不知不覺 不只感謝 - Nothing's Gonna Change My Love For You - 論壇活動專區 - 跑Online官方討論版 - Powered by Discuz!
跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

Shy;$ (WSY - 531ツ)
橙極速小飛鞋
ASHIN&MONSTER(శωశ) ... ...

UID 493152
精華 0
積分 21031
帖子 12703
經驗 21031 點
讚賞 814 點
答中 42 題
學分 0 分
Bid 200 Points
閱讀權限 53
註冊 2013-6-9
角色 執著ouo
伴侶 Kiki守護神
組織 反而帶走屬於我的溫柔..
物品 113 件
初戀滋味棒x2與兔兔共度中秋x1
來自 我只賭一次別讓我輸..
狀態 離線

不知不覺 不只感謝

//跌入回憶的任意門//
2017無錯係無既我懶吹咩!!!!!(巴
無錯2016之後大部分帖都係晒子版 原因你同我都懂的
其實原本要打既野應該都已經係13:14個陣已經sd左比你睇(好似係)
但係無留意到跑壇有依個區個陣既我係lunch time 3點幾先發現到有依個區我吊⋯啦⋯(黑色月亮emoji)
姐係又迫我同你表白多次姐人地我會shy(巴)
咁借住依個帖打返我講既仲有好多好多野想同你講個堆野啦
你同我講 我係同你識左最耐既網友
我何嘗又唔係(好似有件但我地今日忘記左佢先)
識左你六年 好似年年對你既稱呼都唔同
什麼男人琪丫manki丫anna丫長腿丫<(好似唔係我叫先依個)
老娘我先唔會羨慕你又瘦又令女又有長腿呢哼\口/
次次諗起想當年既小圈子到一齊走團再一齊開左十打(Tender) 都好似發緊夢 諗返起都會好想笑出黎
就好似命運叫我地咁做咁樣(不過都要多謝命運兄無點條黑路比我地行)
由當初根本唔會諗住會見到網友既我地 去到定期一聚 雖然出席既人越黎越少 但係唔變既係仲有我地(次次都會諗起條現充狗洛克人0605我吊)

我想講 我想講 我想講
其實我上年會少左出團聚
係因為我上半年個人都好灰 我知道大家都會有自己既圈子會有自己既路要行
所以一定會少左好多好多團聚所以我用左逃避黎去解決自己灰既問題
好唔容易走左出黎既時候 換黎既就係真係大家散到差唔到7788(又要灰了)(唔係)
但係我好想多謝 係我回頭望返既時侯 仍然有你同kiki係到

520依幾個數字帶比我既意義唔止係我愛你仲係代表到你生日既數字
「而我的自傳裡曾經有你 沒有遺憾的詩句 詩句裡充滿感激」
LOVE YOU MY BB MY DEAR MaN琪子

P.S 既然大家都退左跑我就懶得再搵跑圖加落黎LOL(巴)

//如果我們不曾相遇//

//真係真係好題外話//
話說今次下定決心退跑 係因為係月頭我諗緊買唔買飛去睇五月天既時候
我心中第一個念頭竟然係 張飛夠我買張3000點
竟然會用偶像同一個遊戲去比較我實在係覺得我太有病了LOL
所以最後都係又下定決心退跑 雖然唔知今次會幾耐 但係我會希望玩返就唔好再咁癲LOL

本帖最近評分記錄
h0h0 2018-5-20 21:59 讚賞 +2 精品文章
霸氣琪ovo 2018-5-20 20:32 讚賞 +3 角色我係儀0v0 伴侶MaN琪
`桶♥ 2018-5-20 20:18 讚賞 +3 執子520♥!! btw張飛夠我買張3000點 笑左XD ...

頂部
霸氣琪ovo
黃月神翼靴子

UID 485113
精華 0
積分 63595
帖子 46329
經驗 63595 點
讚賞 1710 點
答中 32 題
學分 0 分
Bid 119 Points
閱讀權限 68
註冊 2012-11-14
角色 MaN琪
伴侶 我係儀0v0
組織 Tender
物品 72 件
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
WU LOVE U ~~~~
考完試嚟見下啦<3
你已經唔知講咗幾多次退跑 我聽咗無十次都有廿次XDDD
((等我都入去啲舊POST懷舊下先XDDD

本帖最近評分記錄
Shy;$ 2018-5-21 13:14 讚賞 +2 遲一日既HBD LOVE YOU❤️
頂部
h0h0 (ฅ•ω•ฅ)
深藍太陽翼靴子

UID 347817
精華 0
積分 135144
帖子 77564
經驗 135144 點
讚賞 4308 點
答中 14 題
學分 0 分
Bid 97 Points
閱讀權限 78
註冊 2009-8-31
角色 andyandychan
伴侶 夏日乂小草
組織 青頭club
物品 213 件
殘舊的鎖匙x14星鑽方柱石x1緋紅尖晶石x1殷紫橄欖石x1天藍貓眼石x1
湛藍水晶石x1月光藍柱石x1蒼穹天青石x1
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
執子 MANKI
520快樂~

按下圖進入
-'ヾ     (Y)ND'FUNG SHOP[技術 升壇 代領公會黑翼 另有其他服務]ˇ²™(!)

頂部
寶唄琪(k)`
黃月神翼靴子

UID 377919
精華 1
積分 66394
帖子 38776
經驗 66394 點
讚賞 1323 點
答中 104 題
學分 0 分
Bid 1011 Points
閱讀權限 68
註冊 2010-4-26
角色 琪琪守護神
伴侶 worlder
組織
物品 等待更新
狀態 離線
但係我好想多謝 係我回頭望返既時侯 仍然有你同kiki係到

咦有我名!

BTW HBD MANKI~~ LAST 1MIN!

本帖最近評分記錄
霸氣琪ovo 2018-5-22 00:39 讚賞 +1 LAST MIN XDDDD
頂部
h0h0 (ฅ•ω•ฅ)
深藍太陽翼靴子

UID 347817
精華 0
積分 135144
帖子 77564
經驗 135144 點
讚賞 4308 點
答中 14 題
學分 0 分
Bid 97 Points
閱讀權限 78
註冊 2009-8-31
角色 andyandychan
伴侶 夏日乂小草
組織 青頭club
物品 213 件
殘舊的鎖匙x14星鑽方柱石x1緋紅尖晶石x1殷紫橄欖石x1天藍貓眼石x1
湛藍水晶石x1月光藍柱石x1蒼穹天青石x1
狀態 離線
Manki happy belated birthday!!!!!

本帖最近評分記錄
霸氣琪ovo 2018-5-21 12:58 讚賞 +3 感謝分享!

按下圖進入
-'ヾ     (Y)ND'FUNG SHOP[技術 升壇 代領公會黑翼 另有其他服務]ˇ²™(!)

頂部