跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: [其他] 關於洗田既幾個問題
hcf852
紅飛鞋

UID 354820
精華 0
積分 1764
帖子 1412
經驗 1764 點
讚賞 17 點
答中 0 題
愛慕指數 0
Bid 0 Points
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 31
註冊 2009-10-25
角色 lcm853
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線

關於洗田既幾個問題

大家都知道跑有好多人都好有米,不過唔知係點樣得番泥嫁呢?
4c(Z$j!O!`'l9@跑Online官方討論版可能好多人都會諗到用招財工具,如貓/寶箱等等跑online'u:O*r L6n,d;I-i$F
forum.talesrunner.com.hk0x;m%Y.D"T0E i-V6J6E*_
仲有一個方法:洗田
%Q.G%I1y+X,Y/[/n;E.zforum.talesrunner.com.hk
%A+M+N(n4Kforum.talesrunner.com.hk我自己都想洗下田令自己變7位數字既富豪,(小弟好清貧,冇錢買點55),跑online!?1["i L2y%G;i
對窮人泥講係唯一既方法
4]8O1j%_0`1U6C跑online+A [)e-r4M5s)n-g
我支持洗田,因為:7p*\8L/r `9D-L1_
唔洗田                         洗田
$z)I$h.Y0T6_跑online低收入,低消費                 高收入 中消費(而且增值得好快)跑Online官方討論版5L.F-K%V5~&G
-b(\1e$})Z"['n-~;d
我有幾個問題想問:跑online*t;o-^&l;t!h(|(H3h n
1. 過往都有幾個實驗紀錄,證明洗田係賺定係蝕,唔知大家有冇?跑Online官方討論版%v!F'Q:\%l;u8B3s
如果有既話唔該寫多D,我想知多少少跑online4r$G)x#b#j)f;_'E)v,l5X/C
2. 洗田關唔關幸運事?
#W8`-A:C.v*W,~*N/}6[$D3. 有冇人可以估算田既數目同TR既增長速度?)Y#B'|1d2A!R#E4`
4. 洗田洗邊種田好(花田,瓜田,蘿蔔田?)跑online,B(s9~#a(m:y3]
5. 你一個禮拜洗田可以洗到幾多TR?(估計)跑online+g0x:m0d q
6. 你有幾多田?(唔知道D人通常有幾多田)1^ W+^+V%g%u
7. 假設我以1千萬為目標,你認為要幾多田先可以夠洗完?
/i*[8l%g"T*E;i跑online跑Online官方討論版2C-{8W1t(x9\"e2z;}
有TR先有錢買經樹-_-"
2S;j,X)o:J跑Online官方討論版跑online6b8j5{,P.d

:t;n$o7t"E3N1p4p跑online跑online"i5H0q-]&{-k ]8f2v5k,_
跑online A3\.j;x0v8b

頂部
hcf852
紅飛鞋

UID 354820
精華 0
積分 1764
帖子 1412
經驗 1764 點
讚賞 17 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 31
角色 lcm853
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
最終目標都係經樹55*z(F0g3Z5^
大家認為去到幾多田唔洗再買?

頂部
zoelcy (RitsuTainaka。)
橙波鞋
草壁鈴音。

UID 308990
精華 0
積分 694
帖子 737
經驗 694 點
讚賞 33 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 25
註冊 2009-2-21
角色 洛伊公主小姐
伴侶 黑道者
組織
物品 沒有物品
來自 ★`三千院家;'
狀態 離線
發表於 2011-8-16 01:24 資料 短消息 加為好友 添加 zoelcy 為MSN好友通過MSN和 zoelcy 交談

跑Online Facebook專頁
我想知你係唔係hcf1996=_="

BIGBANG ♥ TOP ♥ SeungRi
頂部
briankin1204
紅天使鞋

UID 450464
精華 0
積分 9492
帖子 6854
經驗 9492 點
讚賞 91 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 45
註冊 2011-8-5
角色 湘愛乂健x琳
伴侶
組織 CrImsoN
物品 4 件
殘舊的鎖匙x2活動忠實支持者x1占支持者x1
狀態 離線
1.洗田多數系賺+z"@$X5p0B*O$p*g
2.唔關..但有技術可以收多d大花
6u;\4^"@!u)x1T3.唔明..總知你玩幾下場就差唔多收得
(~;y(v&H"`3X5b(u$W4.花田(向日田系最賺得
&h,r4f;Y"r3z3I跑online5.1日40m3s7I:~:K-l;e4e&g
6.186

頂部
hcf852
紅飛鞋

UID 354820
精華 0
積分 1764
帖子 1412
經驗 1764 點
讚賞 17 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 31
角色 lcm853
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 zoelcy 於 2011-8-16 01:24 發表 跑Online官方討論版&s.i!v/j6x8T'L2u!@
我想知你係唔係hcf1996=_="

/g/U/b;l%@%Z4N跑Online官方討論版唔識尼個人forum.talesrunner.com.hk:r,x0l8G0O.l-k
仲有我冇禁早出世55

頂部
pajita
深藍魔鞋

UID 421201
精華 0
積分 8079
帖子 2800
經驗 5979 點
讚賞 67 點
答中 210 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 43
註冊 2011-1-1
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
260田 洗完一次賺55M左右 自己計下啦

頂部
keithchoi95
橙魔鞋

UID 432748
精華 1
積分 4707
帖子 3659
經驗 4587 點
讚賞 127 點
答中 12 題
愛慕指數 4
Bid 28 Points
回憶碎片 15 塊
閱讀權限 39
註冊 2011-3-22
角色 凍呵力多甜
伴侶 derekle2005
組織 紅魔鬼xMan
物品 52 件
阿貝爾的領巾x1紅色小丑印章x1橙色小丑印章x3黃色小丑印章x1綠色小丑印章x3
白色小丑印章x1
狀態 離線
太長5想睇LOL

頂部
籃色惡魔 (櫻滿集00)
罪惡王冠 - 版主

UID 446194
精華 0
積分 1728
帖子 1793
經驗 1728 點
讚賞 10 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 80
註冊 2011-6-27
角色 乂籃色惡魔乂
伴侶
組織 罪惡王冠
物品 沒有物品
來自 罪惡王冠
狀態 離線
我會買向日xdd^^

頂部
lucy5c12 (★雨;D`)
紅魔鞋
` 雨下大了;我變得迷茫了. ... . ...

UID 320517
精華 0
積分 4457
帖子 3965
經驗 4457 點
讚賞 59 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 38
註冊 2009-4-25
角色 乜我係人咩
伴侶
組織 ___`被無視×團™
物品 17 件
來自 - 來自雲媽媽的懷抱v3v;
狀態 離線
發表於 2011-8-16 02:02 資料 主頁 短消息 加為好友 添加 lucy5c12 為MSN好友通過MSN和 lucy5c12 交談 QQ ICQ 狀態 Yahoo!
我就得93田,每次賺10-20M之間'

`          地鐵中有十萬愛侶  並沒太多能溫馨八十歲(w)*.

頂部
樂極忘情.
綠波鞋

UID 451566
精華 0
積分 970
帖子 581
經驗 970 點
讚賞 37 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 27
註冊 2011-8-14
角色 樂極忘返
伴侶
組織 無限infinite
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2011-8-16 02:03 資料 短消息 加為好友 添加 樂極忘情. 為MSN好友通過MSN和 樂極忘情. 交談
有幾多買幾多.

頂部
NightCold (冷囝;懶囝)
-HaPPySmile* - 版主
我是好人 也是個壞人♥ ...

UID 449938
精華 0
積分 838
帖子 762
經驗 838 點
讚賞 13 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 80
註冊 2011-7-31
角色 夜飄冷v3v
伴侶
組織 火星恐怖組織:-)
物品 沒有物品
來自 我來自火星:-)
狀態 離線
發表於 2011-8-16 02:06 資料 主頁 短消息 加為好友 添加 NightCold 為MSN好友通過MSN和 NightCold 交談 Yahoo!
1.賺硬;只要買田高於10塊或以上就賺跑online;A-y0D'm1~&[4o
2.吾關;
&t4R-J5p6\/g+y8h9J5|跑Online官方討論版3.我計過係1.4356倍;;不過吾知你地係咪;;
;H3e.m+|"c/V.K5Rforum.talesrunner.com.hk4.花田最好洗%f/I!e$F0]:J)x/n
5. 350萬tr有突少少+W7m4B+L(_%R
6.253塊田 ; 126萬
:E r%]/_+n8z.h;w跑Online官方討論版7.睇你有幾多塊田;

頂部
x我係最乖x (ssko)
綠飛鞋

UID 449763
精華 0
積分 2462
帖子 2389
經驗 2462 點
讚賞 2 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 34
註冊 2011-7-29
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
來自 香港
狀態 離線
e+ 唔洗田 洗田阿太麻煩 又收得耐 有心機200田10分鐘都得-3- 不過有7次..

頂部
kymui
淺藍拖鞋

UID 361477
精華 0
積分 415
帖子 363
經驗 415 點
讚賞 7 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 21
註冊 2009-12-23
角色
伴侶
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
發表於 2011-8-16 03:14 資料 短消息 加為好友 添加 kymui 為MSN好友通過MSN和 kymui 交談 Yahoo!
1. 過往都有幾個實驗紀錄,證明洗田係賺定係蝕,唔知大家有冇?              賺跑online%a,{+k9\&l:U
如果有既話唔該寫多D,我想知多少少                                                你去到咁上下會懶得收田個隻
;~1b1i4s5v)Q9d7s;sforum.talesrunner.com.hk2. 洗田關唔關幸運事?                                                                   我覺得唔關事(多數空裝光光收)
8D0m1G"u#O3. 有冇人可以估算田既數目同TR既增長速度?                            (本人)243田收一次22~28萬左右(好似)補田>0~44萬跑Online官方討論版.w,t.U(]$V:K
4. 洗田洗邊種田好(花田,瓜田,蘿蔔田?) s&p,e,q!W,N,o6S+L                向日花田
0Z6}#@*W#U/~-T6L(p!c.^跑Online官方討論版5. 你一個禮拜洗田可以洗到幾多TR?(估計)                                        一日6~7次算少(睇你想唔想收同埋玩咩eg洗經)
E9k-Y#_*O*\跑Online官方討論版6. 你有幾多田?(唔知道D人通常有幾多田)                                          海灘農場(最大個個)4田咁放243(有一組3田)
Y3W9T(\*\0H跑online7. 假設我以1千萬為目標,你認為要幾多田先可以夠洗完?                       睇你有冇心收~~多數去到400萬都人類極限懶得收田架喇

頂部
garywongw
邪神 - 版主

UID 450877
精華 0
積分 1688
帖子 1323
經驗 1688 點
讚賞 12 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 80
註冊 2011-8-9
角色 TsZsHiNgArY
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
1. 賺 9a7q:}:t8J4u"I
2. 唔關
5N4I0J:@9L%F+Z%c跑online3. 次次都差唔多跑online6R8m-z5]'[3s/b,W9U
4. 向日葵田跑online+v'V%l#B1R4o7c6D"M
5. 如果認真洗 200m左右
;[&w;^+N `#h)X7|6. 255
)c+f:t%~,h*N-P#n,z b*Aforum.talesrunner.com.hk7. 幾多田都夠..時間係問題

頂部