跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: [閒聊] [教學] 教大家玩跑Online
FunGx神月
橙極速小飛鞋

UID 499296
精華 0
積分 20773
帖子 11517
經驗 20773 點
讚賞 291 點
答中 34 題
學分 0 分
Bid 17 Points
閱讀權限 53
註冊 2014-2-1
角色 幻影乂神月
伴侶
組織
物品 60 件
黑色小丑印章x1八週年雪姬物品x1八週年映雪物品x1初戀滋味棒x1
狀態 離線

又冇得敲鐘叫人幫拖
點解要同fd一樣玩pc?

頂部
`(♥)傷痛;$.
橙天使鞋
༼ っ ಥ ཀ ಥ ༽っ

UID 484224
精華 0
積分 10470
帖子 7361
經驗 10470 點
讚賞 95 點
答中 4 題
學分 0 分
Bid 0 Points
閱讀權限 46
註冊 2012-10-27
角色 情非得意v3v
伴侶
組織
物品 2 件
2013年復活蛋x1殘舊的鎖匙x1
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
回復 #18 Petelgeuse 的帖子

等緊樓主平民list

頂部
`(♥)傷痛;$.
橙天使鞋
༼ っ ಥ ཀ ಥ ༽っ

UID 484224
精華 0
積分 10470
帖子 7361
經驗 10470 點
讚賞 95 點
答中 4 題
學分 0 分
Bid 0 Points
閱讀權限 46
註冊 2012-10-27
角色 情非得意v3v
伴侶
組織
物品 2 件
2013年復活蛋x1殘舊的鎖匙x1
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
因為佢地冇ps4

頂部
ASD64
紅閃電小飛鞋

UID 5236
精華 0
積分 33602
帖子 11568
經驗 33602 點
讚賞 531 點
答中 20 題
學分 0 分
Bid 46 Points
閱讀權限 59
註冊 2006-8-12
角色 ASD63
伴侶 沉默的大中天
組織 花火
物品 43 件
天藍貓眼石x1殷紫橄欖石x1緋紅尖晶石x1湛藍水晶石x1星鑽方柱石x1
月光藍柱石x1蒼穹天青石x1
狀態 離線
買完電腦同moon係時候要講吓電莖產品

用電腦玩跑最重要嘅唔係Keyboard而係張櫈, 小妹推介嘅係ThunderX3 RC3 HEX GAMING CHAIR
呢張櫈除咗有齊主流電莖椅嘅功能之外, 更重要嘅係有RGB燈!
有RGB燈之下玩任何遊戲都會更加集中, 喺Rainbow League打Ranking就會得心應手

講完櫈講keyboard mouse
識貨當然係揀返羅記啲嘢, POWERPLAY mouse pad加上隻G903無線充電mouse, 配合埋G910 RGB機械式遊戲鍵盤
3樣嘢都有信仰燈, 開著晒嚟玩跑Online都好難會差過其他對手

Last but not least當然要買個軚盤set, 而我會推薦用G920 DRIVING FORCE
你可能會問暢遊跑Online點解需要軚盤 , 但其實我哋需要嘅只係個油門
只要set踩咗油門做「跳」掣, 就可以喺不足6秒間成功落地

List 如下:
電莖椅: ThunderX3 RC3 HEX GAMING CHAIR $2180
電莖墊: AKRacing FLOOR MAP $280
電莖滑鼠: Logitech G903 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse $1299
電莖滑鼠墊: Logitech G640 Large Cloth Gaming Mouse Pad $999
電莖鍵盤: Logitech G910 RGB MECHANICAL GAMING KEYBOARD $1599
電莖鍵盤墊: Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad $360
電莖軚盤: Logitech G920 DRIVING FORCE $3299
= $10016

PS: 如果覺得都係唔夠RGB燈可以考慮飛利浦嘅RGB LightStrip Plus
可以跟據係電腦畫面自動轉色, 兩米大約 $600

頂部
ASD64
紅閃電小飛鞋

UID 5236
精華 0
積分 33602
帖子 11568
經驗 33602 點
讚賞 531 點
答中 20 題
學分 0 分
Bid 46 Points
閱讀權限 59
註冊 2006-8-12
角色 ASD63
伴侶 沉默的大中天
組織 花火
物品 43 件
天藍貓眼石x1殷紫橄欖石x1緋紅尖晶石x1湛藍水晶石x1星鑽方柱石x1
月光藍柱石x1蒼穹天青石x1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 人民公敵 於 15/4/19 03:51 發表
GTR 火牛都冇 識唔識搞機架

sorry遲咗覆
希望依位會員搞清楚呢個係認真post嚟
唔想推介啲會爆炸嘅火牛俾人用

頂部