跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

標題: 技術/攻略區 關於"有bug加入註釋"措施的再次諮詢
阿望
官方版主

UID 9714
精華 0
積分 38588
帖子 12193
經驗 37058 點
讚賞 1482 點
答中 153 題
愛慕指數 0
Bid 12 Points
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 150
註冊 2006-9-10
角色 阿望
伴侶
組織
物品 109 件
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 好野要分享 於 2012-11-4 17:30 發表 跑Online官方討論版;r&?8z/j$R+e t
forum.talesrunner.com.hk C1p _8I&l
偽裝dj 你又點用肉眼睇呢?

跑Online官方討論版#G*b!t(s2T1w#T.z)_4{&V
用外掛一定有跡可尋
,n4W;v8W6f8L/]6\跑online好難無破綻5v-N:H8J(A!Z"r9]4]%n9|
如果可以做到零破綻 我相信個人都不需要用外掛了

頂部
ML2
綠極速小飛鞋
天使小ML~

UID 102317
精華 0
積分 25321
帖子 11735
經驗 22951 點
讚賞 1004 點
答中 237 題
愛慕指數 0
Bid 285 Points
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 55
註冊 2007-7-19
角色 ML22222222
伴侶 龍兄是我
組織
物品 88 件
狀態 離線
發表於 2012-11-4 17:34 資料 主頁 短消息 加為好友 添加 ML2 為MSN好友通過MSN和 ML2 交談

跑Online Facebook專頁

QUOTE:
原帖由 阿望 於 2012-11-4 05:04 PM 發表
!q'A2e5u1s!})t-p跑online
)~!z*X)f#N$Y#u4\/h9G你那問題完全離題 我先pm你
4_#M)U+~#U$B;h跑online你想像下如果可以轉貼+講一兩句野就可以開post, 技討會不會淪為呃分天堂?9b&]$i(l6J;k8C
轉貼也不是不好, 只是不想被人濫用
z;G$f%V.A*};i"B,Vforum.talesrunner.com.hk遲點會試開個影片集合post 收集有用的片 ...

-Q&J,s,D%g3a.M8K$["F8{
又係影片集合?之前都有版主想做,但最後都不了了之%s1O0o8J&Y Y!r
仲有每個人都好主觀,可能你覺得有技術/有技巧,但唔代表其他玩家覺得有.K%C4G0^ s
另外如果2個玩家放既片既場地一樣,時間都係差誤?<0.3S,但你只係放某一個玩家既片,係果個玩家立場會係覺得你話佢個技術未夠好~~forum.talesrunner.com.hk f9D!m;C!a)A%`,J4s
同埋你叫人加入有bug加入註釋真係會另部份玩家不滿,好似丁場飛街咁,我相信8成玩家都有用過,但如果咁都要加入有bug加入註釋,係令到拍片以至睇片既玩家不安2a"K0`0|$d8I
如果post一條片都咁多限制,明明只係小技巧,但又要玩家承認自己用bug,咁拍黎都冇用~_~跑Online官方討論版3?,r2}6B+b!P.p;r.a
正如好似政府要求新界村屋業主自行申報僭建咁,人地間屋一早已經係度,咁耐先叫人清,仲要人地自行申報0H2i o9f1O!}
而家係版主要求玩家自行申報技術片有bug咁,人地條片一早已經係度,咁耐先叫人話唔用得,仲要人地自行申報,咁你同政府同保皇黨有咩分別
&a/Q,X"i0[8r(z
0|.l/\2^"e9V1v%?跑Online官方討論版ps:我只係路過,言重了,本身好小入技討~_~

頂部
好帖推介:【長期更新 / 創意搞作】最新:騎士團限定《冒險頻道》 作者:迷路小貓
waiwai38
紫魔鞋
Dipsy❤

UID 244069
精華 0
積分 8582
帖子 3849
經驗 8222 點
讚賞 89 點
答中 36 題
愛慕指數 0
Bid 0 Points
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 44
註冊 2008-5-23
角色 waiwai38
伴侶 鬼清
組織 傳說中的星球
物品 55 件
醒來的白雪公主x12014紳士兔子帽x1奔出滿Fun橙色碎片x12013年復活蛋x1
來自 〞♥未被發現的一個星球:-* ... ...
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
回復 #39 ML2 的帖子

咁你同政府同保皇黨有咩分別2b$}:b2g!u5\
笑了

頂部
阿望
官方版主

UID 9714
精華 0
積分 38588
帖子 12193
經驗 37058 點
讚賞 1482 點
答中 153 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 150
角色 阿望
伴侶
組織
物品 109 件
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 好野要分享 於 2012-11-4 17:34 發表
:{8^6y9H6w/\!`$D4s跑Online官方討論版難聽D講2H:a*H-k0u.v'E!s/@*F
連人體都比人懷疑係外掛咁耐
#`$Y*w/B/E$a*D你點判斷呀?

)Q:p#G:e"_*pforum.talesrunner.com.hk雖然好多人有懷疑(包括我)
9W6j8T2\/c'd跑online不過未有人可以提出確切證據證明他有用外掛跑online$U7}.J7p:T#S
所以不會當是外掛

頂部
阿望
官方版主

UID 9714
精華 0
積分 38588
帖子 12193
經驗 37058 點
讚賞 1482 點
答中 153 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 150
角色 阿望
伴侶
組織
物品 109 件
狀態 離線
回復 #44 好野要分享 的帖子

講真 你不用擔心我判斷外掛的能力
9F4T f#q3Q y1E3o0T5b跑Online官方討論版第一條片基本上可以肯定是用了外掛的了
)X"U+q'R(X4s8h未有紅氣動作 亂dj 中電 1:46 ?? 不看氣條都估到啦
)F5q&H7P/f7{0W)F8W第二條就無用掛, 有紅氣, 1:48

頂部
@kb跑人 (煦)
深藍天使鞋
五年中手的生涯

UID 296137
精華 0
積分 16269
帖子 18944
經驗 16269 點
讚賞 665 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 50
註冊 2008-12-22
角色 kb跑人
伴侶
組織
物品 38 件
阿里巴巴勳章x13週年生日勳章x1我要騎乘!x1賤兔小丑勳章x2夏水戰
夏日戰x1擊敗版主之証x1抵抗邪惡的證書x1殘舊的鎖匙x20惡魔勳章x1
狀態 離線
發表於 2012-11-4 18:13 資料 短消息 加為好友 添加 @kb跑人 為MSN好友通過MSN和 @kb跑人 交談
幾多歲呀...跑online.n2^#`!a#|!d:@&Y.O
文章,唔係指文字...跑online)R2h%t"J'{!Q5w%v
一篇文章所包含的仲有圖片、圖表,甚至影片
5p!l7R#K(_7u&k再講一個論壇內,發得係個帖既就係文章內容跑Online官方討論版5`-F9L*|)R9f

8b/P9~5f2^,B C9L跑online媽的,一路將議題極端化甚至政治化
7|;l(\0D'u;G就咁睇上去BUG最少都分4種2b+\*f6F&M2d9j
官方允許使用的BUG 大部份玩家接受的BUG 具有爭議性BUG 官方表明禁止之BUG
9D%`7G5Z2@forum.talesrunner.com.hk跑online5T6U2X8p5w-H
其實大家咁認真政治法律化哂D問題其實咪又係戇居跑online4|8R$p'N-e8k5|
香港解釋法律不嬲係呀爺。跑online(z4L4z5F c
對條問有問題既話,咪問官方。跑online1},L \1G5G#{
版主解釋左,又話佢講哂,咁你問黎為咩
)y2q6u#V&Q*_'d跑online好心睇下跑成隻GAME,咪咁複雜forum.talesrunner.com.hk8|7h4B1S!E&[4f2}5m3i&L;r
一向都有寫所有爭議,戲谷保留最終決定權

按圖入內~[SHOP]民間交易區專業品牌
頂部
@kb跑人 (煦)
深藍天使鞋
五年中手的生涯

UID 296137
精華 0
積分 16269
帖子 18944
經驗 16269 點
讚賞 665 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 50
角色 kb跑人
伴侶
組織
物品 38 件
阿里巴巴勳章x13週年生日勳章x1我要騎乘!x1賤兔小丑勳章x2夏水戰
夏日戰x1擊敗版主之証x1抵抗邪惡的證書x1殘舊的鎖匙x20惡魔勳章x1
狀態 離線
發表於 2012-11-4 18:20 資料 短消息 加為好友 添加 @kb跑人 為MSN好友通過MSN和 @kb跑人 交談

QUOTE:
原帖由 好野要分享 於 2012-11-4 18:14 發表
0z5K3n3h)x,h U:J跑online
-}!|!y(n&t跑onlinebug加唔加入註釋forum.talesrunner.com.hk {&O0M6M4{"t-s6u7j
本來既原因就係講緊阿望自己1個人既主觀問題 標籤人地
0n B#i)n'X(_+[你唔覺0秒爆 係bug 阿望覺forum.talesrunner.com.hk8})w8N+L'{+l4w

-u3P;r/L2d6K!y%`!h5i/N跑online呢個唔係問題所在?_?
4b/["h8e:J*L"R跑online宜加唔燧講緊大家同版主主觀同客觀問題?_? ...

8A P,k!S$A)o6o/p-Z'gforum.talesrunner.com.hk客觀黎講0秒爆係BUG,正常遊戲情況下做唔到
*[4S;f)S1J%?5}客觀黎講反車反石不是BUG,因為這是著地沖刺的其中一環forum.talesrunner.com.hk%U6D,z5B o,W,t,[
SO不嬲都唔係講緊講緊大家同版主主觀同客觀問題/l5X'Y6y*g3?1|1i r9x&y
而係客觀事實VS玩家主觀

頂部
@kb跑人 (煦)
深藍天使鞋
五年中手的生涯

UID 296137
精華 0
積分 16269
帖子 18944
經驗 16269 點
讚賞 665 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 50
角色 kb跑人
伴侶
組織
物品 38 件
狀態 離線
發表於 2012-11-4 18:21 資料 短消息 加為好友 添加 @kb跑人 為MSN好友通過MSN和 @kb跑人 交談

QUOTE:
原帖由 好野要分享 於 2012-11-4 18:16 發表
(x4^4~,t$j8F跑onlineforum.talesrunner.com.hk7P"L/N(e:V+U
跑online3K'^%C(G(X;q%d/t
你試下問客服 可唔可以用 bug 你睇下佢點答?

跑online&g&r8y*i'N8Z1~
呢位同學你真係唔做功課
!B7Y,w4W&n1r1|forum.talesrunner.com.hk跑ONLINE史上唯一一個官方允許使用的BUG就係DJ

頂部
@kb跑人 (煦)
深藍天使鞋
五年中手的生涯

UID 296137
精華 0
積分 16269
帖子 18944
經驗 16269 點
讚賞 665 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 50
角色 kb跑人
伴侶
組織
物品 38 件
狀態 離線
發表於 2012-11-4 18:35 資料 短消息 加為好友 添加 @kb跑人 為MSN好友通過MSN和 @kb跑人 交談

QUOTE:
原帖由 好野要分享 於 2012-11-4 18:22 發表
5F*v!n$M)_/T跑Online官方討論版
+@8\)[1{4a跑online拿 呢句我唔認同跑online3J7q.G%S'c-}8i&n3[
3車過既時候 唔係應該所有企中間既人都要死?.t0n#G&a5K/C:u
唔係bug?
8u!N K%U.W0O5?跑Online官方討論版跑Online官方討論版&|0G4U4{.n&|%g4q*A
你明我想帶出D乜未?跑Online官方討論版-i:i4A,[#K2O
主觀與客觀

跑online.b2l-H ]3v;p
唉...一向都冇話企中間既人一定要死
2k!h4U%n3U5R3o你跳得過架車咪得跑online)Q2j4{3U-?/X;r
成個反車流程,撞落舊石,角色硬直,比石推高,天花都冇SET高度係車頂,成個個程無任何問題forum.talesrunner.com.hk&A0H.x&B-| O6^
跑的確設定左石係可以推郁角色,SO唔係BUG跑online8};B(m9i1v
7H!C(Z/}/X:R0Y/n(x
仲有#24個問題
G,Y2V8W/k%X8c'N跑online我冇諗過自己要解個句「官方認可使用的BUG」咁可悲跑online!v7X/x/n3r6A
DJ早期係係BUG>官方認可使用DJ>官方認可使用的BUG>DJ
*S8P g(P;b3C認可左,係這一刻就唔會再叫BUG
!_-M+|)Z-~)\佢最早時的確係BUG。我用「官方認可使用的BUG」的為左讓人容易比較
0K/z*E7W,a+C1k)Q2q/_ANYWAY睇黎係我表達唔清
+h6f(x:f(\*Q跑online順便講埋,新法律唔會影響到舊判決,無論點都好,DJ唔會再變番做BUG
"s"j6p"@9_3G!c&@forum.talesrunner.com.hk跑online6]%\4T7d*B'm(s2s
跑online9h0M!X1K.J.?-^%S0x

QUOTE:
原帖由 好野要分享 於 2012-11-4 18:23 發表
/K!M8t&s7X跑online
$T'B1X8c.e9b7_/e跑online你睇下你#24 最後3句講左D乜

頂部
馬高` 
*幻想世界﹏- - 版主

UID 465693
精華 1
積分 18999
帖子 10621
經驗 18999 點
讚賞 1160 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 85
註冊 2011-12-31
角色 l0vEy0u200
伴侶 幻vbv
組織
物品 48 件
八週年小丑仔蛋糕x1甲蟲勳章x1白色小丑紀念印章x1潮流白木材x3擊敗版主之証x1
火之國的貢獻x1凡賽堤的徽章x1六週年SUPER生日帽x1布拉基的徽章x1冰之國的貢獻x1
來自  *幻想世界﹏-
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 好野要分享 於 2012-11-4 18:14 發表
'q/V)a.K,M9S/`!S'H(k)h0z&M'e&X
bug加唔加入註釋
"Q6T*M:b9J'n4b跑Online官方討論版本來既原因就係講緊阿望自己1個人既主觀問題 標籤人地
6W5{:W9y9x,k9X跑Online官方討論版你唔覺0秒爆 係bug 阿望覺
9m$j(Z,`6G跑online8H.F&_5I9d+~7E/t
呢個唔係問題所在?_?跑Online官方討論版*B2S8G8T-D%@&F/h3A
宜加唔燧講緊大家同版主主觀同客觀問題?_? ...

5a4W0k3w4\5q)n$|
我指既離題 係 #31 ~ #33 #37 ~ #38 #40 ~ #45

頂部
♀Umi♂ (`小熊 X3)
紫飛鞋
`Cynthia@Super [>w<]v

UID 339674
精華 0
積分 3946
帖子 2825
經驗 3946 點
讚賞 38 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 37
註冊 2009-7-31
角色 小熊座一Umi
伴侶 JK8620
組織 超級"SuPeR
物品 18 件
星Go包!x1活動忠實支持者x1奔出滿Fun紅色碎片x1奔出滿Fun橙色碎片x1奔出滿Fun黃色碎片x1

來自 Happy Swing~(00)v
狀態 離線
回復 #56 好野要分享 的帖子

其實睇左咁多回覆, 你只不過係針對阿望對bug既判斷...跑Online官方討論版3U)T5M-H+c(e
如果你有咁多不滿, 做咩唔提出建議, 而係到嘈...7h6n7T"a9|(~1O$H9?:K
你又唔提出建議咁又有咩用?forum.talesrunner.com.hk"K!}'E4K;x3z
阿望被人簡做版主咁一定有佢做到既理由, 官方應該想改善技討先會有呢D諮詢...
&}7?(I-I&]跑Online官方討論版加上上次既諮詢有玩家反映先會有咁既措施, 你個時又唔講, 到依家先嘈?!跑online;a0[/]8};x0H7g)O
你咁多意見, 又做唔到版主, 就話呢樣個樣, 一味只係攻擊阿望, 咁會解決到呢個問題咩?

頂部
馬高` 

UID 465693
精華 1
積分 18999
帖子 10621
經驗 18999 點
讚賞 1160 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 85
伴侶 幻vbv
組織
物品 48 件
八週年小丑仔蛋糕x1甲蟲勳章x1白色小丑紀念印章x1潮流白木材x3擊敗版主之証x1
火之國的貢獻x1凡賽堤的徽章x1六週年SUPER生日帽x1布拉基的徽章x1冰之國的貢獻x1
來自  *幻想世界﹏-
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 好野要分享 於 2012-11-4 18:47 發表
;l0]"P.f;L-{&l$`8G跑online你要執正字一定要講"bug" 好囉我宜加講緊bug 唔講外掛
!_4z7E.G#U4d>>我仍然想講主觀同客觀既問題<<#{"h.i0s+`1t
3o0^-m+@:Y2~ @8s#S4}%m7c
不過我唔知版主一年會諮詢幾多次'X"[*y-A&F7_)j.I2m
假若有一日 "高級bug"被當做外掛
m1a'_1I0k:Uforum.talesrunner.com.hk就唔會再有關於外掛判斷問題既諮詢
8l9f"H-O!s!Q9I8w;i0q5p(e跑online因為版主對自己判斷有絕對信心
&I3A'B.s4`你唔搞強權 強權仍然會黎搞你 他朝一日既問題

3m!w(G"S$m4s#L'_6E)C1@)l
forum.talesrunner.com.hk-l'n2b8@*x3C6r
那些高級BUG是指什麼?8j%}&q0F$T8r
我諗 阿望 亦唔會亂咁黎既。0~+X/s"A6m&{
您唔好當 個官方版主 係傻 / 戇直直。forum.talesrunner.com.hk7q2h-S N7z:z:_

9U4?!c'x&z-Q跑online你所假設既野 如果係 他朝一日 發生,%d)N:v6o)v.X(l
自然會有 會員 反映 / 表態。8l"Y(D+o5C&?
跑online'I'v9c-^2s8e5s(J%_7E:J
版主對於自己判斷 堅持己見,跑online9R b/a+n3f:l7O5U
而 唔理會 / 唔顧及 會員既意見 / 感受,跑Online官方討論版+\"q,h:e.~
會員亦自然 唔會再喜歡 該版主 以及 該討論區,
8P8O,c)w*B7P只會 與其管治荒廢的版主 + 不討人喜歡的 技術/攻略區 共同滅亡,
-@&O$d5@0j%Wforum.talesrunner.com.hk無人會再 喜歡 您所講 假若那一天 的 技術/攻略區 而 發帖 / 拍片。
跑online1m5@2?*L9N9d.~

;z'f%c,Y:?(I3r(H跑Online官方討論版
7{0D8P/T.o4z4?跑Online官方討論版[ 本帖最後由 馬高`  於 2012-11-4 21:06 編輯 ]

頂部
好帖推介:【長期更新 / 創意搞作】最新:騎士團限定《冒險頻道》 作者:迷路小貓
馬高` 

UID 465693
精華 1
積分 18999
帖子 10621
經驗 18999 點
讚賞 1160 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 85
伴侶 幻vbv
組織
物品 48 件
來自  *幻想世界﹏-
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 好野要分享 於 2012-11-4 21:06 發表 forum.talesrunner.com.hk:Q/i8r)A8~0t7B*|3r3N
跑online-F8r(b!Y$H N$h8w
0秒爆 改帖唔係亂黎?
1J7P'D:f#u:T.J2{跑online無人諗過佢連0秒爆都計bug
#R1L&N6L2p/jforum.talesrunner.com.hk無人諗過佢會改帖

;F9\'f&P9{(~4Z*iam i right?
!h0i1J.h$w7K0m)l!gforum.talesrunner.com.hk
+_0@(f5t'ebug 可能扣分 同鎖帖 我唔知阿望會改個版規改成點
.c2q-A)^2c!J2Jforum.talesrunner.com.hk但外掛的話 宜加已經係禁言處理8G W6j9g9Z/n/N1{
禁左言你點反映你既不滿呢?
#`5B!Z1\6H+U,T | q9c9v跑Online官方討論版去到外掛與技術交界跑online6x$v+}1F;~ S
人體係1個例子 icegiant 係第2個例子跑Online官方討論版(h+@,o5U2X/E7?)e
又點判斷?
9r/q'R's-].J;t!{,_&V$M跑online2g:k,d)G!g"\)~ R
我無話佢唔理我地感受
5f:p x,z7i;m4^&i1K8|每人表達方法都唔同+Y/`*u5p5l7r+Y
我鐘意行偏激路線 thats all

6K T5e*e/f%a'M
'q.l+Q*_'R3C%e$A跑online0秒爆 改帖 的確佢係無必要改帖標明,(我係最早個個講v_v)跑online,e1f%[(~0U(o$S(e.`1r
佢事後都開番呢個帖檢討番啦,
!G1H+c#E x3X#b跑online係~佢可能做錯左,
:n'D:B3G9f6z跑online但唔洗怪佢嫁,
!w'i%[7|6R)\forum.talesrunner.com.hk佢都係人黎姐,跑Online官方討論版4{)i.J;R-?.|#[
人總會有錯。
'P:Z"X$Y1S!W!P4Y4l*r
$w1p8B-F.N
事實我好早同阿望講過,
7V9n2w#@5\forum.talesrunner.com.hk技討 係無明確 影片版規的,!V O+I2i9^,S;{"I6X
(如:官方討論區有壇規一樣)跑online/f0F2m!{+t5R
所以個d扣分規條,
2y0~#K&^6B8J2Z係唔清楚 、 唔全面。跑online2U1k+V2@']9O'A.R1Q
我曾經問過 點解官方唔訂立一套影片準則介定所有bug / 外掛 / 技巧,(點樣扣分、扣分理由等等處理方法)forum.talesrunner.com.hk"w6Q8b/~*v9H)r#c2M"k
阿望話 官方管理員 指派得 阿望 做版主,/D0{0U!D$Y!v!O-U
就不必操勞 官方管理員 等等‧‧‧理由
0S!?:]0W5^#X;e跑Online官方討論版(個個帖255左,意思可能有偏差)*如果有得睇番就好=_=

+w8d1s3X'u3^2]9S2^"U/J5b/N![

-R9Q!o3D7z1M(I[ 本帖最後由 馬高`  於 2012-11-4 21:26 編輯 ]

頂部
馬高` 

UID 465693
精華 1
積分 18999
帖子 10621
經驗 18999 點
讚賞 1160 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 85
伴侶 幻vbv
組織
物品 48 件
來自  *幻想世界﹏-
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 好野要分享 於 2012-11-4 21:34 發表
2u){9~5^"o-g(G2Z就係因為所有野都用呀望自己1個既判斷
%U3@.W#r.C$M跑online先會有今次0秒爆=bug既鬧劇forum.talesrunner.com.hk#E3g5T+B&{-`8P3^
改帖主流意見係點有眼睇 唔多講+S2u;x:c+M'E8X:M4p8V
跑online7E,i5f-b.b"\,Z3S
所有野都係基於阿望一人判斷之上
&X q.U:e-i)S8[跑online你講得岩呀跑Online官方討論版7Q B#C1^$a:g
佢都係人 一定有誤判
-F7q%g'x#h"Bforum.talesrunner.com.hk誤判咁點?
(v,_3p4C&m"\跑online
1U6f)t/}!`4W9x+|跑Online官方討論版宜加我唔係問緊佢點判斷?(f#d'G:F1u(}*l.R
唔挑戰得既版主 同ML講既政府保皇有乜分別
5a1X7`"k)l9o"a
"z)W8j8E/n&?+_5~跑online~(開始離題區)~forum.talesrunner.com.hk!a6s7m/@7})k0W H%j
外掛又點計呀跑Online官方討論版$~6x:p;x-O"b6y
你話直接沖終點我就可以分得到8N2a7l)R3c'N7g1H'c
偽裝dj呢?
&E9p9u-q6~+~4V2V5p2W跑online假dj真外掛呢?
&?+B+},M"}1c*n9f)Z2E x跑online

;y!a5G5t&C+|6k$m8o跑Online官方討論版呢堆野應該問番 官方管理員 / 官方。forum.talesrunner.com.hk3a6d7w3K4O"e5^.} Y
問我都無用v_v
-?'C(a9g:n:Q,y)R9]跑Online官方討論版我又唔係遊戲代理 / 個方面既專家v_v

頂部
ianfunghk (Luck~)
頭文字DJ - 版主
點DJ?你用文字寫到你點行路嗎? . ...

UID 83160
精華 0
積分 7136
帖子 5610
經驗 7136 點
讚賞 215 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 85
註冊 2007-6-18
角色 人體飄移
伴侶
組織
物品 1 件
專業討論區會員x1
來自 香港
狀態 離線
回復 #51 @kb跑人 的帖子

可能你睇留左我係話曾經+聽人講過跑online+m#]5j.r(B1\2g'n2j8w y/y
明顯唔係我本人現在既立場啦
+x'Q/B+S1D"C跑online我估你睇留左以為我反對版主啦forum.talesrunner.com.hk*}$X#z1c#i
錯啦,我只係想佢中性D
5T7R;\){1q5o1l
&U$w*e.}.a,`.v,^8W跑online其實我既建議我覺得幾好丫
7?.t5O9Q.f"B'p5Y:x)l-dforum.talesrunner.com.hk中性咁寫我用過零秒爆
2d4`:a$C3p/?"O跑online咁如果我用過就係事實丫
"?%E*\4e*T S;cforum.talesrunner.com.hk咁寫出黎就方便讀者唔洗播片都知道大約內容係咩跑Online官方討論版%G4V2t!Y&t8g8x
唔Buy既咪唔洗睇囉
'Z-s6i6d8p跑Online官方討論版Buy既咪睇下學下人邊個位做到零秒爆囉
#b m7e#K2w i,Q:f跑Online官方討論版*m#A4Z,p.h4[
如果立場係中性的話跑online-q"t%q-M8Y9?9Q"^
我覺得寫我用左六十下DJ無問題跑online#w2Y*m-s.q4X.z*?
睇個個覺得係無可能咪唔好睇囉
%^.g&Y,l.Qforum.talesrunner.com.hkforum.talesrunner.com.hk'r e9d9o5U
覺得有可能既咪當係人生目標咁入去睇下囉
-]*?"Y,A(]6O宜家有人五圈DJ啦跑online&f(k4^!`/F)P
跨欄都有人三圈到啦跑online9S7E.T*a*w8j4f
可能就係睇到有其他人都做到
"g(|(]*c'f8U)L:Q%L跑online自己都要做到
7o+{'e'h3d7P6W:Kforum.talesrunner.com.hk咁都係對某D人黎講有睇既價值呀

跑online-人體飄移DJ影片合集

最快 DJ 最多 最神 破記錄 極速競賽 記錄 簡易叔叔 跨欄 跑神之腿 最勁 Dash Jump 神人 最強 勁 人體 極限 簡易跨欄 神手
頂部
@kb跑人 (煦)
深藍天使鞋
五年中手的生涯

UID 296137
精華 0
積分 16269
帖子 18944
經驗 16269 點
讚賞 665 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 50
角色 kb跑人
伴侶
組織
物品 38 件
狀態 離線
發表於 2012-11-5 19:15 資料 短消息 加為好友 添加 @kb跑人 為MSN好友通過MSN和 @kb跑人 交談

QUOTE:
原帖由 好野要分享 於 2012-11-4 18:47 發表 跑online3i*@.C.r9u8N0M2b9u

5P*Q f$O(],y+i跑online你要執正字一定要講"bug" 好囉我宜加講緊bug 唔講外掛
!}2u,N2V(R3x5z(m"L ? H-i*v>>我仍然想講主觀同客觀既問題

跑Online官方討論版%A+R-v9?!p;E$[2J
毫無情感判斷=客觀forum.talesrunner.com.hk8w t*Z:i9x:K#n
系統上的設定=客觀
2E;q(\-Q t;[)^&O;[.Z-U跑online我見到既係反車流程入面
+S*w+`(m8G7R$O1.撞石角色硬直=系統設定
-i/K u/B2A$i1^2@跑online2.由於硬直狀態可被石推高=系統設定
2N+O G)U"a.I5|3I跑Online官方討論版3.天花與車頂之間有空間=系統設定
8}:^7_,v.A M#x跑online憑這三點而言,跳車合符系統設定
'k0a8^-Z%k"D$v跑online
"J2Y7i(S4V%{!K再講,你引用官方簡介做例子,其實完全唔客觀
7W2D*`(C3Z*r4z跑Online官方討論版小心避過車,火球,小心踩到"X"  通通官方都有講過
!u$c9P5F,V3j#e咁撞石玩爆又係BUG? 跑online"E+R9e#i+?*Q,R3e
再講反0爆,我個人認為0爆係一種技巧,而且都係BUG跑Online官方討論版!K&O*r6C,U;H2Y-q&J9` X0l
系統設定=爆火時有需做動作的TIME LAG跑online8\;s;_.k y6x0h&p
0爆到,係因為"掉下"、"復生+頂頭"等等的系統設定跑online;_)c4|+_$N;I
覆蓋左"爆火時有需做動作的TIME LAG"
%a#~1O9s/|$r!x1y'J跑Online官方討論版"覆蓋"的發生就係2項動作的衝突
#o:J;u3m,s0^,G"w8t6m所以係BUG5l"w'f1T*J-~2R)Y
forum.talesrunner.com.hk6l2o8D(b3\8h,S
我認為閣下所講既並非客觀與主觀
0Z*A5V&H/M)x#M跑Online官方討論版而係玩家與玩家之間主觀的觀點差異9L9X'_;D(e7B6R"d
換句話講係價值觀的問題跑online3j7n8C)|:H5R*E,b

*J#q6X2l1v8h%R%[9p+}跑Online官方討論版

QUOTE:
原帖由 ianfunghk 於 2012-11-5 01:09 發表 forum.talesrunner.com.hk1y5?)v2{!\9r8A(Q*A0M:l
可能你睇留左我係話曾經+聽人講過
5c!S"m,m$r#g2w%X*x2M跑online明顯唔係我本人現在既立場啦跑online$Z-I4m*{-?.}-p'B,k7v
我估你睇留左以為我反對版主啦跑online8~9d2]$T4c.l2w
錯啦,我只係想佢中性D
.],A/h"z*e3I9Q%R/H跑online
1[6G#A,Z6].[;x)?forum.talesrunner.com.hk其實我既建議我覺得幾好丫forum.talesrunner.com.hk8E(o3K0r'W6e+I7})p
中性咁寫我用過零秒爆
9X*C0h)w(N0F#U$u @,L,i3f5K咁如果我用過就係事實丫.@'R;o9Y:N"G)t.s&^)m)Y"Y
咁寫出黎就方便讀者唔洗 ...

跑Online官方討論版9t(|#J#S's q8C!O#l
我仲諗左陣你做咩要覆我-_-6t"N3x:Z,q)E5U
我諗係我搞左D誤會出黎+d2u(G:|0O

'D,~9b5B%e5T&z'L解釋番,句野唔係向你做任何既指控的~_~跑online,y$E,\ t4x0k2H
我單純係借"DJ是BUG"E個極端例子"K&U.[)N5j!e+^,u
黎反映每次技討的討論都會發生極端化的意見分歧情況~_~跑online+j2H'~.v6S:h2q
唔係對任何人講forum.talesrunner.com.hk:~*C;?&p(]
(w Z'r"V:k"l T
同埋拎左你黎舉例唔好意思~_~
.Q5Z(o:@3y同樣個例子無任何眨意)X0N!V+A&@*o

9|,R5R,M*|跑Online官方討論版[ 本帖最後由 @kb跑人 於 2012-11-5 19:19 編輯 ]

頂部
Eclipse蝕
紫拖鞋

UID 437109
精華 0
積分 544
帖子 272
經驗 544 點
讚賞 49 點
答中 0 題
愛慕指數 0
回憶碎片 0 塊
閱讀權限 23
註冊 2011-4-25
角色
伴侶
組織
物品 等待更新
來自 Taiwan
狀態 離線
對於bug的定義 要問韓方+f5v1V"| e8@4q*_*s6v!T,E

9T*W;~7}'W'{跑online但對於加入註釋這點我不大同意跑online1U7H Q7t*K5m+P0I;r
"A:b8| k _.L/h,T0a
首先 版主已經對bug都下了定義跑online*k#o)H"}-K J X9Y7V
0~ d)s8e z;R q"T#m
然而韓方卻不一定是照著你的定義
*R6F%b k'a,v(l
5R*]7c E(A因此去補充所謂使用bug類型的技巧這點本身就有爭議跑Online官方討論版4q"L.?#m4v9b8\0p/^4@

&c.H2x5{,X,b*u,Q'H就0秒爆還有DJ來講
)s3B;Z)I7M;p
&u*v5j9@#F跑onlinebug如果是指系統必然造成的漏洞跑online4W8X5K$W!a
(f8r9]9k4i(P+r2m3a4C.v-n,Y
那麼漏洞又該怎麼定義?一般結果?抑或是不合常理的結果?
7~%]5N8k*w3N4G跑online跑online6[!S;x&_&`8o-E-a
二段跳本身就是一個在現實生活裡面不可能發生的東西(i.e. 不合常理)跑online#@,h7K4m2d&f6c0O

%k.c.a+h(n,V-O5]7l跑online那麼又要怎麼去定義甚麼叫作合理,甚麼是不合理?
5Y;l9u'@9s$W跑online
.|/u:i2_&u-x1Y"G難不成所有的技巧都是BUG?很明顯矛盾吧?0U9p#X-i)B9r4g/V1Y:y
跑online2I;Q"V'K.l
如果0秒爆真要修正 難不成人可以騰空站著?
5_*I)s&W+p跑online
(E5h8[+h!S9M*\1i2m---------------------------------------------------------------------------------forum.talesrunner.com.hk:B8o4f.k"C:i2}4l

4O-o&y9d,o&Y8|然而bug裝很明顯就是bug
,o9G"o7Z'e9d-S6?跑online
(n*\-b2R+H原因簡單 雅琳裝是一件式裝備跑online/s(I.f H1n)^

2N8U,S:X9p6n.z.C跑Online官方討論版怎麼可能人物套上雅琳又能穿下衣和鞋子?
,|:F)n'^"W!s;V)x7N2^跑online
+H8l o6U0P4r跑online再者,作為一個新地圖攻略的發表人
2_ l3F,s!D:p+B2O6g
+K.|3{"M*g)q怎又希望自己的帖子被版主冠上莫名其妙的「罪名」?跑Online官方討論版7w9Q,C9y+I8z6a3{7O:g&U

/U3z/Z5])I%Q)z版主固然要執行版規
#t#o$w8S:G1B$~8l6F2?/]'J.G7{/j0a!u2F
但也要先取得大家的共識才行的吧?
/\3f6\%^:C0X跑online
)n5K+L:?#d*y.H"D-X跑online----------------------------------------------------------------------------------
1C7G3A4^7o*l(L跑online
,Q;|2_7a!o9n&_跑Online官方討論版最後 辛苦你了版主

頂部