跑Online官方討論版 
遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 會員專區 | 幫助

投票標題: 「投喜愛的跑角色,水魚送你官討物品」投票結果:#3  多選 : 最多可選 3 項 本次投票已結束 [參與投票的會員]
光光
明明
莉娜
大隻仔
蒂蒂
納魯西斯
琪琪
軒少
KAY
夏魯
雪姬
映雪
對不起,您無權投票。

標題: 「投喜愛的跑角色,水魚送你官討物品」投票結果:#3
wF`Bb (水魚)
橙極速小飛鞋

UID 20528
精華 2
積分 19885
帖子 1123
經驗 19885 點
讚賞 441 點
答中 0 題
學分 0 分
Bid 22 Points
閱讀權限 53
註冊 2006-12-21
角色 臭水魚
伴侶 KaNa
組織 水魚街坊會
物品 77 件
戀人之吻x1擊敗版主之証x12009萬聖節鬼魂x1兩周年生日珍藏x13週年生日珍藏x1
雪姬支持者x1TRMagazine勳章x1農場助理證書x1我要騎乘!x1優秀麻鷹的榮耀x1
來自 活動部 x 美術部
狀態 離線

「投喜愛的跑角色,水魚送你官討物品」投票結果:#3

抽獎結果在[#2] ~~(17/3/2012 3:30am 更新)
投票結果在[#3] ~~(21/3/2012 1:11am 更新)
多謝3818位會員參與!!謝謝!! ^_<
=====================

大家好耐無見呀!! 因為打氣棒既漫畫而番黎同大家會面,但不會久留!
(個漫畫有冇睇? 有好有彈咁啦... 畫圈圈  )

可能未必個個知我係邊個...話晒都走左3年喇!

唔緊要,我自我介紹一下,我係闊別左跑同跑討一段時間,

我以前係官討管理同任職活動、美術、麻鷹、TRM或TRN等既一條水魚(叫我水魚~哈哈)
搞既活動有無數...整過既圖有無數...教過既新手有無數....合作設計過既系統有..無數,....
如果都係唔識...是旦啦!!! 知道我係黎送禮物就得喇!!擺明送大禮!點可以錯過呢?
呢個可能係我最後一個活動喇!

拿!玩法超簡單!
唔洗你跑步!(你要跑步我都奈你唔何既~
唔洗你留言!(你要留言我都奈你唔何既~
只要投個靚票,就有我做既物品送喇! (係咪好耐無收過我既物品呢?  )
(物品系統是我的孩子啊.......想念~)

好啦~~
快d投你最鍾意既3個跑角色!

你投左個三個角色,就會得到個三個角色既官討物品架啦!(另外仲自動獲得抽獎資格!)

物品系統介紹:http://forum.talesrunner.com.hk/viewthread.php?tid=966528
角色介紹(copy from官網:http://www.talesrunner.com.hk/guide/char.html

登~登~登~櫈~~!獎品如下 !!

獲獎條件

名額

獎項

參與投票獎賞

所有投票者

所投角色物品一個
(最多投3個角色)

另外參與者會自動獲抽獎資格:

忠實支持者獎

每個角色分別抽出

10名

5,000論壇金幣1(論壇道具)

5名

10,000論壇金1(論壇道具)

眼光獨到大獎

最多票數的角色中抽出

10名

童話寶箱及金鎖匙各1(論壇道具)

男角色fans獎

投選男性角色中抽出

10名

天使的寶物箱子1

女角色fans獎

投選女性角色中抽出

10名

惡魔的寶物箱子1

幸運大獎

所有投票者中抽出

20名

跑跑足球寶箱5

水魚特別獎賞

由水魚隨機抽出

10名

戀人卡1張 (論壇道具)

**抽獎次序為由上而下,所有玩家於抽獎中只可獲獎一次**

活動時間
投票時間:2012年3月10日至3月14日23:59分
抽獎時間:3月15日至16日
結果公布:3月17日晚上
派獎時間:官討物品-3月18日前;遊戲物品-3月21日

題外話:

打氣棒漫畫欣賞中,

第一章 有d玩家留言話 個光頭監考員食煙... 關於呢個問題,就等我解釋一下啦!!
(原諒這是個搞氣氛的爛gag ) 其實這是....... 另類造型的墨水筆??..

對不起我超爛了~

如果有人認識 伯言乂遜 的話, 就知道最爛的版主不是我...是他..

好了, 今次再會到此為止!! 謝謝大家o^-^o 大家要加油啊~

特別鳴謝: 版主 天外有天(kennywong21) 協辦活動, 專員: chungo1 幫助。

*由於本人平常不會上線, 所以本活動進行期間, 如有問題請向 kennywong21 查詢, 不便之處, 敬請原諒。

本帖最近評分記錄
布丁丁o3o 2012-3-15 19:40 讚賞 +1 點解最後一次;(?
笨小光 2012-3-15 17:40 讚賞 +2 呢個可能係我最後一個活動喇?點解t.t ...
xxx.ddd 2012-3-13 18:34 讚賞 +1 1年冇見過你!?
mauricengan 2012-3-12 21:11 讚賞 +2 Support!!!
marcolung98 2012-3-12 19:09 讚賞 +2 支持你!下次繼續^_^
 magicfrog 2012-3-12 09:39 讚賞 +1 發放正能量
HOP` 2012-3-12 09:31 讚賞 +1 想知伯言乂遜(伯伯)是誰,請看#4^^ ...
xiaodiger 2012-3-11 19:10 讚賞 +2 又有活動
oN膠x天 2012-3-11 15:52 讚賞 +1 原創內容
psp101094 2012-3-11 11:43 讚賞 +1 唔好走啦...

歡迎加入水魚街坊會 或 like wF Ber Fans Page

頂部
wF`Bb (水魚)
橙極速小飛鞋

UID 20528
精華 2
積分 19885
帖子 1123
經驗 19885 點
讚賞 441 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 53
角色 臭水魚
伴侶 KaNa
組織 水魚街坊會
物品 77 件
戀人之吻x1擊敗版主之証x12009萬聖節鬼魂x1兩周年生日珍藏x13週年生日珍藏x1
雪姬支持者x1TRMagazine勳章x1農場助理證書x1我要騎乘!x1優秀麻鷹的榮耀x1
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
結果公佈~~ 多謝大家支持!
多謝 3818 位會員參與!
所有已投票的會員都會得到所投角色的論壇物品各一枚! 謝謝!!!

由於投票競爭反應熱烈~~我特別再加多兩個獎項以謝大家參與!!!!
眼光獨到大獎增加兩項
原本只有最多票數的可以抽獎, 現加第2及第3高票數的角色再各抽10名送出禮物!!
眼光獨到大獎 (銀獎)
10名 - 童話寶箱及銀鎖匙各1張(論壇道具)
眼光獨到大獎 (銅獎)
10名 - 童話寶箱1張(論壇道具)

以下是額外抽獎結果! 所以抽獎以uid數字隨機抽出! 絕對是你的運氣喔!^_^
再次多謝大家支持!!!! 希望大家喜歡!!
由於投票人數眾多! 如未能得獎的話, 請不要失望! 因為你也有物品喔^u^~~
得獎名額共275位!! 恭喜晒!!!!!!!!!!!!!!!!!

忠實支持者獎

各角色 10名 - 5,000論壇金幣1張(論壇道具)

光光

wu2594888,p19738246,joelpun2,martin12321,笨小新;P,得意純囝.3.,cankenful,好不容易xb`,nmsricky,puterch

明明

奇蹟囡囡,mon712,’夏格維斯,戀乂ChInG,太初,綾AvA,BLOWING;.,MEICHUo3o,b40630918,水晶梨冰

莉娜

CPU1234567,囧囧,happysarah3,pinkpigpig,yoyoip,- Cutegrey.,薯仔輝,samho115,無聊人一名,青怡v33333v

大隻仔

oiwa739,♥₂小數Tut,`Lkk;p,(;MINGJAI`,北上尋歡,abc60937885,CPU,melodycec,jay2u.,末路×絕路

蒂蒂

愛草之花,龜子,sukiman519,發放正能量,✤`Kaizuki.,小Kiii心,hanonbbs,雪飄§,曉風殘月,Oo監獄兔oO

納魯西斯

ryan131,irisheiki,ChingSuet2,_,~虛×幻~,___KizDBM;)`,傻軒XD,Broken.arrow,任光唏,★_朗爺(!)`

琪琪

~cherrycherry~,hymanHW,日版貓巴士,OobarryoO,YIII,帥小唯xP,百合!=],calvin(cc),e豆玲玲,lf234

軒少

小米米米,lsli16,pizza1216,rpg53164598,速閃乂影,縈繞心頭`,小廿仔仔,02314322q,一之瀨奈奈,♂肥牛牛

kay

烈火之,wingsang622,古月,超人5085,loveisgood,思前戀後,jason123206,nhero009,being123,雪乂情

MrDon3rst,sinsin,Black之夜,☆膠囝耀★,SIUWAI8,超慧,0o蝶依ღ`,GodzHand,小殷@@,lam6533

夏魯

felix0905,送ac,johnsam2994,tomsan,gonkira2,帥小龍,-`KAi9團;恩,mks2318,卍run神人卍,mtrA259290

映雪

yingyan,fangel,andyliu19,lla031463,bus905641,cc28764406,wa9898,kk48478150,ywf111,乂凍雨乂

雪姬

fungangel,gumamon,wendy1231,‵{ManDy.`},愛花之草,何嘉麗,Adidas,七七,keroro8989,★-Yanxp

各角色5名 - 10,000論壇金1張(論壇道具)

光光

fung104,純真年代,某屎忽;D,ricoricotcw,www123456com

明明

kennethhappy,藍苺埤埤熊,勿忘乂草,Awhen:0,`Lkk=)

莉娜

雪之夢翎,惡作劇穎,nok99,★笨sIu嘉`,oytman171

大隻仔

變態跑手004,adaadakong,痴膠子XD,不`歸`路,薯仔輝

蒂蒂

s7213,th4567,0n9×魔犬,`牙籤★.,花離◆

納魯西斯

irenechanXD,殺手源,white熊,ppa259,juliansiu

琪琪

SWING51,jackie8862,0o偉囝o0,栗子敏,琪琪鬼魂

軒少

qq118145138,幸運tiM,ivan1998521,ΑKB48,aR昇

kay

LoShiuTak,   ˇ權`,nicholas403,夢碟,`!!雞尐

阿望,llpphh,kai笨蛋xD,kenneth_lok,NaTuRE`

夏魯

kong950120,a5619563,ピω゚コ,wukachunxc,呃分大怪獸

映雪

xx1213,raygor852,小淚兒`,icecream011,冰封之戀:$

雪姬

殷,frankiemak,`﹡βaβii.﹑,志在千里,*魂乂帝王

眼光獨到大獎 (金獎) - 占

10名 - 童話寶箱及金鎖匙各1張(論壇道具)

kanhome2,johntang1314,傻仔星xP,魔幻跑手,tom20111111,wendyjick,ytercr1996,kam1992kam,細b,六月花.葬

眼光獨到大獎 (銀獎) - 軒少

10名 - 童話寶箱及銀鎖匙各1張(論壇道具)

昨昨昨,夢幻跑手,(請勿宣傳其他遊戲)乂,nek12321,前程錦繡,愁`xD,六月飛霜,ronald~,羅米歐,HIN0205

眼光獨到大獎 (銅獎) - KAY

10名 - 童話寶箱1張(論壇道具)

倉鼠,蘋果小孩,hamsterkuku,sam11053,samloo,jessica0121,f270801,kaiman360,如泣如訴,ゞ羊羊羊(k)

男角色fans獎

10名 - 天使的寶物箱子1個

§鏗鏗仔§,honghong620,x超慧x,Llewellyn,olo威威olo,下一站幸福,星星`,hochungpo2,LongTime,打殘黑勢力

女角色fans獎

10名 - 惡魔的寶物箱子1個

wilsonlee97,christie105,龍兄是我,melody2648,fungshan27,bbowentsoi,彩花,心比比,囍寶﹋,我係儀0v0

幸運大獎

20名 - 跑跑足球寶箱5個

pei3727,chinGv33v,傻瓜Lam,淪落為人,休悠-bass,tom0917,andrew7777,無限小子,king12,pccw23668,00000007,
yingami,-[瘋め`]↗,latias940620,a27588636a,totofung,thefiremanex,yuki~豆,火星人一號,s11133355577

水魚特別獎賞

10名 - 戀人卡1張 (論壇道具)

淺藍色,﹏包` ,吱吱喳,俚色之空,一堆泥,前田敦子,lovetung17,天奈=],Cherish`,ピω゚コ

* 特別鳴謝 kennywong21 的重要幫忙~~:)
* 所有得獎會員最多得獎項一次。

派獎時間:官討物品-3月18日前;遊戲物品-3月21日

本帖最近評分記錄
ChaoticMaul 2012-3-14 22:18 讚賞 +1 支持
`﹡βaβii.﹑ 2012-3-10 09:46 讚賞 +1 支持水魚大人

歡迎加入水魚街坊會 或 like wF Ber Fans Page

頂部
wF`Bb (水魚)
橙極速小飛鞋

UID 20528
精華 2
積分 19885
帖子 1123
經驗 19885 點
讚賞 441 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 53
角色 臭水魚
伴侶 KaNa
組織 水魚街坊會
物品 77 件
狀態 離線

跑Online Facebook專頁
官討禮物已經全部派發~~~
物品請到物品系統查看!
每人會得到自己投左既角色物品一枚!
最多得到3枚!!!! 邊度睇??
呢度>> http://forum.talesrunner.com.hk/item.php <<

點用物品系統?
呢度>>http://forum.talesrunner.com.hk/viewthread.php?tid=966528<<

遊戲禮物將星期3派發~~^_^

投票結果唔記得左公布tim!
只係記得抽獎結果
投票結果~~ 總數投票數:  3818人
由高至低排列:
1. 占 (668票..估唔到大家對dr.hell個仔特別有興趣!)
2,3. 軒少、Kay (竟然一樣係546票!!!)
4. 明明 (372票,以前係大熱門!!)
5. 光光 (369票,同明明票數好接近呀!)
6. 莉娜 (306票,名列前茅!)
7. 琪琪 (303票,同莉娜都好近~差3票咋)
8. 映雪 (271票,妹妹受歡迎過姐姐bor!)
9. 夏魯 (124票,雖然低過映雪,但唔執輸要高過雪姬)
10. 雪姬 (113票,竟然俾夏魯攝左係兩姊妹之間?)
11. 納魯西斯 (99票,過唔到100票tim~)
12. 大隻仔 (60票,大隻仔原來唔係包尾!)
13. 蒂蒂 (41票..嗚嗚~50票都無呢!!)

好啦~~ 再次多謝大家支持~~

88了~
\(^-^)/ 希望大家享受埋餘下既漫畫..
亦因為占票數甚高..出場次數增加 嘻嘻~~
請大家多多支持喔~^0^

本帖最近評分記錄
ChaoticMaul 2012-3-14 22:18 讚賞 +1 支持 x2
`﹡βaβii.﹑ 2012-3-10 09:47 讚賞 +1 支持水魚大人

頂部
 magicfrog (magic)
magicfrog - 版主

UID 422973
精華 0
積分 6238
帖子 6213
經驗 6238 點
讚賞 6688 點
答中 0 題
學分 0 分
Bid 0 Points
閱讀權限 80
註冊 2011-1-13
角色 magicfr0g
伴侶
組織 水魚街坊會
物品 16 件
戀人朱古力x1情迷巧克力x1戀人牛奶x1大吉大利桔色草泥馬!x1明明支持者x1
光光支持者x1莉娜支持者x1
狀態 離線
為左呢個帖等到我傻左

論壇成功是因為有完善的管理階層,管理人員能和玩家融和相處。
論壇末落是因為管理階層無人情味,早就決定放棄了這個鬼地方。

水魚大人就是前者
補祝妳尋日農曆生日快樂
並預祝妳329生日快樂

QUOTE:
原帖由 伯言.遜 於 2012-3-10 14:36 發表
誰是伯言乂遜
守舊派 光光明明莉娜~

本帖最近評分記錄
發放正能量 2012-3-17 03:48 讚賞 +1 精品文章
影Z♥`FaN芬 2012-3-17 03:48 讚賞 +1 精品文章
雪雪豬卜卜 2012-3-17 03:47 讚賞 +1 精品文章
`MANGO. 2012-3-17 03:47 讚賞 +1 精品文章
’夏格維斯 2012-3-17 03:47 讚賞 +1 精品文章
littlerain 2012-3-17 03:45 讚賞 +2 精品文章
淪落為人 2012-3-17 03:44 讚賞 +1 精品文章
無限小子 2012-3-15 08:58 讚賞 +2 精品文章
`﹡βaβii.﹑ 2012-3-10 09:47 讚賞 +1 活動參與

跑討如乞討 吃力不討好 著數攞唔到 隨時變聲討

頂部
Oo監獄兔oO
紫飛鞋

UID 463994
精華 0
積分 3709
帖子 4335
經驗 3709 點
讚賞 48 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 37
註冊 2011-12-4
角色 Oo監獄兔oO
伴侶
組織 NeverAlone
物品 7 件
光光支持者x1映雪支持者x1殘舊的鎖匙x3活動忠實支持者x1蒂蒂支持者x1

來自 爸爸和媽媽的一時沖動
狀態 離線
#5 is me~
水魚~~~我第1個投@@?

本帖最近評分記錄
`﹡βaβii.﹑ 2012-3-10 09:47 讚賞 +1 活動參與
頂部
 magicfrog (magic)
magicfrog - 版主

UID 422973
精華 0
積分 6238
帖子 6213
經驗 6238 點
讚賞 6688 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 80
註冊 2011-1-13
角色 magicfr0g
伴侶
組織 水魚街坊會
物品 16 件
戀人朱古力x1情迷巧克力x1戀人牛奶x1大吉大利桔色草泥馬!x1明明支持者x1
光光支持者x1莉娜支持者x1
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 wF`Bb 於 2012-3-10 00:15 發表

大家好耐無見呀!! 因為 ...

水魚大人真厲害
令到

回埋呢個用番其他ac,magicfrog再深潛(一陣天光d朋友仔實瓜瓜叫點解咁夜先開帖

本帖最近評分記錄
無限小子 2012-3-17 03:46 讚賞 +2 活動參與
`﹡βaβii.﹑ 2012-3-15 08:57 讚賞 +2 活動參與
七個小矮人 2012-3-10 09:49 讚賞 +1 活動參與

跑討如乞討 吃力不討好 著數攞唔到 隨時變聲討

頂部
lf20083 (lflf\^O^/)
玩具x王國 - 版主

UID 218035
精華 0
積分 20202
帖子 6959
經驗 20202 點
讚賞 68 點
答中 24 題
學分 0 分
Bid 14 Points
閱讀權限 80
註冊 2008-3-20
角色 lf20083
伴侶 kafka
組織 玩具x王國
物品 61 件
黑色小丑印章x1活動忠實支持者x1海龍寶寶x1驚訝的蒂蒂x1奔出滿Fun黃色碎片x1
迷彩綠小丑印章x1六週年派對邀請函x1
來自 magic card
狀態 離線
好ya 我要跑跑足球寶箱>_<

本帖最近評分記錄
HOP` 2012-3-10 09:50 讚賞 +1 活動參與

已入15點收農道
交易帖:
http://forum.talesrunner.com.hk/viewthread.php?tid=4215833&extra=page%3D1
頂部
壹笙湘曖♥ (magic)
黃極速小飛鞋

UID 371930
精華 0
積分 22723
帖子 11417
經驗 22723 點
讚賞 428 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 54
註冊 2010-3-14
角色 magic自由飛
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
教我點放全8個入簽名啦

本帖最近評分記錄
無限小子 2012-3-10 09:52 讚賞 +1 活動參與

【跑Online】2006年7月6號正式上線~~

《五年人事幾番新 六年不堪再回首 虛名美譽如浮雲 灰飛煙滅隨風散》

頂部
壹笙湘曖♥ (magic)
黃極速小飛鞋

UID 371930
精華 0
積分 22723
帖子 11417
經驗 22723 點
讚賞 428 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 54
註冊 2010-3-14
角色 magic自由飛
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
軒少 占 一定係大熱

KAY 明明  爭 3 4

本帖最近評分記錄
無限小子 2012-3-10 09:52 讚賞 +1 活動參與

【跑Online】2006年7月6號正式上線~~

《五年人事幾番新 六年不堪再回首 虛名美譽如浮雲 灰飛煙滅隨風散》

頂部
littlerain (路小雨)
黃極速小飛鞋
一直好想就這樣安靜下去 ... ... ...

UID 200962
精華 0
積分 21301
帖子 9548
經驗 21301 點
讚賞 2272 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 54
註冊 2008-2-4
角色 magichei123
伴侶 孤高獨行
組織 水魚街坊會
物品 29 件
軒少支持者x1大吉大利桔色草泥馬!x1戀人朱古力x1明明支持者x1愛麗絲的禮物x1
戀人牛奶x1黃金幸運星星獎牌x1馬上有錢x1Kay支持者x1
狀態 離線
小雨十卜水魚

本帖最近評分記錄
christie1O5 2012-3-10 09:53 讚賞 +1 活動參與

八年來的跑Online,雖然人同事已變遷,但在每一段跑Online youtube影片裡,仍然會勾起無數回憶,思念。
[集體回憶] ♥ 您至難忘的【跑Online】youtube影片
地址 http://forum.talesrunner.com.hk/ ... &fromuid=422973

頂部
發放正能量
紅魔鞋
會 飛 的 青 蛙?

UID 308712
精華 0
積分 4582
帖子 296
經驗 4582 點
讚賞 25 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 38
註冊 2009-2-19
角色 MAGICfreeFLY
伴侶 詩詩shi
組織 水魚街坊會
物品 等待更新
狀態 離線
發放正能量

本帖最近評分記錄
影Z♥`FaN芬 2012-3-10 09:54 讚賞 +1 活動參與
頂部
magic乂魚蛋
紅魔鞋

UID 280702
精華 0
積分 4320
帖子 222
經驗 4320 點
讚賞 12 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 38
註冊 2008-9-8
角色 最可愛的叮噹
伴侶
組織 反傻仔
物品 等待更新
來自 magicfrog星球
狀態 離線
就天光了
水魚保重身體
捱夜好傷的
我明
88~

本帖最近評分記錄
帥小tiM 2012-3-10 09:55 讚賞 +1 活動參與
頂部
stephy88
*-KyuHyuN; - 版主
曹圭賢조규현 슈퍼주니어 ...

UID 104684
精華 0
積分 8626
帖子 854
經驗 8626 點
讚賞 69 點
答中 13 題
學分 0 分
閱讀權限 80
註冊 2007-7-23
角色 stephy1996
伴侶
組織
物品 47 件
明明支持者x1TRM小丑嘜頭x1賤兔天使勳章x3賤兔小丑勳章x1黑忍者映雪元素x1
白忍者雪姬元素x1TRMagazine勳章x1作好準備的修孟x1惡魔勳章x1賤兔同學會校章x1
來自 藍家(!)
狀態 離線
話說我投錯左淨係投左一個角

本帖最近評分記錄
奇拿tiM 2012-3-10 09:56 讚賞 +1 活動參與
頂部
s111313 (紅飛我來了;D)
黃飛鞋

UID 467505
精華 0
積分 2196
帖子 1430
經驗 2196 點
讚賞 8 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 33
註冊 2012-1-30
角色 乂踏雪無痕
伴侶
組織 §草泥馬§
物品 3 件
光光支持者x1軒少支持者x1占支持者x1
狀態 離線
-O-唔識你,不過個活動做得唔錯,下次再努力!!!

本帖最近評分記錄
幸運tiM 2012-3-10 09:57 讚賞 +1 活動參與
頂部
天行者L
淺藍天使鞋

UID 6212
精華 0
積分 14221
帖子 11668
經驗 14221 點
讚賞 348 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 49
註冊 2006-8-19
角色 天行者L
伴侶 Wlyeee
組織
物品 沒有物品
狀態 離線
投左我最愛既明明啦剩係投得一個沒投3個

本帖最近評分記錄
貓仔t!m 2012-3-10 09:58 讚賞 +1 活動參與

頂部
赤兔乂
橙波鞋

UID 469167
精華 0
積分 654
帖子 599
經驗 654 點
讚賞 2 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 25
註冊 2012-3-3
角色 黑金版
伴侶
組織
物品 3 件
光光支持者x1軒少支持者x1占支持者x1
狀態 離線
如果有人認識 伯言乂遜 的話, 就知道最爛的版主不是我...是他..
好了, 今次再會到此為止!! 謝謝大家o^-^o 大家要加油啊~

本帖最近評分記錄
如果.愛; 2012-3-10 09:59 讚賞 +1 活動參與
頂部
ivan1998521 (欠けた月)
紅月神翼靴子

UID 390190
精華 0
積分 57087
帖子 29723
經驗 57087 點
讚賞 297 點
答中 14 題
學分 0 分
Bid 3 Points
閱讀權限 66
註冊 2010-7-12
角色 乂小金星乂
伴侶
組織
物品 55 件
狀態 離線
你d畫功好勁

本帖最近評分記錄
雪雪豬卜卜 2012-3-10 10:04 讚賞 +1 活動參與

とぎれとぎれの時を越えて
           たくさんの初めてをくれた
                       つながってゆけ   とどけ
頂部
luky26 (jk囝)
綠天使鞋

UID 407325
精華 0
積分 12599
帖子 9585
經驗 12599 點
讚賞 172 點
答中 16 題
學分 0 分
閱讀權限 48
註冊 2010-9-25
角色 jacky7815
伴侶
組織
物品 等待更新
狀態 離線
水魚大人?_?

本帖最近評分記錄
雨過天陰 2012-3-10 10:04 讚賞 +1 活動參與

幸福的好日子總是不會太長久
整圖比賽(2)增設最佳主題獎(爛尾):http://forum.talesrunner.com.hk/viewthread.php?tid=3921965
頂部
Shg:S. (殤)
橙極速小飛鞋

UID 467269
精華 0
積分 20948
帖子 14214
經驗 20948 點
讚賞 240 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 53
註冊 2012-1-27
角色 asthenic
伴侶 Directioners
組織 TendeNcy
物品 1 件
狀態 離線
水魚好耶!
畫得好可愛阿♥
好期待映雪個張XD

本帖最近評分記錄
無聊人一名 2012-3-10 10:06 讚賞 +1 活動參與

頂部
leebosstiger (快手老虎=])
橙魔鞋
誰說老虎不能玩跑?!

UID 419080
精華 0
積分 4762
帖子 4628
經驗 4762 點
讚賞 12 點
答中 0 題
學分 0 分
閱讀權限 39
註冊 2010-12-20
角色 快手Tiger
伴侶 惡魔小藍藍
組織 SuPErI0r
物品 5 件
女忍者徽章x1映雪支持者x1軒少支持者x1占支持者x1六週年派對邀請函x1

狀態 離線
呢個可能係我最後一個活動喇!<----咩意思!?

本帖最近評分記錄
淪落為人 2012-3-10 10:07 讚賞 +1 活動參與

頂部