跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: [閒聊] Hyperion 團戰記念(Keyboard) By 0o小坤o0
0o小坤o0 (El Psy Congroo)
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11813
帖子 13210
經驗 11623 點
讚賞 611 點
答中 19 題
Bid 0 Points
閱讀權限 47
註冊 2010-3-25
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
突然出現的維拉x1六週年派對邀請函x1
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:52 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

回復 #40 莉菲Livia 的帖子

都講到好清楚係... 記念依段時間既團戰方式... &?#K3r T0G)S$k4r7M
$m0@ q6\(P,D%O9\3n#X/k.C
邊有人會錄抵點輸, 拿! 依家要比你地睇既係 果陣係會咁咁咁挽 會咁樣輸! 以前就係咁!~2^2H-X!M$S3e

3p;L#R*q+t"J4Z#Hforum.talesrunner.com.hk邊有會人會咁...

頂部
莉菲Livia
橙魔鞋
 - GARY 李光洙 HAHA ♥

UID 468718
精華 0
積分 4735
帖子 5358
經驗 4715 點
讚賞 351 點
答中 2 題
閱讀權限 39
註冊 2012-2-22
角色 莉菲Livia
伴侶 tabletennisp
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
期後我會出條新片係講跑入面既搞笑片段, 敬請留意,
2V7D"a'V'U;G跑online本來仲有個no miss普冰同鬼拼, 兩個林尾香是十分可惜.

&n'J$]%t%M2E2{期待死人咩

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11813
帖子 13210
經驗 11623 點
讚賞 611 點
答中 19 題
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:53 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

跑Online Facebook專頁

QUOTE:
原帖由 莉菲Livia 於 2013-6-19 22:53 發表 跑online2?%Q;i!N!S,k6O/C
期後我會出條新片係講跑入面既搞笑片段, 敬請留意, 跑Online官方討論版1W)E!K"Q2c'P5P:`
本來仲有個no miss普冰同鬼拼, 兩個林尾香是十分可惜. forum.talesrunner.com.hk(o-l(S){3I3\#O$c)c4t
期待死人咩

forum.talesrunner.com.hk,]._.\1r4I%e
haha...  sorry 搞到你咁期待

頂部
Apologize
橙飛鞋

UID 479571
精華 0
積分 1968
帖子 1013
經驗 1968 點
讚賞 13 點
答中 0 題
閱讀權限 32
註冊 2012-8-10
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
轉至某已退跑人士

頂部
莉菲Livia
橙魔鞋

UID 468718
精華 0
積分 4735
帖子 5358
經驗 4715 點
讚賞 351 點
答中 2 題
閱讀權限 39
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #43 0o小坤o0 的帖子

你HY渣期喎咁惡 你話咩就咩啦forum.talesrunner.com.hk)I9C/S"q t2S#}9v"S7l
主力都要比你指點去放道 唉我地小人物無乜資格出聲架真係
+T*S*j.k*_!Q3M當我無留過言啦  大人有人量啦你

頂部
abcOKOK (KTG-ARK-BBU-544-7222)
紫天使鞋

UID 265119
精華 0
積分 17544
帖子 9892
經驗 17244 點
讚賞 287 點
答中 30 題
Bid 82 Points
閱讀權限 51
註冊 2008-7-23
角色 料場末乎考料
伴侶
組織 青頭club
物品 18 件
紫色小丑印章x2甲蟲勳章x1
狀態 離線
回復 #39 0o小坤o0 的帖子

坤你好衰啊PK

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11813
帖子 13210
經驗 11623 點
讚賞 611 點
答中 19 題
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:57 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #45 莉菲Livia 的帖子

連我自己都5知我自己渣左旗...
-d [/B5x9V0E1b&M跑online
6v)Y$e9n;C"o m.{跑online哦...果陣... 無計我打團太認真..  又淆... 果陣青蛙2爆1定慢過1爆... 咪叫佢地放道...
9d f$Y'P ^4p%@'cforum.talesrunner.com.hk跑online6g:w7Y9D:R-e+j5v
點知前面全部係我地團... 但我已經好快咁叫佢地幫手放道....跑Online官方討論版0M1]4M9?(i9I2U0x9l;g
forum.talesrunner.com.hk!Q0g&J7y(Y;b$a+H/{"X;m
5怕... 你對條片有意見..我更係要睇下有咩幫到手...

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11813
帖子 13210
經驗 11623 點
讚賞 611 點
答中 19 題
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 22:58 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #46 abcOKOK 的帖子

...  係 我係衰人    

頂部
♥Legg0×jAii
紅魔鞋

UID 366972
精華 0
積分 4426
帖子 3953
經驗 4426 點
讚賞 236 點
答中 0 題
閱讀權限 38
註冊 2010-2-9
角色
伴侶 rosepanda
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
開戰??跑online _7H4u#}5]8n
IMREADY IMREADY
:Q-x+w*P.[7]$g跑online
1s2u8M0}1Y/v!D7Y-@5E3e跑online跑ONLINE好好玩呢

One night so we'll forget the miles, the miles ahead.
頂部
abcOKOK (KTG-ARK-BBU-544-7222)
紫天使鞋

UID 265119
精華 0
積分 17544
帖子 9892
經驗 17244 點
讚賞 287 點
答中 30 題
閱讀權限 51
角色 料場末乎考料
伴侶
組織 青頭club
物品 18 件
狀態 離線
回復 #48 0o小坤o0 的帖子

本大D喜愛性戰 求片

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11813
帖子 13210
經驗 11623 點
讚賞 611 點
答中 19 題
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:00 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談

QUOTE:
原帖由 ♥Legg0×jAii 於 2013-6-19 22:59 發表
'h1k7A#X-}*\%T*\跑online開戰??跑Online官方討論版*I4{!Y#D5?
IMREADY IMREADY跑online$O;j#c$|3N;T0_

#~(Y+Z:g5|7X"X y2z s;U5m跑Online官方討論版跑ONLINE好好玩呢

8Y7u,{1r6j
開咩戰... 要開戰出去 5好係到3E$[&Y5U2C1g)b7t

;p/D(l6d9D$~3D跑Online官方討論版

QUOTE:
原帖由 abcOKOK 於 2013-6-19 22:59 發表 跑online6X7r(N#u#K*v8~
本大D喜愛性戰 求片

"i,D8k:?,Z&L跑Online官方討論版87...

頂部
莉菲Livia
橙魔鞋

UID 468718
精華 0
積分 4735
帖子 5358
經驗 4715 點
讚賞 351 點
答中 2 題
閱讀權限 39
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線
回復 #47 0o小坤o0 的帖子

無乜意見啦 你解釋哂啦 不過放道果件事好似唔係我對你有意思喎跑Online官方討論版,T8z6s$L2y%f7B*]
睇黎你要同"你D"團員相處下喎 仲要狂吊9人 你地無尊嚴架?作為朋友我睇唔過眼咁樣比人吊姐
-P7I,y G9T9U)M.s:o.M(^3R$h跑online
/g(M1w5D$]'o(_!_'u跑online[ 本帖最後由 莉菲Livia 於 2013-6-19 23:02 編輯 ]

頂部
紫天使鞋

UID 265119
精華 0
積分 17544
帖子 9892
經驗 17244 點
讚賞 287 點
答中 30 題
閱讀權限 51
角色 料場末乎考料
伴侶
組織 青頭club
物品 18 件
狀態 離線
回復 #51 0o小坤o0 的帖子

認真我收山半年冇打過=3=

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11813
帖子 13210
經驗 11623 點
讚賞 611 點
答中 19 題
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:03 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #52 莉菲Livia 的帖子

哦.... 依件事... 講真我係團真係5係咩人...跑online.L6Z!A0J1U,w,e5z3l

0w'H4X:a#r;S6Tforum.talesrunner.com.hk5知係你係咪講依件事..  我淨係知有次有外人代rob個ac打... 你地團同佢鬧交?
%| N&E8G8M&Y#C'g4K;p跑Online官方討論版1A7b)c'V9h
咁我講聲sorry...

頂部
♥Legg0×jAii
紅魔鞋

UID 366972
精華 0
積分 4426
帖子 3953
經驗 4426 點
讚賞 236 點
答中 0 題
閱讀權限 38
註冊 2010-2-9
角色
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
回復 #51 0o小坤o0 的帖子

但我一睇你壇D ICON D SIGN
+}+G*I)^,o1{:dforum.talesrunner.com.hk已經知你系5識出街 未出過街

One night so we'll forget the miles, the miles ahead.
頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11813
帖子 13210
經驗 11623 點
讚賞 611 點
答中 19 題
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:04 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #55 ♥Legg0×jAii 的帖子

乜原來識出街 + 出過街 5可以用依dicon
6S1x9R)@9I;b4n(d"aforum.talesrunner.com.hk
#{&P8k g0C/d跑Online官方討論版咁我睇你用依d icon我要覺得你係d淨係識挽依樣野既人?.. no

頂部
莉菲Livia
橙魔鞋

UID 468718
精華 0
積分 4735
帖子 5358
經驗 4715 點
讚賞 351 點
答中 2 題
閱讀權限 39
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 0o小坤o0 於 2013-6-19 23:03 發表 跑online(_8}0j:r,C0h0E$I*};h"m-L3`;P
哦.... 依件事... 講真我係團真係5係咩人...
%P(e5L/p.B6Bforum.talesrunner.com.hk)B.H6@)c:n#f,F
5知係你係咪講依件事..  我淨係知有次有外人代rob個ac打... 你地團同佢鬧交? 跑online'T.^;T4Z2V-S'k$L

'P2r-X4~5`&\0U咁我講聲sorry...

7C%s3C8L;f6r,B#Mno 唔係囉 人名我就唔講啦 都唔關代打rb果個件事- -
7y.n9p5c ](t8D!g(g!Q#A+`2p-q跑online我淨係知道有人想打團戰 就叫某人"XXX走 比位我入黎打"
&P(V9e2V1F&m6R'a跑online跟住人地可能有小小累輸 你就"頂*住哂 本身我嬴 鬼拼124都輸? 吊"'_;J(z L/n-i
唔止WOR 仲有好多好多 我鄧我朋友唔抵咋 你地同期入團 但佢比人禁住吊+q,_*u$g"k
跟住又成日又話"1分XX 咁都輸? " 咁講真 咁樣唔抵輸 咁你又嬴唔到?forum.talesrunner.com.hk-i*K:t!d)O-U7@6a/x
幾次挑釁我地 我地都當睇唔到啦 輸親比我地你又勁多野賴 又賴邊個電你
-N5b7f6f;f7C7q又賴怒時唔夠 又賴失左 唔只一場啦下話 我地嬴你一定係靠-6 ? 唔可以靠技術? 跑online$x4U;b']$Z)M
你嬴就一定係靠技術? 唔關-6事? 仲要係團頻發洩 搞5搞笑  4y0h k/{+S#\9g;T
講真你地團D野真係唔關我事 但我有幾個朋友都係個團到受你氣 佢地係廢事講出黎
-R"c8E,v9n-U!T:F5\forum.talesrunner.com.hk6N4k(W#F/J7E

頂部
♥Legg0×jAii
紅魔鞋

UID 366972
精華 0
積分 4426
帖子 3953
經驗 4426 點
讚賞 236 點
答中 0 題
閱讀權限 38
註冊 2010-2-9
角色
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
甘毒5毒就5系我一個講既跑online*x0g$g8t9c4M#Q P l
放上高登等人地評價下咪一天都光哂lor

頂部
黃天使鞋

UID 373274
精華 0
積分 11813
帖子 13210
經驗 11623 點
讚賞 611 點
答中 19 題
閱讀權限 47
角色 0o小坤o0
伴侶
組織
物品 7 件
狀態 離線
發表於 2013-6-19 23:12 資料 短消息 加為好友 添加 0o小坤o0 為MSN好友通過MSN和 0o小坤o0 交談
回復 #57 莉菲Livia 的帖子

我無講過"XXX走 比位我入黎打", 類似既我淨係講過 "唉 又話繼續打 我想繼續拍" "賢比返個位黎0k? 我想繼續拍"
'f)~9y5e,k(Eforum.talesrunner.com.hk
*f&K#p$q6A;P-~/R以上果兩句話, 淨係琴日出現過, 就係我1早同平 佢地打緊團, 之後我話想拍片留念,
&\.c!e-R-Rforum.talesrunner.com.hk$@3J N4]3n6M!L
之後拍到睇望結婚, 跟住佢地就開返團, 擺到明5要我, 咁我咪話" 唉 算" " 又話繼續打"
W'a g1k-Q2`8b:i8S9@"S#q&N W4?!\
and 我無講過 你就"頂*住哂 <╮ 岩先我都講, 打團既我好認真, 輸係會好5憤氣, 跑online.W;z#t/m"e.`2F*`1A+j
forum.talesrunner.com.hk+B4\0S8B)`%c
我打團戰以黎都無怪過團友, 你要為你朋友5抵, 你繼續, 跑Online官方討論版6_!o%V&l'T$t4T;j V
4p5I [#N1b:i
係我真係好睇重輸羸, 但我無試過怪自己友 sorry跑Online官方討論版 O/Y!c }!x2a3@(N*G

9g*N2B9T:{,I+H2w*X#y跑online6i)w v6@:Z)~

1z3C0V#T%o7m6L;k
-B6Y;V8a3B.@6x(Y%b我無試過挑釁你地, 如果我做過, 你覺得有既, 咁我講聲sorry 消事0k?
"\1W Z!T-I(k"s2Dforum.talesrunner.com.hk
#j&L.p"g'u8?:G跑online打團5可以講下野架咩...哎也頂 輸電 輸怒 .. 有咩問題?
3b!C%`+~8e7|"O跑Online官方討論版
/^;m-Y"y5o-D-e下.... 不嬲係技術同負碌承相乘對... 就再勁1定會負碌先羸架...跑Online官方討論版3N'w3~#H%?3S'd/m0k

7E4z.u6Q-H-m[ 本帖最後由 0o小坤o0 於 2013-6-19 23:15 編輯 ]

頂部
莉菲Livia
橙魔鞋

UID 468718
精華 0
積分 4735
帖子 5358
經驗 4715 點
讚賞 351 點
答中 2 題
閱讀權限 39
角色 莉菲Livia
組織  5Poutus
物品 等待更新
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 0o小坤o0 於 2013-6-19 23:12 發表 跑online4J+h6k"I6w)U
我無講過"XXX走 比位我入黎打", 類似既我淨係講過 "唉 又話繼續打 我想繼續拍" "賢比返個位黎0k? 我想繼續拍"
3h&u'Z!H!S7q
c,u$c3n$L-_4_%L&|以上果兩句話, 淨係琴日出現過, 就係我1早同平 佢地打緊團, 之後我話想拍片留念,
%F$?9?5}%R3Q#S8A6x,W跑Online官方討論版,i'_.S3v&}9a${"]
之後拍到睇望結婚,  ...

1C3J#^$q5b!j%D2|0t#e'C
哦係咩 咁姐係佢地幾個夾埋一齊屈你 你既意思係咪話你無打過粗口跑online7G*}%J3E/P&i.C8X
你態度一定唔係咁囉 我地明架啦 你嬴 = 靠技術 我地嬴 = 靠運氣
"n2n9L:j9i-q$j.b+^4K跑online呢個咪係你既心態囉 你估你121嬴場青娃我地好鋸咩? 121好快咩?
!M%I*e R/a#I)F2q9x跑Online官方討論版我地都唔會打出黎挑釁對手囉 自己跑唔到完美時間係咪就=靠-6先嬴?
+g2m1^#R6f*Q$R跑online鬼拼124 自問已經係"夠嬴"既時間 何況膠炎可以團戰跑120 你憑乜野挑釁佢跑Online官方討論版'x3`+p(m*A"L1K*]1Z-K;L9s
你講輸電輸XX輸XXX 都無問題 但好心你就唔好表面一個人*l8@ H+a!}:E)U'n6`4U
跟住團頻就踩到我地勁盡 又話" 唔係怒時短我嬴左啦 咁既時間都輸 "跑Online官方討論版#?/n-R8C0B+R

7{8h(j(?2a!c"_;W6q跑Online官方討論版[ 本帖最後由 莉菲Livia 於 2013-6-19 23:17 編輯 ]

頂部