跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: [遊戲問題] STEAM既FM17又關跑online外掛事???
steven (大天龍)
鬼城 - 版主

UID 12485
精華 1
積分 3452
帖子 263
經驗 3452 點
讚賞 13 點
答中 0 題
學分 0 分
Bid 0 Points
閱讀權限 85
註冊 2006-10-3
角色 光光
伴侶
組織 十一年死老鬼
物品 2 件
Facebookx1懷舊黑木材x1
來自 何良馬房馬匹
狀態 離線

STEAM既FM17又關跑online外掛事???

話說小弟開跑之前玩緊STEAM出既football manager 2017順手開埋網上既輔助系統(見圖所示)

由於開跑之後會彈哂d野走,我隻fm2017都一樣被強制關閉,都係入到game先玩得,然後去到岩岩3點15分你彈我出game再話我用外掛?我真係唔了解STEAM既遊戲同跑係咩系統上有咩出入而導致封我帳。

後補7-5-2017 2點正 又被封帳,連game都無開,開spotify同 blackboard都當外掛?

查看積分策略說明
附件

沈大師心法:寧吉倉 勿同船!本多終勝
頂部