跑Online官方討論版 » 自由討論區 » 精品帖子收藏區 » 冬日挑戰賽後感-金鐘

2018-2-26 03:01 sakuraw09
冬日挑戰賽後感-金鐘

完全唔知大家係晒壇打感想 所以我決定第一次係壇開文了 XD
我係下一站金鐘既傻櫻女孩kay 個名膠味十足既人!

我第一次參加有關跑online既比賽 報名都係前一日先報
原本唔打算去 因為我覺得自己既實力未去到參加比賽既水準 加上我挽既時間並唔耐 單單一年多
不過見身邊好多朋友去 我就決定拉我隊友carry下我挽下咁XD
對我黎講最大煩惱係因為我用開notebook kb挽 比賽前一星期先買個kb練
覺得好唔習慣 對自己好冇信心 怕輸得好樣衰

初賽個日我好緊張 一去到會場 勁多人係到望 心唸gg啦好大壓力 輸梗
見到好多陌生既面孔 好多我平時聽開既資深玩家都係到
初賽個陣不得不說真係靠運氣 冇出雪女個d唔識既圖
我先可以同我隊友第一名出線

晉級賽 令我更加緊張
當知道要一個人代表挽個陣 我好擔心會雷我隊友 因為佢實力比我高好多
我唔想雷佢 希望點都要拎分番黎
慶幸我英王N發揮得幾好 其他圖都好順利咁拎少少分番黎
而我隊友又不斷carry我 亦收到好多團友同朋友既支持
我地可以以第3名出線

晉決賽 一見到分組 心唸gg啦 一定贏唔到
因為好多圖都係我唔擅長 心入面預左打輸訴
但都係決定起碼要試過先知結果 成日拉我朋友去陪我練圖
綠野同小木偶一直都係我同隊友領先 因為我地最有信心都係得呢兩個...
到左後面 大D個隊不斷追上黎 令我好緊張 怕雷我隊友
完左第9場 大家3隊分數差唔多 我好緊張
好多謝神仙水不斷為我地打氣 真係好有愛
可惜最終都係最後一場輸了 老實說我好唔甘心 因為我個場一分都拎唔到
個刻真係好頹 覺得係因為自己問題而令我隊友出線唔到

賽後不斷有朋友安慰我 真係好多謝你地 q.q
我並唔係一個好好既玩家 我重有好多地圖都未擅長
呢次係一個好好既回憶 令我識左好多人
特別多謝我既團友為我打氣 多謝知覺 櫻 琪 歡 峻 魂 裕等等
最多謝我既隊友 佢教左我好多野 真的很感激
好多人事後問我究竟係咪我 傻櫻女孩確實係我 至於我隊友就唔講了

多謝大家睇呢篇文 文筆好差 XD
有緣再會~~

2018-2-26 03:02 ★`Scarlet
留名!!!
估唔到你地都會上黎

2018-2-26 03:03 Sylevia:(♥)
相認post:kiss:  留名G持

2018-2-26 03:05 {YI-彤
LM G持smile_40.gif
初賽嗰陣見你地贏到開巷 好佩服smile_40.gif smile_40.gif
[color=white]

[[i] 本帖最後由 {YI-彤 於 2018-2-26 03:09 編輯 [/i]]

2018-2-26 03:05 miffy919
clown07.gif 入到準決賽有一定既實力
A組你地三組真係睇到我好緊張

下次加油~

2018-2-26 03:06 ヾ MrYim`

讚後補 下次加油 玩得唔耐已經有咁上下實力
非閒等之輩

2018-2-26 03:10 天外有天
呢個帖真係要回,因為我地係後面睇住你地跑都好緊張架~
雖然最後真係幾可惜,希望下次再見到你地啦~~!

話說……
無諗到個個都要開帖 咁變色法一陣會唔會比啲版主鬧我架clown20.gif

2018-2-26 03:10 鋒v3v
樓主好勁

2018-2-26 03:28 友川卡凱晴
原來果一下慘叫聲係你。。。
最後果場真係好可惜
但已經好叻了

2018-2-26 03:38 kiki001001
回復 #1 sakuraw09 的帖子

盡左力就是無悔!:Q 唔淮講唔甘心smile_24.gif

2018-2-26 11:26 mrlong
樓主有無性趣搞返個簽名會?

2018-2-26 11:55 友川卡凱晴
其實有樣野好可惜
到而家都從未試過

2018-2-26 12:22 sakuraw09
回復 #12 友川卡凱晴 的帖子

下一次要睇我入決賽! XD
不過我入到8強好滿足了 第一次挽clown28.gif

2018-2-26 12:24 sakuraw09
回復 #6 ヾ MrYim` 的帖子

小妹重有好多野要學習

2018-2-26 13:24 ヾ MrYim`
回復 #14 sakuraw09 的帖子

實有機會既 加我得閒玩都無問題clown14.gif

2018-2-26 13:29 Kandy
回復 #15 sakuraw09 的帖子

唔可以三連回既~  否則一陣會被扣分clown20.gif
你可以禁「編輯」之後「刪除帖子」就可以刪走多左既帖~

講番前日既比賽
睇完上半場其實覺得你地一定可以入圍了
雖然最後都差少少我都覺可惜,因為一開始個勢好好
不過我果隊既結果最後同你地都一樣,認真苦練完失望一定係有
下次再努力!我都要同自己咁講~加油

2018-2-26 13:37 huitungwing
我又係第一次參加跑既活動 clown07.gif  仲要係觀賽然而

我又係用開laptop kb 玩clown16.gif  你一個星期之內練到個個水準已經好好 >.<  加油clown02.gif

btw 得閒拉埋我去練圖

2018-2-26 13:46 luky26
留名上水支持下
加油

2018-2-26 14:39 sakuraw09
回復 #15 ヾ MrYim` 的帖子

可以呀 放學加你一齊挽下練下先clown14.gif

2018-2-26 14:41 sakuraw09
回復 #16 Kandy 的帖子

其實我都估唔到自己一開始會領先咁多
你地都好厲害了 入8強已經很不錯了!
有機會一齊練圖呀 係跑加我隨時練可以了clown07.gif
多謝你既提醒 我即時刪了 因為我真係少上壇clown17.gif

2018-2-26 18:47 孤雛
加油啊!雖然我一早個日係約左fd玩,所以無睇到你玩,不過我都系係你比賽前為你打氣架@
有機會下次再有比賽我一定會到場為你打氣%
by 初雛

2018-2-26 19:36 Kandy
回復 #20 sakuraw09 的帖子

八強除左你同小朋友果隊其他都係比賽常客~

好阿!多多指教~

2018-2-26 22:39 sakuraw09
回復 #17 huitungwing 的帖子

得閒一齊練下

2018-2-26 22:40 sakuraw09
回復 #21 孤雛 的帖子

2018-2-27 21:54 TwilightRoad