跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

活動 : PC帝國戰 (秋季戰)活動 : 【摩登棒球】系列 --- 扭一套‧送一套活動 : 瘋狂活動天天送 II - 激送1,500點 -

標題: [其他] 關於洗田既幾個問題
hcf852
紫波鞋

UID 354820
精華 0
積分 1764
帖子 1412
經驗 1764 點
讚賞 17 點
Bid 0 Points
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 40
註冊 2009-10-25
角色 lcm853
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線

活動: 魔幻合成機
關於洗田既幾個問題

大家都知道跑有好多人都好有米,不過唔知係點樣得番泥嫁呢?
)Q3Q1`*C1U/x7j#w跑Online官方討論版可能好多人都會諗到用招財工具,如貓/寶箱等等forum.talesrunner.com.hk3E9\3_%@$s&B:u;z

7S/g0g9H!|3n2x3K仲有一個方法:洗田
%}#b#U6[$]%n Y&Bforum.talesrunner.com.hk
%G+p6G(G4c#J#cforum.talesrunner.com.hk我自己都想洗下田令自己變7位數字既富豪,(小弟好清貧,冇錢買點55),跑online2u#p4Y'T+L0O+a7n
對窮人泥講係唯一既方法.l5{2u3w6K-e7F
跑online5F/W(U:^0s
我支持洗田,因為:
8q/o&t(D$H7C,d8?)S跑Online官方討論版唔洗田                         洗田
8G.v8k&c2x0m&\-i9_跑Online官方討論版低收入,低消費                 高收入 中消費(而且增值得好快)跑online.O)I;@4{2r6@!T$C
跑online*u0H#w%O7G$X
我有幾個問題想問:
8y)s'W5t+Z跑Online官方討論版1. 過往都有幾個實驗紀錄,證明洗田係賺定係蝕,唔知大家有冇?
(H,G:S+X*K跑Online官方討論版如果有既話唔該寫多D,我想知多少少跑online+B;y'U6c9I+?$?
2. 洗田關唔關幸運事?
:N+\1G,k2V!j5O!X跑online3. 有冇人可以估算田既數目同TR既增長速度?跑Online官方討論版9I-F8n7w"h*B1b,K
4. 洗田洗邊種田好(花田,瓜田,蘿蔔田?)跑Online官方討論版+Y%T*Y.d#c6N$M2p2S
5. 你一個禮拜洗田可以洗到幾多TR?(估計) p/E%G7g7a2l-q-`
6. 你有幾多田?(唔知道D人通常有幾多田)
&j6^/z)r$_/J0q,Q7. 假設我以1千萬為目標,你認為要幾多田先可以夠洗完?
;|-P.b!B3Q#s:x跑online
3j"S'U Y:|"k4[2jforum.talesrunner.com.hk有TR先有錢買經樹-_-"
'k"|#d*W)@"]7`-S跑online1K/]'t!i7N1F"x5X

6Z+m#f(T;A-T7J3r跑onlineforum.talesrunner.com.hk2Q(V#y:f!M

"Q(w1G$d1n6?-q1w7`4h[ 本帖最後由 hcf852 於 2011-8-16 01:25 編輯 ]

頂部
hcf852
紫波鞋

UID 354820
精華 0
積分 1764
帖子 1412
經驗 1764 點
讚賞 17 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 40
角色 lcm853
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線

活動: 魔幻合成機
最終目標都係經樹55跑Online官方討論版+X6e#a)K.|6A.k
大家認為去到幾多田唔洗再買?

頂部
zoelcy (RitsuTainaka。)
橙波鞋
Claire Redfield。

UID 308990
精華 0
積分 694
帖子 736
經驗 694 點
讚賞 33 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 40
註冊 2009-2-21
角色 洛伊公主小姐
伴侶 黑道者
組織
物品 沒有物品
來自 ★`三千院家;'
狀態 離線
發表於 2011-8-16 01:24 資料 短消息 加為好友 添加 zoelcy 為MSN好友通過MSN和 zoelcy 交談

跑Online Facebook專頁
我想知你係唔係hcf1996=_="

BIGBANG ♥ TOP ♥ SeungRi
頂部
briankin1204
黃魔鞋

UID 450464
精華 0
積分 9492
帖子 6854
經驗 9492 點
讚賞 91 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2011-8-5
角色 湘愛乂健x琳
伴侶
組織 CrImsoN
物品 4 件
殘舊的鎖匙x2活動忠實支持者x1占支持者x1
狀態 離線
1.洗田多數系賺跑online#T*R8d3q1U,B7B _
2.唔關..但有技術可以收多d大花*n0y5d#A,u+C)K&o.[*X
3.唔明..總知你玩幾下場就差唔多收得跑online8M*_*_2])e4J
4.花田(向日田系最賺得跑Online官方討論版2e.J(X'G3k9U8t*c;t
5.1日40m
&J*j(Z5R#k*m${!f!X跑Online官方討論版6.186

頂部
hcf852
紫波鞋

UID 354820
精華 0
積分 1764
帖子 1412
經驗 1764 點
讚賞 17 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 40
角色 lcm853
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 zoelcy 於 2011-8-16 01:24 發表
.N&O1q#s%k,\;V;j1k我想知你係唔係hcf1996=_="

+p;Y6E!a!P7T+x:m6D%X+T跑online唔識尼個人1I:c"]/m5w2^1A1j
仲有我冇禁早出世55

頂部
pajita
橙魔鞋

UID 421201
精華 0
積分 8236
帖子 2955
經驗 6136 點
讚賞 67 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 60
註冊 2011-1-1
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
260田 洗完一次賺55M左右 自己計下啦

頂部
keithchoi95
綠飛鞋

UID 432748
精華 1
積分 3774
帖子 3444
經驗 3504 點
讚賞 51 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2011-3-22
角色 凍呵力多甜
伴侶 derekle2005
組織 紅魔鬼xMan
物品 46 件
阿貝爾的領巾x1
狀態 離線
太長5想睇LOL

頂部
籃色惡魔 (櫻滿集00)
罪惡王冠 - 版主

UID 446194
精華 0
積分 1728
帖子 1791
經驗 1728 點
讚賞 10 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 80
註冊 2011-6-27
角色 乂籃色惡魔乂
伴侶
組織 罪惡王冠
物品 沒有物品
來自 罪惡王冠
狀態 離線
我會買向日xdd^^

頂部
lucy5c12 (★雨;D`)
淺藍飛鞋
` 雨下大了;我變得迷茫了. ... . ...

UID 320517
精華 0
積分 4431
帖子 3940
經驗 4431 點
讚賞 55 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2009-4-25
角色 乜我係人咩
伴侶
組織 ___`被無視×團™
物品 17 件
來自 - 來自雲媽媽的懷抱v3v;
狀態 離線
發表於 2011-8-16 02:02 資料 主頁 短消息 加為好友 添加 lucy5c12 為MSN好友通過MSN和 lucy5c12 交談 QQ ICQ 狀態 Yahoo!
我就得93田,每次賺10-20M之間'

`          地鐵中有十萬愛侶  並沒太多能溫馨八十歲(w)*.

頂部
樂極忘情.
黃波鞋

UID 451566
精華 0
積分 970
帖子 581
經驗 970 點
讚賞 37 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 40
註冊 2011-8-14
角色 樂極忘返
伴侶
組織 無限infinite
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2011-8-16 02:03 資料 短消息 加為好友 添加 樂極忘情. 為MSN好友通過MSN和 樂極忘情. 交談
有幾多買幾多.

頂部
NightCold (冷囝;懶囝)
-HaPPySmile* - 版主
我是好人 也是個壞人♥ ...

UID 449938
精華 0
積分 838
帖子 762
經驗 838 點
讚賞 13 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 80
註冊 2011-7-31
角色 夜飄冷v3v
伴侶
組織 火星恐怖組織:-)
物品 沒有物品
來自 我來自火星:-)
狀態 離線
發表於 2011-8-16 02:06 資料 主頁 短消息 加為好友 添加 NightCold 為MSN好友通過MSN和 NightCold 交談 Yahoo!
1.賺硬;只要買田高於10塊或以上就賺跑online#A"D6_+c7`*C'G
2.吾關;跑Online官方討論版-d3T/^ ^!}6_$b%o+[*u
3.我計過係1.4356倍;;不過吾知你地係咪;;
+l0[$d1i"z#T8I跑online4.花田最好洗
'@"{:i:f.s'B6l#t1^forum.talesrunner.com.hk5. 350萬tr有突少少跑online5p,J)[7c2I%s3o3C2c
6.253塊田 ; 126萬 跑online!s5z+`2r'\
7.睇你有幾多塊田;

頂部
x我係最乖x (ssko)
橙飛鞋

UID 449763
精華 0
積分 2462
帖子 2389
經驗 2462 點
讚賞 2 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 50
註冊 2011-7-29
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
來自 香港
狀態 離線
e+ 唔洗田 洗田阿太麻煩 又收得耐 有心機200田10分鐘都得-3- 不過有7次..

頂部
kymui
深藍拖

UID 361477
精華 0
積分 415
帖子 363
經驗 415 點
讚賞 7 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 30
註冊 2009-12-23
角色
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2011-8-16 03:14 資料 短消息 加為好友 添加 kymui 為MSN好友通過MSN和 kymui 交談 Yahoo!
1. 過往都有幾個實驗紀錄,證明洗田係賺定係蝕,唔知大家有冇?              賺-M$p$O;]/?$V"K
如果有既話唔該寫多D,我想知多少少                                                你去到咁上下會懶得收田個隻*H-\3V4u+K%d%o3b:l
2. 洗田關唔關幸運事?                                                                   我覺得唔關事(多數空裝光光收)forum.talesrunner.com.hk(~%e8Q/k ` D5}
3. 有冇人可以估算田既數目同TR既增長速度?                            (本人)243田收一次22~28萬左右(好似)補田>0~44萬跑Online官方討論版%O A9V9p8~9S9s+D-f
4. 洗田洗邊種田好(花田,瓜田,蘿蔔田?) s&p,e,q!W,N,o6S+L                向日花田
#J6`%`;t+K.e4J%y1P5. 你一個禮拜洗田可以洗到幾多TR?(估計)                                        一日6~7次算少(睇你想唔想收同埋玩咩eg洗經)
)o/E8B-`7A/i$G6. 你有幾多田?(唔知道D人通常有幾多田)                                          海灘農場(最大個個)4田咁放243(有一組3田)
3t/L4U$p6I;Wforum.talesrunner.com.hk7. 假設我以1千萬為目標,你認為要幾多田先可以夠洗完?                       睇你有冇心收~~多數去到400萬都人類極限懶得收田架喇

頂部
garywongw
邪神 - 版主

UID 450877
精華 0
積分 1688
帖子 1323
經驗 1688 點
讚賞 12 點
週年翡翠幣 0 枚
閱讀權限 80
註冊 2011-8-9
角色 TsZsHiNgArY
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
1. 賺 跑Online官方討論版9`+e:L5y;f0a+R8C ?)u,s
2. 唔關5G(\:K+S%M'~
3. 次次都差唔多forum.talesrunner.com.hk&S,J*e4^1r5o
4. 向日葵田
.L5] ]5h-c*M&Q+w#p(f7A跑online5. 如果認真洗 200m左右跑online2|7{;h:S%B)u1a"h9H
6. 2556m&y+h6~+o8U
7. 幾多田都夠..時間係問題

頂部