跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

活動: 復活節『黃金秘寶』活動 : 復活節飛樂棋活動 : 《過三關 ‧ 賞三關》

標題: [其他] 關於洗田既幾個問題
hcf852
紫波鞋

UID 354820
精華 0
積分 1764
帖子 1412
經驗 1764 點
讚賞 17 點
Bid 0 Points
復活蛋 0 顆
閱讀權限 40
註冊 2009-10-25
角色 lcm853
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線

活動: 進擊的小丑傳說
關於洗田既幾個問題

大家都知道跑有好多人都好有米,不過唔知係點樣得番泥嫁呢?
9E(H.D0f.V1|/q/u,R跑online可能好多人都會諗到用招財工具,如貓/寶箱等等
/~#J8x4^5a跑online
"Y5r/k-[:b"s1[,@8}){跑online仲有一個方法:洗田#\:m*P3o+{0n+[

$H1];o1b*a9\;m6C7_forum.talesrunner.com.hk我自己都想洗下田令自己變7位數字既富豪,(小弟好清貧,冇錢買點55),
,H6x7_#U&A&^;A#[跑online對窮人泥講係唯一既方法
)L!|4y5c7vforum.talesrunner.com.hk跑online3b9e)r1[/U+M K
我支持洗田,因為:forum.talesrunner.com.hk6Y3X*F8T(d
唔洗田                         洗田跑online p ?3n,e B+?$E%l,f
低收入,低消費                 高收入 中消費(而且增值得好快)
&h1A7z h$l/H7S5w:l4L%z0E4A"_,Q']/n9^
我有幾個問題想問:forum.talesrunner.com.hk6?'M,`9X)p/h(l:I+E
1. 過往都有幾個實驗紀錄,證明洗田係賺定係蝕,唔知大家有冇?
1T1~+l9q&`&i2O+k nforum.talesrunner.com.hk如果有既話唔該寫多D,我想知多少少
!P @5}"o2K.~跑Online官方討論版2. 洗田關唔關幸運事?跑online.T4E*A0c.v#Y*P5l
3. 有冇人可以估算田既數目同TR既增長速度?0\)x0^ P-l$U*{
4. 洗田洗邊種田好(花田,瓜田,蘿蔔田?)0?(Q-Z8v:n$_2O3E)l
5. 你一個禮拜洗田可以洗到幾多TR?(估計)跑online,`8a+^$R,r/A/?
6. 你有幾多田?(唔知道D人通常有幾多田)
)P'l8y:h/d4d跑online7. 假設我以1千萬為目標,你認為要幾多田先可以夠洗完?
&R6D-f3L/v-f跑Online官方討論版forum.talesrunner.com.hk"v+Z%j2K0J"?+y1U)g!N
有TR先有錢買經樹-_-"/B*l"a/G/q8E1_#f
跑Online官方討論版'v:D,M4L l%x7M.w

8g'm'p9t(V Vforum.talesrunner.com.hk跑Online官方討論版%|#F(O${;J;i4?'}
跑online5Y&{9V+Q4K-C

頂部
hcf852
紫波鞋

UID 354820
精華 0
積分 1764
帖子 1412
經驗 1764 點
讚賞 17 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 40
角色 lcm853
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
最終目標都係經樹55
&C3P6S*d-I%q#X大家認為去到幾多田唔洗再買?

頂部
zoelcy (RitsuTainaka。)
橙波鞋
Claire Redfield。

UID 308990
精華 0
積分 694
帖子 736
經驗 694 點
讚賞 33 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 40
註冊 2009-2-21
角色 洛伊公主小姐
伴侶 黑道者
組織
物品 沒有物品
來自 ★`三千院家;'
狀態 離線
發表於 2011-8-16 01:24 資料 短消息 加為好友 添加 zoelcy 為MSN好友通過MSN和 zoelcy 交談

活動 : Tales一番抽抽樂
我想知你係唔係hcf1996=_="

BIGBANG ♥ TOP ♥ SeungRi
頂部
briankin1204
黃魔鞋

UID 450464
精華 0
積分 9492
帖子 6854
經驗 9492 點
讚賞 91 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 60
註冊 2011-8-5
角色 湘愛乂健x琳
伴侶
組織 CrImsoN
物品 4 件
殘舊的鎖匙x2活動忠實支持者x1占支持者x1
狀態 離線
1.洗田多數系賺8b7h k!^9l-\
2.唔關..但有技術可以收多d大花
!`5h6{,i;G(t跑Online官方討論版3.唔明..總知你玩幾下場就差唔多收得
F.V%t(A:p.[0Xforum.talesrunner.com.hk4.花田(向日田系最賺得&C)b,x!R't*k!^4v%X
5.1日40m;s4a;h)k5a
6.186

頂部
hcf852
紫波鞋

UID 354820
精華 0
積分 1764
帖子 1412
經驗 1764 點
讚賞 17 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 40
角色 lcm853
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 zoelcy 於 2011-8-16 01:24 發表
*B&o,G#n(g'J跑online我想知你係唔係hcf1996=_="

#t)l9n5K7E+p%V*A;P/} b唔識尼個人
6\%F8a)[$S:Y*d$^+M't.@,f跑online仲有我冇禁早出世55

頂部
pajita
橙魔鞋

UID 421201
精華 0
積分 8236
帖子 2956
經驗 6136 點
讚賞 67 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 60
註冊 2011-1-1
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
260田 洗完一次賺55M左右 自己計下啦

頂部
keithchoi95
呵力FansClub.. - 版主

UID 432748
精華 1
積分 3450
帖子 3387
經驗 3210 點
讚賞 50 點
復活蛋 30 顆
閱讀權限 80
註冊 2011-3-22
角色 凍呵力多甜
伴侶 derekle2005
組織 紅魔鬼xMan
物品 34 件
活動忠實支持者x12013年復活蛋x1我要騎乘!x1愛麗絲的禮物x1草泥馬攜福當先!x1
奔出滿Fun綠色碎片x1醒來的白雪公主x1馬上有錢x1作好準備的修孟x1七週年意大利芝士蛋糕x1
狀態 離線
太長5想睇LOL

Give me a chance to keep your smile !

讓我成為,你未來的一部分好嗎?

頂部
籃色惡魔 (利威爾兵長)
綠波鞋

UID 446194
精華 0
積分 977
帖子 954
經驗 977 點
讚賞 0 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 40
註冊 2011-6-27
角色 乂籃色惡魔乂
伴侶 軒人46h
組織 調查兵團
物品 沒有物品
來自 香港
狀態 離線
我會買向日xdd^^

頂部
lucy5c12 (★雨;D`)
淺藍飛鞋
` 雨下大了;我變得迷茫了. ... . ...

UID 320517
精華 0
積分 4431
帖子 3940
經驗 4431 點
讚賞 55 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 50
註冊 2009-4-25
角色 乜我係人咩
伴侶
組織 ___`被無視×團™
物品 17 件
來自 - 來自雲媽媽的懷抱v3v;
狀態 離線
發表於 2011-8-16 02:02 資料 主頁 短消息 加為好友 添加 lucy5c12 為MSN好友通過MSN和 lucy5c12 交談 QQ ICQ 狀態 Yahoo!
我就得93田,每次賺10-20M之間'

`          地鐵中有十萬愛侶  並沒太多能溫馨八十歲(w)*.

頂部
樂極忘情.
黃波鞋

UID 451566
精華 0
積分 970
帖子 581
經驗 970 點
讚賞 37 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 40
註冊 2011-8-14
角色 樂極忘返
伴侶
組織 無限infinite
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2011-8-16 02:03 資料 短消息 加為好友 添加 樂極忘情. 為MSN好友通過MSN和 樂極忘情. 交談
有幾多買幾多.

頂部
NightCold (冷囝;懶囝)
-HaPPySmile* - 版主
我是好人 也是個壞人♥ ...

UID 449938
精華 0
積分 838
帖子 762
經驗 838 點
讚賞 13 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 80
註冊 2011-7-31
角色 夜飄冷v3v
伴侶
組織 火星恐怖組織:-)
物品 沒有物品
來自 我來自火星:-)
狀態 離線
發表於 2011-8-16 02:06 資料 主頁 短消息 加為好友 添加 NightCold 為MSN好友通過MSN和 NightCold 交談 Yahoo!
1.賺硬;只要買田高於10塊或以上就賺
-}1D9O;X+]跑Online官方討論版2.吾關;
#N1B8k3K.F:n1y.R,Q%h跑Online官方討論版3.我計過係1.4356倍;;不過吾知你地係咪;;
/g$L)D4G+z4H2\4.花田最好洗
-|+h3l A/Q9Y;Y'h H;e5. 350萬tr有突少少跑online+X3`$}+{.y0T)h7^4W3D
6.253塊田 ; 126萬
)|1i'J6^'c1J跑online7.睇你有幾多塊田;

頂部
x我係最乖x (ssko)
橙飛鞋

UID 449763
精華 0
積分 2462
帖子 2389
經驗 2462 點
讚賞 2 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 50
註冊 2011-7-29
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
來自 香港
狀態 離線
e+ 唔洗田 洗田阿太麻煩 又收得耐 有心機200田10分鐘都得-3- 不過有7次..

頂部
kymui
深藍拖

UID 361477
精華 0
積分 415
帖子 363
經驗 415 點
讚賞 7 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 30
註冊 2009-12-23
角色
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2011-8-16 03:14 資料 短消息 加為好友 添加 kymui 為MSN好友通過MSN和 kymui 交談 Yahoo!
1. 過往都有幾個實驗紀錄,證明洗田係賺定係蝕,唔知大家有冇?              賺
5M8V&^1D3z#~*I跑Online官方討論版如果有既話唔該寫多D,我想知多少少                                                你去到咁上下會懶得收田個隻!S)t)g"i!t,Q2n-C
2. 洗田關唔關幸運事?                                                                   我覺得唔關事(多數空裝光光收)forum.talesrunner.com.hk.E4j(]!v:g:X5U4|5z
3. 有冇人可以估算田既數目同TR既增長速度?                            (本人)243田收一次22~28萬左右(好似)補田>0~44萬
4c9X$@*O8j)U!X#k0`跑online4. 洗田洗邊種田好(花田,瓜田,蘿蔔田?) s&p,e,q!W,N,o6S+L                向日花田forum.talesrunner.com.hk/X/u(_;\(U&Y(k
5. 你一個禮拜洗田可以洗到幾多TR?(估計)                                        一日6~7次算少(睇你想唔想收同埋玩咩eg洗經)
%U R;j$m"D&K"^:t6. 你有幾多田?(唔知道D人通常有幾多田)                                          海灘農場(最大個個)4田咁放243(有一組3田)
0D(i(s-Y3?0P跑online7. 假設我以1千萬為目標,你認為要幾多田先可以夠洗完?                       睇你有冇心收~~多數去到400萬都人類極限懶得收田架喇

頂部
garywongw
邪神 - 版主

UID 450877
精華 0
積分 1688
帖子 1323
經驗 1688 點
讚賞 12 點
復活蛋 0 顆
閱讀權限 80
註冊 2011-8-9
角色 TsZsHiNgArY
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
1. 賺
#O+V7h,l-`%f;b;pforum.talesrunner.com.hk2. 唔關
1j(l6N6g*h7w/u跑online3. 次次都差唔多%W2N:D3Y/C;w
4. 向日葵田
-_;C"L)l-E+[3V-z D6H跑online5. 如果認真洗 200m左右
)m N4}#Z1X4R*d-Y,l跑online6. 255
/q2C$q$i;f3C [:x跑Online官方討論版7. 幾多田都夠..時間係問題

頂部