲有個no miss普冰同鬼拼, 兩個林尾香是十分可惜.

)e!c$q+G&q!l#{5V3?期待死人咩

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11784
帖子 13182
經驗 11594 點
讚賞 610 點
答中 19 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:53 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

跑Online Facebook專頁

QUOTE:
原帖由 莉菲Livia 於 2013-6-19 22:53 發表 forum.talesrunner.com.hk#p5B(p.h"v
期後我會出條新片係講跑入面既搞笑片段, 敬請留意, 3M8X/w5?0y7x)b7M$f5U
本來仲有個no miss普冰同鬼拼, 兩個林尾香是十分可惜.
$i8S${ p1R.{-B,B1c4G$j期待死人咩

!Z,Y6n/K/h$F9u
haha...  sorry 搞到你咁期待

頂部
Apologize
橙飛鞋

UID 479571
精華 0
積分 1968
帖子 1013
經驗 1968 點
讚賞 13 點
答中 0 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 32
註冊 2012-8-10
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
轉至某已退跑人士

頂部
莉菲Livia
橙魔鞋

UID 468718
精華 0
積分 4735
帖子 5358
經驗 4715 點
讚賞 351 點
答中 2 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 39
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #43 0o小坤o0 的帖子

你HY渣期喎咁惡 你話咩就咩啦
)v5]:t'f)@%K0}跑online主力都要比你指點去放道 唉我地小人物無乜資格出聲架真係+J:v)g'D0|4u4h8C
當我無留過言啦  大人有人量啦你

頂部
abcOKOK (Bun綽號狗仔)
紫天使鞋

UID 265119
精華 0
積分 17120
帖子 9682
經驗 16820 點
讚賞 265 點
答中 30 題
週年糖果 5 粒
Bid 82 Points
回憶碎片 20 塊
閱讀權限 51
註冊 2008-7-23
角色 料場末乎考料
伴侶
組織 青頭club
物品 18 件
紫色小丑印章x2甲蟲勳章x1
狀態 離線
回復 #39 0o小坤o0 的帖子

坤你好衰啊PK

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11784
帖子 13182
經驗 11594 點
讚賞 610 點
答中 19 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:57 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #45 莉菲Livia 的帖子

連我自己都5知我自己渣左旗...
(m:S,k2M+n eforum.talesrunner.com.hk跑online&^9j*O2b0V
哦...果陣... 無計我打團太認真..  又淆... 果陣青蛙2爆1定慢過1爆... 咪叫佢地放道...
;F9g+y1R2F跑Online官方討論版
\&e6f5o0E8p1S1^2L7L點知前面全部係我地團... 但我已經好快咁叫佢地幫手放道....
;c/G7R2E5|+~3_&R8j8p跑online8o+Q1j#{7o+m$K
5怕... 你對條片有意見..我更係要睇下有咩幫到手...

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11784
帖子 13182
經驗 11594 點
讚賞 610 點
答中 19 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:58 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #46 abcOKOK 的帖子

...  係 我係衰人    

頂部
♥Legg0×jAii
紅魔鞋

UID 366972
精華 0
積分 4371
帖子 3899
經驗 4371 點
讚賞 235 點
答中 0 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 38
註冊 2010-2-9
角色
伴侶 rosepanda
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
開戰??forum.talesrunner.com.hk'd i c+R+O(l!^![1b
IMREADY IMREADY*s4i+T(n3X;[3d8t"i6J

:L4?'R&I;B9A:e!R#n4e跑ONLINE好好玩呢

One night so we'll forget the miles, the miles ahead.

頂部
紫天使鞋

UID 265119
精華 0
積分 17120
帖子 9682
經驗 16820 點
讚賞 265 點
答中 30 題
週年糖果 5 粒
回憶碎片 20 塊
閱讀權限 51
角色 料場末乎考料
伴侶
組織 青頭club
物品 18 件
狀態 離線
回復 #48 0o小坤o0 的帖子

本大D喜愛性戰 求片

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11784
帖子 13182
經驗 11594 點
讚賞 610 點
答中 19 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:00 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

QUOTE:
原帖由 ♥Legg0×jAii 於 2013-6-19 22:59 發表
&C)U9d(a$l&N4v7G開戰??)b&v2E7_+N!F2g
IMREADY IMREADY跑online)V-^(O:Z0P)F$W6g7l
跑online H0v+U*J.p'v/Q
跑ONLINE好好玩呢

*C%t9n6M-W
開咩戰... 要開戰出去 5好係到跑Online官方討論版2[*c7l2k'w |5S7N
forum.talesrunner.com.hk5o4\+F0S7K2m4u!w#C8X }

QUOTE:
原帖由 abcOKOK 於 2013-6-19 22:59 發表 跑online8Q#~#A1F'T
本大D喜愛性戰 求片

7F(X$E9J.U"S$c87...

頂部
莉菲Livia
橙魔鞋

UID 468718
精華 0
積分 4735
帖子 5358
經驗 4715 點
讚賞 351 點
答中 2 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 39
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #47 0o小坤o0 的帖子

無乜意見啦 你解釋哂啦 不過放道果件事好似唔係我對你有意思喎
#}$^/Y8{9f$D.v'c2N跑Online官方討論版睇黎你要同"你D"團員相處下喎 仲要狂吊9人 你地無尊嚴架?作為朋友我睇唔過眼咁樣比人吊姐
8x2Y4[8k1b;`forum.talesrunner.com.hk'T5X&Q!s0|/^7v!c,b

頂部
紫天使鞋

UID 265119
精華 0
積分 17120
帖子 9682
經驗 16820 點
讚賞 265 點
答中 30 題
週年糖果 5 粒
回憶碎片 20 塊
閱讀權限 51
角色 料場末乎考料
伴侶
組織 青頭club
物品 18 件
狀態 離線
回復 #51 0o小坤o0 的帖子

認真我收山半年冇打過=3=

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11784
帖子 13182
經驗 11594 點
讚賞 610 點
答中 19 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:03 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #52 莉菲Livia 的帖子

哦.... 依件事... 講真我係團真係5係咩人...跑online*\"A:[)F)H"L"z6J
3{ z4O8T)p.y!T.U3f"l
5知係你係咪講依件事..  我淨係知有次有外人代rob個ac打... 你地團同佢鬧交? forum.talesrunner.com.hk {&g"v2b3~5d&R;y

*_,Y*r8u7w/F)~0I&a+Xforum.talesrunner.com.hk咁我講聲sorry...

頂部
♥Legg0×jAii
紅魔鞋

UID 366972
精華 0
積分 4371
帖子 3899
經驗 4371 點
讚賞 235 點
答中 0 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 38
註冊 2010-2-9
角色
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
回復 #51 0o小坤o0 的帖子

但我一睇你壇D ICON D SIGN
!b*_)y"F*k*e+b/L跑online已經知你系5識出街 未出過街

One night so we'll forget the miles, the miles ahead.

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11784
帖子 13182
經驗 11594 點
讚賞 610 點
答中 19 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:04 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #55 ♥Legg0×jAii 的帖子

乜原來識出街 + 出過街 5可以用依dicon
8L.a5L&_ m&L;{(T$l%T跑online*n#x g:_0g.R+c
咁我睇你用依d icon我要覺得你係d淨係識挽依樣野既人?.. no

頂部
莉菲Livia
橙魔鞋

UID 468718
精華 0
積分 4735
帖子 5358
經驗 4715 點
讚賞 351 點
答中 2 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 39
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 0o小坤o0 於 2013-6-19 23:03 發表 forum.talesrunner.com.hk6e%p#t#x(f'j/g,S5S;d
哦.... 依件事... 講真我係團真係5係咩人...
!i.g2u0a.v0V#E跑onlineforum.talesrunner.com.hk6T {#b&Z1x5W(r7V1u j
5知係你係咪講依件事..  我淨係知有次有外人代rob個ac打... 你地團同佢鬧交?
/b.K s*k5\&P0d0x)p:~+k3[8s-|.t
咁我講聲sorry...

&N,b2B8R5L%u*S(o:O'q
no 唔係囉 人名我就唔講啦 都唔關代打rb果個件事- -1\5E)c8s0A1F!G6p/{
我淨係知道有人想打團戰 就叫某人"XXX走 比位我入黎打"
2Z&s;^%J-K3b:d)dforum.talesrunner.com.hk跟住人地可能有小小累輸 你就"頂*住哂 本身我嬴 鬼拼124都輸? 吊"forum.talesrunner.com.hk0[0S's&V-X0s!W
唔止WOR 仲有好多好多 我鄧我朋友唔抵咋 你地同期入團 但佢比人禁住吊
-_;W$F4X/}3q/T5S-S跟住又成日又話"1分XX 咁都輸? " 咁講真 咁樣唔抵輸 咁你又嬴唔到?"~2\8p I2])h(A+V
幾次挑釁我地 我地都當睇唔到啦 輸親比我地你又勁多野賴 又賴邊個電你
%z:l%_#a*e+},O7u'G!V)l跑online又賴怒時唔夠 又賴失左 唔只一場啦下話 我地嬴你一定係靠-6 ? 唔可以靠技術? 4U v(]:z:t(Q+E"J
你嬴就一定係靠技術? 唔關-6事? 仲要係團頻發洩 搞5搞笑  跑online;D+b)C.e(T+Q%?
講真你地團D野真係唔關我事 但我有幾個朋友都係個團到受你氣 佢地係廢事講出黎
3[(}+G2V$D5v:`forum.talesrunner.com.hk跑Online官方討論版)P i&}#~$m)z%T f+J

頂部
♥Legg0×jAii
紅魔鞋

UID 366972
精華 0
積分 4371
帖子 3899
經驗 4371 點
讚賞 235 點
答中 0 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 38
註冊 2010-2-9
角色
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
甘毒5毒就5系我一個講既
;L/k2@8@"U&{.z跑online放上高登等人地評價下咪一天都光哂lor

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11784
帖子 13182
經驗 11594 點
讚賞 610 點
答中 19 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:12 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #57 莉菲Livia 的帖子

我無講過"XXX走 比位我入黎打", 類似既我淨係講過 "唉 又話繼續打 我想繼續拍" "賢比返個位黎0k? 我想繼續拍".U)e(i3j K5j6d(d)u

5n.C0|7[,Q.G+jforum.talesrunner.com.hk以上果兩句話, 淨係琴日出現過, 就係我1早同平 佢地打緊團, 之後我話想拍片留念,
%M5S'x%w$E(c!u*a%d跑online
N;i+x4e%Y#I%p+T跑Online官方討論版之後拍到睇望結婚, 跟住佢地就開返團, 擺到明5要我, 咁我咪話" 唉 算" " 又話繼續打" 跑online-j6R6e#u+E
跑online&s;y6B2g8w.?9T2^#k7t
and 我無講過 你就"頂*住哂 <╮ 岩先我都講, 打團既我好認真, 輸係會好5憤氣,
;~7z$[4T#C0t2R'A0F跑online跑online%i"d'f.t%]1i!F
我打團戰以黎都無怪過團友, 你要為你朋友5抵, 你繼續,
!R.D&n8j(q:U6k1F9u4\6Jforum.talesrunner.com.hk跑online+g7c!C"Q0i!|;u
係我真係好睇重輸羸, 但我無試過怪自己友 sorry跑Online官方討論版/_9X2`0h4f;u$O'j*e4{!e

7Q(|8M)_5]7V9]$~跑online7`!L;t#s9V"P/C
跑online$U-I.E+\1s5~
forum.talesrunner.com.hk.d&t5x*D(X7o,l)p
我無試過挑釁你地, 如果我做過, 你覺得有既, 咁我講聲sorry 消事0k?
+z/T*I&N4I*j跑Online官方討論版
'c.H4v4J*s*P#e打團5可以講下野架咩...哎也頂 輸電 輸怒 .. 有咩問題?
1w#m)n8I"X/`:x7O5P跑Online官方討論版
'N6F&["S1o.k跑Online官方討論版下.... 不嬲係技術同負碌承相乘對... 就再勁1定會負碌先羸架...跑Online官方討論版.H+u-a+L+V:Z7D0}

#B1z7H0g$k[ 本帖最後由 0o小坤o0 於 2013-6-19 23:15 編輯 ]

頂部
莉菲Livia
橙魔鞋

UID 468718
精華 0
積分 4735
帖子 5358
經驗 4715 點
讚賞 351 點
答中 2 題
週年糖果 0 粒
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 39
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 0o小坤o0 於 2013-6-19 23:12 發表
,Y,b&[6B)a6C1F跑online我無講過"XXX走 比位我入黎打", 類似既我淨係講過 "唉 又話繼續打 我想繼續拍" "賢比返個位黎0k? 我想繼續拍"9z1\(}*E$U8A+S

,_3C-{(?0`9A3O3j8Z跑online以上果兩句話, 淨係琴日出現過, 就係我1早同平 佢地打緊團, 之後我話想拍片留念, 跑online.U+b6T(Z7d'x;X

,g0_;O2{/lforum.talesrunner.com.hk之後拍到睇望結婚,  ...

Z$U5Q3\%c$T+K
哦係咩 咁姐係佢地幾個夾埋一齊屈你 你既意思係咪話你無打過粗口跑online$^3R'\.b5@/P+i
你態度一定唔係咁囉 我地明架啦 你嬴 = 靠技術 我地嬴 = 靠運氣
5J3k/T2a.v1j9d'i跑online呢個咪係你既心態囉 你估你121嬴場青娃我地好鋸咩? 121好快咩?
7m5S,\2z;`9O跑online我地都唔會打出黎挑釁對手囉 自己跑唔到完美時間係咪就=靠-6先嬴?
9I;r6X3T*\跑Online官方討論版鬼拼124 自問已經係"夠嬴"既時間 何況膠炎可以團戰跑120 你憑乜野挑釁佢
,S![:V2N!E$[1bforum.talesrunner.com.hk你講輸電輸XX輸XXX 都無問題 但好心你就唔好表面一個人forum.talesrunner.com.hk9B2@5X.p(O5f9b7a
跟住團頻就踩到我地勁盡 又話" 唔係怒時短我嬴左啦 咁既時間都輸 "跑Online官方討論版+V;H7g,M9|-y)s6?
跑online'P8\!M'\/i!i

頂部